Окръжна болница - Варна -тема 5

• 54 094
  • 848
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Мне, тя май е Георгиева - дето ме върна със зверски контракции на 4 минути, щото били фалшиви Mr. Green Димитрова (при нея раждах) е с къса кестенява коса, малко мъжкарана си пада.

# 751
  • varna
Ами имам вече болки,надявам се от правилните,но са още нарядко,та си лежа и охкам.

# 752
  • Варна
Уау, на бебоче май никак не му се излиза от уютната хралупка Grinning Успех, да мине леко и бързо и да се гушкате скоро Hug

# 753
Здравейте! Миналата седмица бях на отворени врати, но не разбрах, ако искам моя док да ме изражда- плащам 400лв. за избор на д-р, ако съм секцио -600лв. А ако искам моя си да ми прави секциото- ? Колко се плаща ?

# 754
А ако искам моя си да ми прави секциото- ? Колко се плаща ?

Ако раждането е нормално -> избор на лекар, т.е. 400 лв.
Ако раждането е секцио -> избор на екип, т.е. 600 лв. (новата тарифа!)

# 755
Benny_G, Благодаря Simple Smile  А в тези 600лв. включена ли е упойката, която ти слагат? Разбрах, че в ОБ работели с Пълна упойка. Някоя мама раждала ли е секцио с епидурална/спинална ? незнам коя точно се слага ?

# 756
Ами имам вече болки,надявам се от правилните,но са още нарядко,та си лежа и охкам.

С първото раждане ми сложиха таблетка в 9 часа, цял ден бях с контракции, постепенно засилващи се. Водите ми изтекоха към 21-22 вечерта, родих в 1.30  Simple Smile
Стискаме ти палци!

# 757
Benny_G, Благодаря Simple Smile  А в тези 600лв. включена ли е упойката, която ти слагат? Разбрах, че в ОБ работели с Пълна упойка. Някоя мама раждала ли е секцио с епидурална/спинална ? незнам коя точно се слага ?
Моя приятелка миналата година и правиха секцио с / епидурална/спинална/ не съм сигорна коя от двете беше,но операцията беше по спещност а преди това тя беше си хапнала , нямаха време докторите да я чакат да и премине храната за пълна упойка

# 758
mami_y аз прочетох преди малко, че спиналната се използва за секциото. Ами имам още 7 седмици до термина, оставам с надеждата, че бебока ми ще се обърне, а ако ли не- секцио Simple Smile

# 759
90 процента съм сигурна, че в ОБ правят секцио само с пълна упойка! Питайте АГ-то, което ще ви прави секцио.

# 760
  • Варна
А ако искам моя си да ми прави секциото- ? Колко се плаща ?

Ако раждането е нормално -> избор на лекар, т.е. 400 лв.
Ако раждането е секцио -> избор на екип, т.е. 600 лв. (новата тарифа!)

За моето секцио платих 400лв - избор на лекар. Имах предварителна уговорка и се знаеше, че няма да раждам естествено. Но пък в 2:00 след полунощ нямаше как да се свика екип и всичко стана много бързо. Само докторът се отзова по спешност.
Може би тези майчета, които си дочакват датата и постъпват ден предварително за планово секцио, ги таксуват за избор на екип. Едно и също нещо, а е с 200лв по-скъпо.  Thinking

# 761
Тинтири_минтири, а освен опериращият лекар, кои други медицински лица бяха в операционната?

# 762
При мен бяха още 1 АГ, анестизиолог, акушерка, неонатолог, санитарка

# 763
  • Варна
И при мен така.
Избраният от мен доктор + още един, който си беше на смяна. Извикаха анестезиолог от друго отделение. Имаше още акушерка и педиатър - те също караха нощна. И някаква друга жена, която ми постави абоката и повече не я видях на етажа.

С първото раждане платих за избор на екип, а не на лекар, и разликата беше в това, че израждащият доктор работеше в комбина с точно определен анестезиолог. Туй то.  Rolling Eyes

# 764

Не съм родила все още, но попитах Старшата сестра каква е упойката при секцио. Отговорът беше:" Пълна, но все пак е по преценка на анестезеолога."

Общи условия

Активация на акаунт