С коя занимателно-образователна книжка или игра работите в момента с вашите деца

• 67 929
  • 450
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Това е едно от нещата, които ДК донесе на малкия.
Много ни хареса.  Peace

# 391
 аз съм доволна от книжките на издателство " златното пате".в момента работи по поредицата"весели уроци в детската градина".имат доста хубави образователни книжки на достъпни цени.цените варират между 2 и 4 лв.

# 392
Играта "Опознай България" е изключително неудачна.

Въпросите са неуместни за деца -излишно подробни.
Цитирам  на случаен принцип:
Регионалния исторически музей Плевен води началото си от основаното през 1903 г.
А.Дружество на историците
БАрхеологическо дружество  ( вярно)

Синагогата в София .....На кое място по големина в Европа е ?
А.Трето ( вярно)
Б.Четвърто

По-скоро за "Стани Богат",отколкото за 8 годишни  ( както е указано на кутията).

Неразбираеми правила. Пари на вятъра.

Още веднъж се затвърди мнението ми,че Play Land хич ги няма в измислянето и изработката на детски игри ( имаме пъзел с букви и Безопасност)

# 393
  • Плевен
Играта "Опознай България" е изключително неудачна.
Въпросите са неуместни за деца -излишно подробни.
Цитирам  на случаен принцип:
Регионалния исторически музей Плевен води началото си от основаното през 1903 г.
А.Дружество на историците
БАрхеологическо дружество  ( вярно)

Синагогата в София .....На кое място по големина в Европа е ?
А.Трето ( вярно)
Б.Четвърто

По-скоро за "Стани Богат",отколкото за 8 годишни  ( както е указано на кутията).
Неразбираеми правила. Пари на вятъра.
Още веднъж се затвърди мнението ми,че Play Land хич ги няма в измислянето и изработката на детски игри ( имаме пъзел с букви и Безопасност)
Споделям твоето мнение. Децата получиха играта Безопасност за пътните знаци, но доста от въпросите са с високо ниво на сложност, а мисля, че могат да бъдат зададени много по-простичко.

# 394
"Бебе на нулева възраст" четохме с малкия наскоро (на 3 и половина); мисля да взема следващата книжка на същата авторка, за по-големия - вече на 5 и половина.
Иначе една от най-успешните ни е Дивата планета
Също и този атлас с магнити

# 395
  • София
момичета, в тази тема ли обсъждате образователни игри за таблет за писане и смятане?

Темата, за която питаш е:
Споделете полезни и интересни приложения за андроид/iOS - за деца.

# 396
  • София

И от мен положителен глас за тази игра.
Подходяща е за предучилищна възраст и първи клас, според мен.
Лентичките със задачи, картите .. и въобще всички части са от качествен дебел картон.
На дъщеря ми и харесва да се занимава с нея.
Какво по-точно си играете с тази игра? И аз я взех на малкия, ама нещо ми се вижда скучна и не можах да предизвикам интереса му. Моля да споделиш идеи за използването й.

# 397
  • София
И аз я взех на сина ми, както и такава за четене, но и на моя син не са му особено интересни...  ooooh! Да се надяваме, че като ги опознае по -добре, ще му станата по- интерени, че на практика нямаше много време за игра.  newsm78

# 398
Някой може ли да ми помогне тази книга за колко годишни деца е? http://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=142343 … D0%B8%D0%BA%D0%B0

# 399
  • София
Някой може ли да ми помогне тази книга за колко годишни деца е? http://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=142343 … D0%B8%D0%BA%D0%B0
Като чета описанието, бих казала 8 + newsm78
http://www.knigi-bg.com/product.php?id_product=11821
А, тук пък я има сканирана.
http://librarum.org/book/10440/2
Според автора е дори за по-големи.

# 400
Много благодаря за линковете   bouquet Чудесна работа ще ми свърши сканираната книга.

# 401
  • София
Много благодаря за линковете   bouquet Чудесна работа ще ми свърши сканираната книга.
Радвам се.  Peace
А ти за колко голямо дете си я предвидила? Вижда ми се сложничка.

# 402
За детето на приятелка е- на 10г. Майката мислеше да я поръчва, но ще й пратя направо линковете.

# 403
  • София
За детето на приятелка е- на 10г. Майката мислеше да я поръчва, но ще й пратя направо линковете.
Peace

# 404
В момента работим с едни активни карти - много се харесаха на дъщеря ми. Също и на Крокотак книжката за 5-7 год. Фина моторика.

Общи условия

Активация на акаунт