MAC & Sephora - 10 тема

• 37 397
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Тази ми изглежда по-тъмна.

# 616
  • София
Пише: "Sophisticated light base (light gold shimmer) to prepare the skin with a touch of light to the next make up steps."

# 617
Базата на Герлен. Heart Eyes Бронзъри си имам и сигурно ще пропусна, защото ползвам много рядко само лятото, но добре, че не си купих нова база с бели топчета. Сега тъкмо ще ми свърши тази и ще си взема със златните топчета.
На Живанши нищо не ми харесва, въобще. Не харесвам тяхната козметика и това се затвърждава все повече с годините.

Разликата в базата е, че тази е със златни топчета вътре, а не с перлено бели, каквато е тази от редовната линия.

Пудрите на Живанши не стават за ружове. Peace

# 618
  • София
Денси, аз сега нямам нужда от база, но много са ми симпатични и бялата база, и белите метеорити  Heart Eyes

# 619
  • Sofia
densi, жалко. Никога не съм се взимала нищо на Живанши. Дано базата на Герлен да става за нормална към суха кожа Praynig

# 620
На Живанши ми е любимият глос евър. Но е спрян от производство отдавна, за съжаление.

Гледали ли сте новата реклама на брускети Маретти? Хубавецът там подозрително много ми прилича на консултанта от МАС.  Mr. Green Heart Eyes

# 621
  • Пловдив
Както казва малкият ми племенник ''Кърти мивки!''  Mr. Green Това ще го сънувам докато не дойде в моите ръце Party

# 622
  • Отвъд алеята зад шкафа
Как точно се ползва подобен продукт, изглежда ми много тъмен  newsm78 На цяло лице ли се нанася? Върху ФДТ?

# 623
  • София
Глосове на Живанши не съм имала, но ружове и сенки - не стават за нищо - никаква пигментираност, пълна загуба на средства. Отдавна не поглеждам нищо, сътворено от тях.

# 624
Глосовете им са и за мен много добри. Имам няколко и пак бих купила вк. и матови, много са трайни и наситени, но сенките, пудрите и ружовете не си заслужават парите.

Бронзърите се използват там където първо целува слънцето: на скули, на носле леко, на изпъкналата част на челото, на ключици, но раменца и т.н. С кабуки четка леко и става супер свеж и загорял вид. Идеални са за хора като мен, които ненавиждат печене и въобще всякакъв тен. Никога, абсолютно никога не си пека лицето и лятото се правя само с бронзанти и то на Герлен. Най-добрите са за моя тен.

# 625
  • Пловдив
Ех,този Герлен..тази година задължително ще се сдобия с бронзър Flutter През зимата съм с 40 фактор на лицето ,а лятото пак- но подновяван по няколко пъти на ден.Бягам от слънцето като дявол от тамян.
Видяхте ли и новият кохъл-каял от лятната серия  Mr. Green

И ББ има

# 626
  • Sofia
Момичета, къде издава карта при покупки над 100 лв и да ви питам може ли да се ползва отстъпка още с първата покупка? Извинявам се ако въпросът ми не е за тук,или вече е дискутиран...

# 627
Гледали ли сте новата реклама на брускети Маретти? Хубавецът там подозрително много ми прилича на консултанта от МАС.  Mr. Green Heart Eyes

Не съм  Grinning, обаче той е и модел, освен гримьор  Peace

Денси, браво на теб, че си пазиш лицето. аз големи поразии си сътворих, като години наред се излагах на слънце без грам жал - не изгарям, много бързо хващам тен и сега си бера гайлето на глупостта и младостта си  безрасъдна Tired

Аз се сдобих с един бронзант опитах се да контурирам под скулата и се получи ужасна кафява черта  Mr. Green - не ми се получава.

# 628
Гледали ли сте новата реклама на брускети Маретти? Хубавецът там подозрително много ми прилича на консултанта от МАС.  Mr. Green Heart Eyes

Не съм  Grinning, обаче той е и модел, освен гримьор  Peace

Денси, браво на теб, че си пазиш лицето. аз големи поразии си сътворих, като години наред се излагах на слънце без грам жал - не изгарям, много бързо хващам тен и сега си бера гайлето на глупостта и младостта си  безрасъдна Tired

Аз се сдобих с един бронзант опитах се да контурирам под скулата и се получи ужасна кафява черта  Mr. Green - не ми се получава.
Аз също си докарах страаааашни проблеми, но пък аз съм супер светла и изгарях нечовешки. Но зор да съм черна  ooooh! После започнах целогодишно да ходя на солариум и така до като не станах цялата на пигментни петна по деколтето, а на крака дори ми оперираха "лоша" бенка. Сега като видя слънце и бягам като вампир! Слагам 30+ фактор и изобщо не се пека.  Tired

# 629
Hope, аз вече слагам 50 + на лицето, и 30 за тялото през лятото. Лоша работа. Добре, че поне солариум манията не ме хвана.

По темата Simple Smile- много ми хареса единия руж от колекцията на Шанел, но толкова бързах, че само мацнах и не видях името . Мацнах и от пудрата, която всички вие сладурки изкупихте  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт