MAC & Sephora - 10 тема

• 37 332
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
densi, благодаря за новата тема!   bouquet

Аз си купих пигмента Golden Olive и вчера бях с него - през целия ден получавах комплименти  Grinning Heart Eyes Хората бяха възхитени от очите ми  Mr. Green Laughing

От вчера си имам и Amber Glow  Heart Eyes - аз го нося самостоятелно като руж и много ми харесва защото е дискретен. Днес съм с него и съм го комбинирала с червилото Boy на Chanel и нюд сенки на МАС  Heart Eyes

Спиралата Haute & Naughty Too Black не е лоша, но е твърде рано да изказвам мнение за спиралите на МАС. След време мисля да си купя и друга тяхна спирала и ще мога да ги сравня.

Monte Carlo и Boy на Chanel на мен много ми харесват, но са безбожно скъпи и ужасно нетрайни  ooooh! Rolling Eyes А най-лошото е, че имам чувството, че ще се пристрастя към тях, но е много досадно непрекъснатото им подновяване  Crazy
Червилата според мен са хубави, но моят съвет е да внимавате с тях защото не са за всеки и има доста голяма вероятност да останете разочаровани.
Това са красиви, дискретни, всекидневни и непретенциозни червила за дами, които не пият кафе, чай, кола..., не пушат и не говорят много.  Laughing

# 31
  • в 1001-та нощ
....
Това са красиви, дискретни, всекидневни и непретенциозни червила за дами, които не пият кафе, чай, кола..., не пушат и не говорят много.  Laughing

за  дами  Shocked те са направо за извънземни  Joy hahaha

# 32
  • София
Привет и в новата тема!  Hug

От МАС сега средно, много и най-много Mr. Green искам Амбъра Heart Eyes и 224ката от четките. За амбъра и преди бях писала, че го искам, както и кендъл лайт-а. Но е време да го имам вече Wink. Но съм влюбена, пък, в софт енд джентъла и не знам, ще мога ли да му изневеря. Blush  

# 33
  • Бургас
Денси   bouquet за темичката
Алена направо ме разсмя с глас  Laughing. Тези шанелски червила не са лоши, но винаги само до ръката ми за пробра стигат, нещо което ще изям за 5 минути няма смисъл та и 2 лв да е да не говорим за 60-62лв.

# 34
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От известно време се колебая за Монте Карло,още тогава,когато се заговори за него,тук в темата.Видях го и на живо,много ми хареса,но с тази нетрайност както казвате,при факт,че са червила за 35 долара,знам ли и аз....Герленските Руж Отоматик,за мен е най-доброто червило на пазара вмомента (Шайн Отоматик е по-нетрайно,по-гланцирано) и засега конкретизирам над тях.

Арчитата ми харесаха и ще си купя някои неща,но предпочитам първо да ги разгледам в МАС и тогава.

# 35
  • София
Запис и от мен  Heart Eyes Аз чакам пролетните метеорити и всичко розово, блестящо и пролетно.
От вчера си имам и Chanel Horizon и съм изумена колко е красив на лицето! Може да се направи и по-прасковен цвят на бузите, и розов. Голямо удоволствие  Simple Smile

Никой ли не знае кога ще дойдат пролетните Герлени  Heart Eyes

# 36

Monte Carlo и Boy на Chanel на мен много ми харесват, но са безбожно скъпи и ужасно нетрайни  ooooh! Rolling Eyes А най-лошото е, че имам чувството, че ще се пристрастя към тях, но е много досадно непрекъснатото им подновяване  Crazy

най-накрая някой да си го признае /освен мен  Laughing/
при мен без говорене, пиене, пушене, хранене - трайността е 1/2 час
точно днес се шегувахме с приятелка, че това не са червила за носене, а за фукня - щом трябва през половин час да вадиш от чантата и да слагаш, май целта е всички да видят гилзата, а не нещо друго  Joy

# 37
Аз повечето червила ги изяждам бързо, Шанелските поне ми подхранват устните доста добре.

# 38
  • София
И аз направих опит да се сдобия с Монте Карло-то, но само като го тествах на ръката се втрещих, колко е балсаместо  Crazy И се отказах.

# 39
Аз повечето червила ги изяждам бързо, Шанелските поне ми подхранват устните доста добре.

2-3 пъти слагах на дребната Бой, когато нямах балсам по ръка  Blush

# 40
  • Torino,IT
Привет и в новата тема!  Hug

От МАС сега средно, много и най-много Mr. Green искам Амбъра Heart Eyes и 224ката от четките. За амбъра и преди бях писала, че го искам, както и кендъл лайт-а. Но е време да го имам вече Wink. Но съм влюбена, пък, в софт енд джентъла и не знам, ще мога ли да му изневеря. Blush  

By candlelight ли имаш впредвид, той минерален скинфиниш ли се води? И на мен много ми хареса...

# 41
Пудрите от Арчи колекцията са ми интересни, какъв им е ефекта и как се ползват?

Дени   bouquet за темата.
Пак като руж или допълнение към друг руж.

# 42
  • Стара Загора
Еееее, от кога съм харесала Caractere и все не мога да се наканя да отида да го видя, но като чета колко бързо се трият и взимам да се отказвам.  Embarassed

Скрит текст:

И тази серия Rouge Coco ли е с такава трайност?

Сега разглеждах и тези на Герлен, които Beautyholic похвали и ми хванаха око 2-3 цвята, но все към червено и малинено и то плътни. Останалите ми се видяха много бозави и бледи.  Laughing

Скрит текст:
Champs Elysees Mr. Green и Liu
Grinning

# 43
bubanka, на мен много ми харесват как ми стоят, а и усещането след като си ги сложа ми допада, но ако ги подновявам през половин час ще ми свършат за 1 - максимум 2 седмици  Rolling Eyes
Но след това мога да си бодна едно червилце на Catrice или Essence  и ще вадя гилзата за да се фукам  Joy

Червилата не пресушават устните и са като басамче, но е глупаво да се купуват заради това им свойство защото не мога да се мерят с Piz Buin
На  Dior червилата са разкошни, а и са доста по-трайни в сравнение с тези на Chanel, но аз си харесвам и шанелчетата  Heart Eyes Rolling Eyes ooooh!
Тези червила на Chanel не са за всеки!  Naughty Внимавайте с тях!

:

# 44
сложи си на картис, те са по-хубави от тези на есенс  Joy  Joy Joy
на катрис са малотрайни, но също нежни към устните
моите 'зимни' ежедневни в момента са точно Бой, онова на Клиник от Грация и две на Катрис  Joy

Общи условия

Активация на акаунт