Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема60

• 26 209
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Alsu от дизито ми е изпратила на лични първия клип, който е направила за Дила и Ръза....Браво на момичето  Peace

# 106
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Ани, Ети  Hug

Не съм ви забравила, но... по различни причини все не стигам до вас, пропуснах и последния епизод / отвратителни са тези сайтове понякога  Mr. Green/, но виждам някои неща сте разказали и картинки доста видях, дано намеря време да погледна и епизода, че... от тези ми грижи в последните дни...  Sad

Ани току що на ТВ ШОУ видях реклама, че ще дават Хатидже с нейният любим на магазинното предаване / целуват се в някакво заведение/, знам че събираш инфо за актьорите, та...  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

# 107
  • Разград

# 108
Цвети  Hug Ваня  Hug хубав ден момичета  Peace
Цвети знам, че не си ни забравила, Последния епизод беше хубав - заслужава да се гледа. Мелике направи страхотна игра...всички отново бяха на ниво. Дори Фарук бей поздрави екипа за добрата работа. Този епизод е имал най-висок рейтинг от началото на сериала. Когато имаш възможност го изгледай....аз си поплаках доста на този епизод...
Ваня двамата братя Ръза и Метин добре се забавляват извън снимачната площадка  Party

# 109
  • Разград
Цвети  Hug Ваня  Hug хубав ден момичета  Peace
Цвети знам, че не си ни забравила, Последния епизод беше хубав - заслужава да се гледа. Мелике направи страхотна игра...всички отново бяха на ниво. Дори Фарук бей поздрави екипа за добрата работа. Този епизод е имал най-висок рейтинг от началото на сериала. Когато имаш възможност го изгледай....аз си поплаках доста на този епизод...
Ваня двамата братя Ръза и Метин добре се забавляват извън снимачната площадка  Party

И аз още не съм гледала последния епизод защото съм започнала един маратон с един друг сериал от 79 серии, от който ми остават още 20. Докато не ги свърша няма да гледам нищо от новите серии от миналата седмица на Минутите и Ханъмата. Само следя какво ново има в темите и фейса, дори и туита зарязах.

# 110
добро утро  Hug Hug красиви снимки..браво

# 111
# 112

Дибър ден момичета .... Ани Hug Цвети HugВаня
Желая приятен отдих  и спокоен уикенд.... да се насладим на днешния зимен ден!

Ванче  Hugснощи ...
Скрит текст:
Гледах сериала Adanali  с твоя любемец в подписа ти .....  сериала го  има с бг субтитри във Vbox
Сериалчето е много интересно Peace

# 113
dilanin atı ölmez rızanin atı ölür

# 114
Ети  Hug Дилаханъм  Hug хубав ден момичета  Peace Peace Peace

# 115
dilanin atı ölmez rızanin atı ölür
Дилаханъм Hug
Това за коня на Дила ooooh! че умира ...дали някой нарочно няма да го направи  newsm78 като Азер например.... да засегне Дила или по точно Ръза newsm78

# 116
така каза тези на Facebook сега аз не знам ...очакван петък

# 117
така каза тези на Facebook сега аз не знам ...очакван петък
Ще видим ... това го беше писал Yosuf ..сигурно ще излезе вярно Naughty

# 118
  • Разград

Ванче  Hugснощи ...
Скрит текст:
Гледах сериала Adanali  с твоя любемец в подписа ти .....  сериала го  има с бг субтитри във Vbox
Сериалчето е много интересно Peace
Скрит текст:
Гледала съм малко от него още като го излъчваха, но тогава не ми беше станал любимец. В момента гледам също сериал с него и Кансу Дере "Sila" - сериала е прекрасен. Започнах го отначало с руско озвучаване, от там преминах на хърватски субтитри, но тъй като вече не мога да се спра и да чакам хърватите защото те качват по серия всеки ден го продължавам на турски.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт