MAC & Sephora - 10 тема

• 37 845
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Мен палитрата на Кларинс не ми харесва. Исках да харесам зелената на Герлен, но не, особено за тази надута цена...  Crazy
Ще отида утре. Каква е цената на Метеоритите и на зелената палитра?! Колекцията разочарование ли е като цяло?  Hug

# 496
Зелената палитра изглежда добре. Цветовете са интересни, макар тъмното да ми е леко брашняно. Едо от червилата ми хвана погледа за малко, ама не. Метеорити не гледах, че си ги имам. Иначе от Лондон зелената би ми излязла не повече от 85 лв., а и с подъръци, а тука гадовете за 105 я продават. Не е толкова много разликата, но достатъчно да ме издразни. Но цветовете са много красиви. Лилавата ми се стори скучна. Не бих казала разочарование за колекцията, но нещо не ми дойде на сърце. Не знам, виж утре и сподели твоето мнение.

# 497
  • Бургас
Цената на Метеоритите е 121 лв. в Дъглас. Страхотни са, много големи топчета в огромна кутия Peace

# 498
Благодаря ви много. Hug

# 499
Вярно ли толкова скъпи са ги пуснали парадизите?! На мен ми излязоха 100 лв.  Shocked

# 500
  • София
Тези Метеорити са най-незабележимите, които съм имала/ пробвала. При проба на ръката (с четката им) почти не си личеше къде съм сложила.

# 501
  • София
Много съм доволна - не си харесах нищо от пролетната колекция на Герлен  Flutter

# 502
Много съм доволна - не си харесах нищо от пролетната колекция на Герлен  Flutter

Simple Smile)))

Наистина са доста грозни.

И аз като ги гледах вчера си казах - Леле, как никак не ми харесват. Нито метеоритите, нито сенките, а пък спиралата съвсем.

Joy Joy

# 503
  • Стара Загора
Вие съвсем ме разочаровахте за тези метеорити. Аха да поръчам, на косъм съм.  Tired

# 504
  • София
Иве, виж ги първо. Не мисля, че ще свършат бързо, както предни колекции. А и дори да свършат - пак можеш да видиш тестера и после да поръчаш.

# 505
  • Стара Загора
Иве, виж ги първо. Не мисля, че ще свършат бързо, както предни колекции. А и дори да свършат - пак можеш да видиш тестера и после да поръчаш.

Не ми се ходи да пробвам, защото ще купя нещо друго вместо тях Mr. Green, а толкова им се точих.  Tired
Мислех да поръчам от ФЮ.

# 506

Не ми се ходи да пробвам, защото ще купя нещо друго вместо тях Mr. Green, а толкова им се точих.  Tired
Мислех да поръчам от ФЮ.

Какво е това ФЮ?

--------------------
Да , вредно е да се ходи да се пробва. Знах го за себе си отдавна.
Аз вчера доста пострадах от проби тук, проби там, после ще се оплача в "новите ни козметични похождения"

# 507
  • София
Ивче, аз си чакам моите от ФЮ. Добре, че се отказах да ги чакам тук, защото ми излязоха 91 лв точно.  Peace
На мен на снимки поне ми се струват по-хубави от моите Teint rose  Blush По Коледа се чудих на драконовите, после като реших, че ги искам тъкмо ги бяха изчерпали.
Аз не вярвам много на чужди мнения, а на снимки, защото всеки търси различен ефект на лицето си.

# 508
  • Стара Загора
Ивче, аз си чакам моите от ФЮ. Добре, че се отказах да ги чакам тук, защото ми излязоха 91 лв точно.  Peace
На мен на снимки поне ми се струват по-хубави от моите Teint rose  Blush По Коледа се чудих на драконовите, после като реших, че ги искам тъкмо ги бяха изчерпали.
Аз не вярвам много на чужди мнения, а на снимки, защото всеки търси различен ефект на лицето си.

Аз ги смятам с 10 % намаление за любим бранд и излизат 95 лв. Ти да не ги поръча, когато имаше намаление до 31-ви?
Моя приятелка ги взе и каза, че са й много блестящи, но мен това не ме притеснява. Просто се моля да не е обратното.  Mr. Green

Ара-бела, ФЮ е feeluniqie  Peace

# 509
  • Sofia
И аз днес ги пробвах и са толкова блестящи,колкото драконовите може би. Но и на мен не ми харесаха - едни огромни,с голяма картонена кутия..нищо кокетно няма в тях ooooh! А най- се ядосвам,че не са заредили метеоритите от редовната колекция. Явно е умишлено,но 120 лв за пролетните - едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт