Окръжна болница - Варна -тема 5

• 54 053
  • 848
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря, cvete211. Следващия път като съм на преглед ще разпитам доки и аз по-подробно за секциото, ако ми се наложи такова. Леко раждане ти пожелавам Simple Smile

# 766
Няма за какво. Мерси за пожеланията, леко раждане и на теб! Simple Smile

# 767
Благодаря,май и ти беше на Отворените врати в ОБ.

# 768
Аз родих секцио с пълна упойка преди 4м в Окръжна, на обяд ми изтекоха водите и отидох в болницата, операцията я направиха чак към 17ч, тъй като бях яла, не съм плащала нищо и конци не са ми искали. Първото ми раждане беше със спинална но в АГ, мислех и второто да е така и бях търсила инфо дали в окръжна може с нея, оказа се че може но е скъпо, плащаш си упойката и май по 100лв на час на анестезиолога, но не знам дали е вярно, това го пишеше във форум.

# 769
Благодаря,май и ти беше на Отворените врати в ОБ.

Бях, да, с един куп въпроси за секцио. Simple Smile

# 770
Мисля, че се сещам. Аз бях мамчето, на което ѝ беше лошо  Sad За малко да припадна, няма къде да седнеш никъде ..

# 771
Мамчета, ако отидеш в ОБ без избор на екип или док, плащаш ли нещо и ако да-колко? За нормално и секцио питам?

# 772
Нищо не плащаш!

# 773
  • Варна
Ако секциото е без никакви индикации ( по твой си избор) пак ли нищо не се плаща ? Или те изобщо няма да се съгласят ?

# 774
Здравейте, момичета  bouquet

Чета ви постоянно, но колкото повече информация получавам за ОБ, толкова повече се притеснявам ooooh!

Някой може ли да посочи кои са хората, от които зависи да изкарам нормален престой в болницата?
Примерно акушерки, шеф на неонатологията, - такива, на които да им платя, за да не ми вгорчават живота....

Не смятам, че е правилно да се бутат пари под масата, но пък алтернативата - да си блъскам главата и да не знам какво става с бебето ми, да стоя с дни, за да точат касата на мой гръб - не ми се струва по-приемлива.

# 775
  • varna
Звездичке,за пациентите на Славчев такъв филм няма. А и те съветвам да си вземеш випа,защото разликата е голяма. Нали еиждам по цял ден какъв е главния поток родилки по другите стаи,че и по три. Всъщност акушерките и санитарките до една са много мили и грижовни,проблемът са нвонатолозите дет за ьяля седмица така и не можах да намеря главната да ми обясни какво става.

# 776
Здравейте, момичета  bouquet

Чета ви постоянно, но колкото повече информация получавам за ОБ, толкова повече се притеснявам ooooh!

Някой може ли да посочи кои са хората, от които зависи да изкарам нормален престой в болницата?
Примерно акушерки, шеф на неонатологията, - такива, на които да им платя, за да не ми вгорчават живота....

Не смятам, че е правилно да се бутат пари под масата, но пък алтернативата - да си блъскам главата и да не знам какво става с бебето ми, да стоя с дни, за да точат касата на мой гръб - не ми се струва по-приемлива.

Имаше нещо за по 5лв на час... Мисля,че го пишеше някъде до приемната и асансьора,сякаш там го бях прочела.

# 777
Главната Маринова не ти и трябва да я намираш. Аз не съм я виждала, но градски легенди се носят за нея. На Неонатология това.

Секцио по собствен избор няма, по принцип.

Хера, ние в нормална стая бяхме по 2 момичета. Общувахме и със съседната стая. Хубава компания бяхме 4-ри броя, нямам никакви оплаквания. Проблемите на стаите бяха от битов характер. Циганките са в другия, далечен край на коридора. Вип стаите май са близо до тях, може затова да си с такова впечатление.

# 778
  • Варна
... проблемът са нвонатолозите дет за ьяля седмица така и не можах да намеря главната да ми обясни какво става.

Хера, неонатолозите минават на визитация по боксовете в следните интервали: между 9:00 и 10:30 сутринта; 21:00 - 22:30 вечер. Всяка майка, чието дете е под наблюдение и изисква по-специални грижи(разбрах, че и твоето е на антибиотично лечение), би могла да изчака пред бокса и да получи информация за текущото състояние на бебето. Веднага след прегледа.

Аз си чаках чинно в съответните часове и получавах подробен отчет за всичко - състояние, назначено лечение, изследвания, резултати, прогнози и т.н. Два пъти на ден. Много често резултатите от изследванията излизаха в 16:00 следобед и тогава директно отивах до кабинета на неонатолозите(в дъното на коридота, след млечната кухна). Винаги любезно са отговаряли на запитванията ми.

# 779
  • varna
Тинтири,може по регламент да е,ама иначе съвсем не е така. Взимат ми я сутрин около седем и нещо и ми я връщат когато им скимне, днес например в 11. Вечерта е същатс история,както и с взимането за нощен сън,снощи я прибраха чак в един пък ми я върнаха в пет сутринта. Иначе това за изследванията не го знаех,днес ще ги питам, че чакам да видя ще си ходим ли утре.

Общи условия

Активация на акаунт