MAC & Sephora - 10 тема

• 37 389
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
Аз твърдо решена - ще ходя на грим урок  Heart Eyes - много съм щастлива, защото търсих нещо подобно, но основно на курсове професионални попадах в нета.
И на мен отдавна ми се иска, но ще се наложи да го оставя за малко по-нататък. Да разкажеш подробно после, Самсара!  Blush

Разбира се  Peace Само, че е планирано - здрaве и живот- за кraя на февруари, началото на март. Някой може да отиде преди мен и да разкаже - ще е много интересно.

Сега приключвам със зъболекаря , от октомври съм тръгнала  ooooh! и правя едни дерматологични процедури и след тях идва ред на MAC.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 12:42 от Самсара

# 16
Тази колекция Арчис Гърлс някой знае ли кога ще излезе? Много готино изглежда.  Heart Eyes
Иначе и аз вчера гледах ''годината на змията'' на сайта ама тези вече много почват да ме дразнят със всяка колекция увеличават цените на скинфинишите от £19 преди година вече са £22. Порцелан пинк-а беше 21.50, а този сега 22. С това темпо на увеличаване на цените скоро никой няма да ги купува. Не ги е срам.  #Cussing out

# 17
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пуснали са нови скинфиниши ли?

# 18
Aрчитата излизат на 7-ми февруари в САЩ.

Не само цените, а и грамажа. Планетите миналата година бяха с 3 грама по-малко на същата цена. Но въпреки това ще се купуват и те много добре го знаят

# 19
На мен пък много ми харесва, че пускат нови и нови колекции - иначе щяха да се поредната марка някак.. Привличат внимание, а и продуктите са много качествени. Предпочитам да са по-често продуктивни като колекции пък дори и бързо да свършват - имат нови и нови Grinning.. Това, че са се съсредоточили върху това да вадят ново и ново за сметка на това да си зареждат магазините и да са пълни с това новото ми харесва, излизат с друго ново и така   Laughing.. Имам няколко лимитирани "бужута" и много ми харесват като от най-любимите ми е един много ярък и супер свеж руж  Heart Eyes. Когато съм с него събирам много одобрителни погледи, хубав е и много си личи Crazy

А на мен пък ми е много странно, че никой досега не се е похвалил, че са му правили "урок" при купуване на повече неща  newsm78...

# 20
Разбира се, че ще се купуват. Просто си мрънкам.  Peace Много е дразнещо със всяка колекция на 2-3 месеца да увеличават цената или да намаляват грамажа. Малко е дразнещо.  Close Не, че ще ме отблъсне де, но все пак ме дразни.  Crazy

gadamer със всяка колекция почти имат нов финиш. В годината на змията е описан като бледо прасковен с златен шимър. Звучи много обещаващо, ще трябва да го видя на живо.

БДУ видях, че лайтскапейд-а е в гуудбай офертите. Явно няма да е перманентен повече, но може и да го пуснат лимитиран пак с някоя колекция.  Crossing Arms

# 21
  • в 1001-та нощ
на мен ми харесват пигментите, червилата, пудрите, ружове  Flutter Flutter

от годината на змията също имам елементи под прицел  Blush

# 22
  • София
elhi4ka, тези уроци, за които аз и Денси говорихме в Мас са с предварително записване  Peace

Но извън това, винаги, когато имам въпроси за нещо конкретно - нанасяне, кой продукт е подходящ за целта, която искам да постигна и т.н -  ми показват и то по няколко пъти, докато улучим ефекта.

# 23
В Годината на змията няма скинфиниш, а бюти пудра. Не е нещо кой знае какво, излизала е и преди.
Тук може да я разгледате (беше тогава част от LL колекцията)
http://cafemakeup.com/tag/mac-shell-pearl/

Аз тази колекция я пропускам. Разгледах много снимки и нищо не си харесах за да го поръчвам. А в БГ и без това няма да дойде.

Дано само с Baked Beauties не ме ударят здраво Grinning Там темата ще е macaroons  Heart Eyes

# 24
  • София
Момичета, пред Сефора в Дъ мол нямаше ли щанд на Шанел или аз просто го бъркам с някой друг МОЛ  newsm78.. съвсем изкрейзих вече с тия МОЛОВЕ  Crazy

# 25
  • София
Момичета, пред Сефора в Дъ мол нямаше ли щанд на Шанел или аз просто го бъркам с някой друг МОЛ  newsm78.. съвсем изкрейзих вече с тия МОЛОВЕ  Crazy
Имаше.

# 26
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
Аз ви чета с интерес,и съм набелязала някои продукти на МАС,но ми се иска да ме консултират лично Wink,след толкова добри отзиви за консултантите Simple Smile,така че....ще се въздържа от поръчка по телефона.
Търся си най-вече червило и руж Simple Smile

# 27
От новите колекции на Мак май нищо не ми харесва.

Хайлайтерът на Шанел е уникално красив в кутийката, но нанесен на кожата изабщо не ми се вижда уникален, особено за 100 +++ лв. Май ще го пропусна.

# 28
  • София
Епона, видя ли го вече по магазините, или за ревютата в нета говориш  Thinking

# 29
Пудрите от Арчи колекцията са ми интересни, какъв им е ефекта и как се ползват?

Дени   bouquet за темата.

Общи условия

Активация на акаунт