MAC & Sephora - 10 тема

• 37 327
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Привет и в новата тема!  Hug

От МАС сега средно, много и най-много Mr. Green искам Амбъра Heart Eyes и 224ката от четките. За амбъра и преди бях писала, че го искам, както и кендъл лайт-а. Но е време да го имам вече Wink. Но съм влюбена, пък, в софт енд джентъла и не знам, ще мога ли да му изневеря. Blush  

By candlelight ли имаш впредвид, той минерален скинфиниш ли се води? И на мен много ми хареса...
Да точно.  Peace
Ето го  Heart Eyes
Скрит текст:

# 46
най-накрая някой да си го признае /освен мен  Laughing/
при мен без говорене, пиене, пушене, хранене - трайността е 1/2 час
точно днес се шегувахме с приятелка, че това не са червила за носене, а за фукня - щом трябва през половин час да вадиш от чантата и да слагаш, май целта е всички да видят гилзата, а не нещо друго  Joy
Знаеш ли кога ще вадя през половин час? Както ме знаеш какъв съм нервак и на работа точно ще ровя в чантата да се червя!
На мен си ми траят и си ги харесвам.
Моите колежки не познават гилзите.Мислят си че е ГР. Whistling  Впечатлявам само тъпите малолетни к.....ифли в тоалетните в нощните заведения. Mr. Green
А иначе вярно са безбожно скъпи. Изедници!

# 47
завиждам ти  Wink
адски харесвам цвета, все едно за мен е правено /Бой/
и ми се ще да си намеря нещо или по-трайно, или по-евтино, което да ми стои по този начин  ooooh!
Скрит текст:
единствените гилзи, които не понасям, са розовите на флормар  Joy
ГР са ОК Simple Smile

# 48
И аз си ги харесвам, при това многоооо, но са ужасно нетрайни.
Дори и да не се пие, пуши, говори - попиват и изчезват, но остава една доста лека и много дискретна следа от тях.
При тази цена и тази трайност, доста дами биха били много разочаровани.

# 49
  • София
Аз имам само едно шанелско червило и много ми харесва като цвят и текстура, но на моите устни е трайно колкото от входната врата до пощенската кутия (сещате се, по този маршрут нито пия, нито пуша)  Laughing
Ползвам си го като балсам - мацам в двеижение и без огледало и то скришно. Не само, че не желая да се фукам с гилзата, а направо ме е малко срам - сакън някой да не види, че се правя на много важна с червило Шанел  Laughing

От тази серия едва ли ще си купя друго червило, но от класическите и матовите Велвет със сигурност ще пробвам. Харесала съм си два цвята от пролетната колекция, но ще ги мисля на място.
Хайлайтъра също трябва да го видя наживо и не само това - задължително да го пробвам на скулите с моята си четка  Naughty

Змийската колекция на МАК не ми хареса изобщо.
От Арчи си харесах много неща, но тези, меко казано, отвратителни опаковки направо ме изумяват и едва ли ще се прежаля за повече от 1-2 неща.

# 50
  • в 1001-та нощ
elhi4ka , би ли си почистила кутията  Peace

# 51
момичета, казах, че се шегувахме за фукнята с гилзата, а вие май го приехте сериозно  Wink

# 52
  • Пловдив
Аз моето бой много си го харесвам,цвета му е уникален и е точно моят цвят Hug
Искам да си купя още едно червило,но на друга марка за да направя разлика.И аз като NovemberRain  гледам да не се вижда гилзата,че ще решат че съм много богата Grinning
Ако не приличах на препечена филия и сега щях да си го нося Sad

# 53
А на сериозно, пък и моята е стара и захабена вече от таралянкане по чантите. Mr. Green Влача го две години. Сега обаче трябва да купя ново Монте Карло. Бой също.

# 54
Който иска трайно (сравнително) червило на Chanel да пробва Rouge Coco.

Като нюанс 05.То е идеалното червило, според мен.

Rouge Coco Shine са повече блясък, както показва и името.

# 55
офф: не слагате ли червилата в нещо? в чантата пускам само разни безотговорни, за които няма да страдам твърде много /шанелът се затваря много добре, но пак ме е страх  Crazy/

# 56
  • София
Аа, Бубс, много добре схванах бъзика, но аз пък съвсем съзнателно си го взех от зор да имам червило на Шанел, а не защото е с някакъв уникален цвят. Пък сега някой като ме пита с какво съм, си измислям всеки път различна марка, но за Шанел дума не обелвам  Laughing

В нищо не си слагам червилата. Пускам най-безотговорно в чантата и то най-често в отделението с ключовете, че ми е най-удобно и бързо достъпно.
От мъжа ми съм усвоила един много хубав принцип - "Вещите са, за да служат на мен, а не аз на тях". Ако трябва нещо да го мисля, кътам и да внимавам как се отнасям с него, то то просто не е за мен  Crossing Arms

# 57
  • в 1001-та нощ
офф: не слагате ли червилата в нещо? в чантата пускам само разни безотговорни, за които няма да страдам твърде много /шанелът се затваря много добре, но пак ме е страх  Crazy/

моите са в едно кожено несесрче  Mr. Green

# 58
Адри, хахах, и аз го взех, защото е Шанел, пък то ме изненада много приятно  Laughing
тогава все още ми държеше разочарованието от едно герленско кис-кис *не помня кой номер*  Joy

# 59
О не ми пука, вещите служат на мен не аз на тях. Имам джоб винаги в чантата и там, но аз нося най- често по три червила и Пиз Буина плюс ключове две връзки и огледало в същия джоб.

Общи условия

Активация на акаунт