Окръжна болница - Варна -тема 5

• 55 043
  • 848
  •   1
Отговори
# 675
  • ВАРНА
Любопитка , да не би случайно да си Панделиева?

# 676
Благодаря ви за отговорите.Чувствам се вече доста объркана,един казва едно,друг друго....Утре съм при лекаря си и пак ще говоря с него на тази тема. Иначе и аз съм си мислила за всички ромки,които отиват да раждат....едва ли всички си плащат,а така спокойно си раждат.
Има и друга страна на монетата обаче,малко по-привилигировани са от нас.То не са помощи за ток,храна,вода,детски и т.н. Изкарват се самотни майки и за това помощи вземат,а когато отиде една българка,която наистина е самотна майка и искат всевъзможни документи и накрая и казват,че не може.Та колко му е и в болниците да се оправят,а на нас да ни искат да си плащаме всичко до стотинка.
Но това е една друга тема.Отплеснах се малко. Съжалявам за което и още веднъж благодаря за отговорите.Живот и здраве да мине всичко нормално ще мина през темата да кажа взеха ли ми пари и ако да,колко точно.Може да има и други в моето положение,поне да си знаят.  Wink

# 677
  • София
Благодаря ви за отговорите.Чувствам се вече доста объркана,един казва едно,друг друго....Утре съм при лекаря си и пак ще говоря с него на тази тема. Иначе и аз съм си мислила за всички ромки,които отиват да раждат....едва ли всички си плащат,а така спокойно си раждат.
Има и друга страна на монетата обаче,малко по-привилигировани са от нас.То не са помощи за ток,храна,вода,детски и т.н. Изкарват се самотни майки и за това помощи вземат,а когато отиде една българка,която наистина е самотна майка и искат всевъзможни документи и накрая и казват,че не може.Та колко му е и в болниците да се оправят,а на нас да ни искат да си плащаме всичко до стотинка.
Но това е една друга тема.Отплеснах се малко. Съжалявам за което и още веднъж благодаря за отговорите.Живот и здраве да мине всичко нормално ще мина през темата да кажа взеха ли ми пари и ако да,колко точно.Може да има и други в моето положение,поне да си знаят.  Wink

За съжаление всички тези вратички или по-точно пробойни в закона са за сметка на работещите, защото данъците им покриват медицинската помощ (и всякаква друга помощ) на неосигурените лица  Rolling Eyes

# 678
сетих се за един много тъп ?.........т.хартия да си взимам ли  newsm78  newsm78  newsm78
Другото дето се сетих някой можели да разкаже за контракциите,какво усещате,къде боли и през колко време трябва да бъдат,за някаква си тапа дето падала  newsm78

# 679
Аз си носех тоалетна хартия, ама много не се ползва. Зависи, аз бях много закърпена отдолу и не можех нищо да доближа. Ако си секцио или имаш късмет да нямаш шевове става. Все па носи си, там няма налична, ако това ти е въпроса.

Сетих се да възроптая срещу още нещо - номерата на бебетата, дето ги слагат на врата! Е това го няма никъде! Възможно най- опасния вариант. Слага се на ръка, а още по- добре на крака. Не разрешават ръкавици, да не се задуши бебето, пък с тоя гердан на врата..........

# 680
сетих се за един много тъп ?.........т.хартия да си взимам ли  newsm78  newsm78  newsm78
Другото дето се сетих някой можели да разкаже за контракциите,какво усещате,къде боли и през колко време трябва да бъдат,за някаква си тапа дето падала  newsm78

Тоалетна хартия да!
Моята тапа падна седмици преди да родя.
Болките в началото са, като менструални (който има болезнен цикъл ще ме разбере Wink ), а вече като се ускори раждането станаха доста по-силни и на моменти непомосими. Със сигурност ще усетиш, че е започнало. И доколкото помня, интервала между контракциите трябва да се скъсява. Но, като съм чела при всяка жена е индивидуално. Аз разбрах, че раждам, защото най-напред ми изтекоха водите.  Grinning

# 681
Болките всяка жена ги усеща различно, зависи от прага на болка, който имате!
Аз да питам за родилите скоро, тези шампоан и олио на Хип ще ги покажете ли на снимка, че не съм ползвала такива, а видях няколко вида шампоан. Да знам за точно кой иде реч
  Peace

# 682
Болките всяка жена ги усеща различно, зависи от прага на болка, който имате!
Аз да питам за родилите скоро, тези шампоан и олио на Хип ще ги покажете ли на снимка, че не съм ползвала такива, а видях няколко вида шампоан. Да знам за точно кой иде реч
  Peace
Скрит текст:
Олио! Simple Smile
А иначе за шампоана взех този душ-гел, който е за коса и тяло"

# 683
Аз ги купувах от Бебе Депо-то всички неща по списъка и каквото ми дадоха от там - това взех.

# 684
Аз ги купувах от Бебе Депо-то всички неща по списъка и каквото ми дадоха от там - това взех.
Pina, подсещаш ме да кажа нещо за пазаруването. Купих абсолютно всичко от Бебе депото (имат на Колхозния и на ген.Киселов) сумата, който оставих там беше над 100 лева. Едни влажни кърпички да ми бяха подарили поне  Cry На ген.Киселов в района на пазар Чатадлжа има два бебешки магазина един срещу друг - депото (сини стикери на Чико) и срещу него Борсата (тенти на Хип). Та в тази борса видях, че правят подаръци при покупки за по-големи суми - мостри на козметика, лъжички и подобни дребни нещица, но все пак са си жест. Освен това разлика в цените изобщо няма. Изобщо, търговците у нас никак не са склонни да правят жестове и да "ухажват" клиентите си, за голямо съжаление.

# 685
  • ВАРНА
Това с номера на врата си е баш опасно. Обаче отказват изобщо да го проумеят "умниците" от неонатологията.

Предлагам на Любопитка много хубаво да изчете темите и дано се вземат някои мерки.

# 686
Здравейте !

Имам следния въпрос към вас.
Как става припознаването на детето , когато родителите нямат брак?
Кога точно се случват нещата ? Какви документи се попълват?

# 687
Здравейте !
Имам следния въпрос към вас.
Как става припознаването на детето , когато родителите нямат брак?
Кога точно се случват нещата ? Какви документи се попълват?
Най-късно до 3тия ден след раждането детето трябва да се запише. Става на гишето до асансьора. Там ти дават една бланка, в която се попълват данните на детето и тези на родителите, ще ви искат личните карти и да се подпишете пред служителката и това е всичко. После от Общината се получава акта за раждане на детето.

# 688
Bad Diddy,преди два дена бях в депото на колхозния. Подариха ми рекламни материали и мостри на бебешко олио и крем за раздразнени зърна,още преди да съм купила каквото и да е.

# 689
Bad Diddy,преди два дена бях в депото на колхозния. Подариха ми рекламни материали и мостри на бебешко олио и крем за раздразнени зърна,още преди да съм купила каквото и да е.
А! Браво! Дано да са си променили политиката  Wink

Общи условия

Активация на акаунт