Окръжна болница - Варна -тема 5

• 55 034
  • 848
  •   1
Отговори
# 45
V.A.V.A аз раждах с избор на лекар - д-р Славчев. Ето линк към форума с мнения за него http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322220.0. Препоръчвам ти го с двете ръце  Hug

# 46
  • Варна
Благодаря ви за отговорите, така и предполагах че сте били при Славчев Simple Smile И аз за него се чудя  Crazy
А вие при него ли бяхте на ЖК? И каква е цената за избор на лекар, има ли разлика между избор на лекар и иазбор на екип?

# 47
Ако е вярна информацията на първа страница - 500лв е избор на екип за нормално раждане и 550лв за секцио.
Аз също съм при Славчев на ЖК и за раждане мисля при него, но чух, че вече нямало да участва в нормални раждания, а само секцио. Нямам идея дали е вярно, ще се радвам да споделите, ако някой знае нещо повече.

# 48
Да, бях при него на ЖК.
Раждането ми беше  400 лв.
Това, че нямало да участва вече в нормални раждания много ме учудва, при положение, че сме говорили с него, че е привърженик именно на тях. Дано да не е вярно.

# 49
За тези, които са били с избор на лекар/екип, може ли да помоля да пишат и при кой лекар са раждали? Ще ми бъде от полза  Hug

Аз в четвъртък ще ходя на отворените врати и се надявам да събера полезно инфо  Crazy
И аз раждах при доктор Славчев,секцио.Бях при него на ЖК.Имах най спокойната бременност,като се има предвид че бях с близнаци,и се родиха 2,600 и 2,700...и двамата седалищно:)Благодарна съм на доктора,и силно го препоръчвам на всички майчета Hug

# 50
  • Varna, Bulgaria
Когато отидете на отворените врати, ще видите на входа на отделението  списък на лекарите, които могат да бъдат избирани. Д-р Славчев го нямаше в списъка, което и мен ме учуди. Последно ходих към средата на декември, че бях забравила да си взема епикризата Simple Smile

# 51
Значи все пак има нещо такова... Аз на отворени врати ще ходя чак към март- април, че ми е рано, тогава ще видя. Освен това се надявам да настъпи някаква промяна, в моя полза, до тогава  Simple Smile

# 52
Здравейте, аз съм решила и се уговорих да раждам при д-р Славчев -  живот и здраве. Термина ми е след седмица и той се съгласи, затова си мисля, че може би по-скоро не е вярно това, че няма да изражда. А на 18.01.13г. се наложи да го почакаме около 2 часа на ЖК, понеже израждаше. Дано съм била полезна  Wink

# 53
  • На брега на морето
Мамите, които са на ЖК при д-р Славчев, просто говорете с него. Дали ще може да ви изражда или не.  Peace
Аз лично изобщо не се бях уговорила с него, нещата се случиха от само себе си.
Но той беше най-големият ми помощник.

На мен друго ми беше направило впечатление в списъка. Говорим за списъка, който е в стаята за приемане, нали?
Там са изредени имената на лекарите, които си работят в родилното, и отделно бяха имената на Славчев и Жеков.

# 54
  • ВАРНА
Благодаря на отговорилите на въпроса ми  Simple Smile
Не, не ми предстои раждане. Събирам инфо за човек, на когото му предстои да стане мама и на когото съм забранила да чете по форуми  Simple Smile С пенсионирането на д-р Скочев, при когото родих дъщеря си, си замина и най-минималната идея изобщо да се замисля за второ дете. Много спокойна бременност и много леко раждане имах благодарение на него  Simple Smile

# 55
  • Варна
И азсъм на ЖК при  д-р Славчев,страхотен човек и лекар.Да питам тези които са раждали сецио при него,само за избор на лекар ли плащате или и за екип,че съм се уговорила с него за операцията,но незнам дали и с екип работи.

# 56
rosiel за секцио се плаща за екип, т.е. 550 лв.

# 57
Когато аз раждах в ОБ декември месец, момичето което беше с мен в стаята ражда нормално с избор за Д-р Славчев, и ЖК и беше при него. Беше си много доволно момичето, а цената беше 400 лв.Изражда си все още не се притеснявайте той си има договор с отделението Simple Smile

# 58
аз пък си бях избрала д-р Георгиев- той ми водеше и бременността

# 59
  • Варна
Да знам  цените,но се чудя доктора как практикува при секцио,само за него или и за екип се плаща.

Общи условия

Активация на акаунт