Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 658
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
Божичко, вярно, че имаше Опал Grinning!
Биопон също го помня, Алка супер....

Линкът горе гледам и са постнали снимка.

# 676
  • София
Този течен Персил Сензитив става ли за пране на средно замърсени дрехи на възрастни? Хареса ми аромата му... Simple Smile

# 677
Здравейте, във Варна в Елитис има един стелаж, на който има различни препарати за пране, които ми изглеждат вносни  Rolling Eyes(имам предвид, че нямат надписи на български и често са препарати, които не съм виждала в супермаркетите). Последният път видях един Dreft, мисля, че изглеждаше така -някой може ли да каже нещо за този препарат, цената мисля беше под 10лв...

# 678
Божичко, вярно, че имаше Опал Grinning!
Биопон също го помня, Алка супер....

Линкът горе гледам и са постнали снимка.

Кой линк?

# 679
# 680
А, да, благодаря. Видях го сега.
Нищо особено не беше този Опал, както и повечето други българско производство. С връзки се снабдявахме с унгарския Биопон или някой от руските, не ги помня вече, дори и аз като се има предвид къде съм работила. А пък да се снабдиш по незнайни пътища с Персил от Югославия, беше върха на житейското щастие.

# 681
Не, просто се сетих и се върнах в детството си.
Кът бяха препаратите някога, не е като сега.

# 682
да, това е австрийско ОМО, ето го http://www.bipa.at/OMO-Klein-Kr%C3%A4ftig-Color-40-WG/B3-681199, … roduct=Navigation
А цената е повече от добра, тук е 10 евро.  Peace

# 683
  • Варна
Преди малко изпрах със течен Скип, който си взех от Испания: https://www.google.bg/search?hl=bg&q=skip+espana&bav=on. … 40662%3B375%3B500
Еми направо искри бялото. Жалко, че няма как пак да се снабдя. А струваше ок. 3 Е за 42 пранета.
Наскоро си купих от магазин в Дружба, София същия,но пише ОМО и по надписите ми се струва,че е австрийски.Ето този https://www.facebook.com/perilnipreparati#!/photo.php?fbid=498257710209357&set=a.497161950318933.1073741825.180020242033107&type=1&theater, ако имаш път към София или познати,които пътуват мисля че може да се снабдиш,аз го купих на промоция 11 лв.
Супер си! Ще ми дадеш ли адреса? След 10тина дни ще пътувам към Сф Simple Smile
Иначе май е същия препарат, нали имат различни имена в отд. страни. Да се изкажат компетентните.

# 684
Иначе май е същия препарат, нали имат различни имена в отд. страни. Да се изкажат компетентните.
На първа страница в първия постинг има една табличка, направена с цел да се разрешават точно такива въпроси.
Конкретно за този продукт: познат е под три имена - ОМО, Скип и Персил (само в Англия). Продуктът е един и същ, само имената са различни.

# 685
Искам да похваля белият YUMOS-страхотен е ! никога досега не съм ползвала омекотител,който да мирише толкова трайно и силно! сега се чудя синия или розовия да взема следващия път?дали и те ще са толкова наситени,като аромат? ползвала съм немското Коколино(оранжево май беше и розово),ама не остава така аромат,както след турското.уникален е!

# 686
За този и този ли се чудиш?
И двата са много силни. Синият от бутилката мирише много тежко, но не се заблуждавай - върху дрехите ароматът е изключително приятен и не толкова натрапчив.
Розовият общо взето мирише на рози, но с някаква добавка - приятен е. От всички, които съм пробвала, той ми е фаворит, а също и лавандуловия.

# 687
Обичам аромата на рози,сигурно него ще взема.Забравям за Ленор-а Laughing

# 688
За този и този ли се чудиш?
И двата са много силни. Синият от бутилката мирише много тежко, но не се заблуждавай - върху дрехите ароматът е изключително приятен и не толкова натрапчив.
Розовият общо взето мирише на рози, но с някаква добавка - приятен е. От всички, които съм пробвала, той ми е фаворит, а също и лавандуловия.
Д,точно тези са!

# 689
  • Русе
Аз пък съм със зелен. Убийствен е, това е най-добрия омекотител за мен. Изключително траен, омекотява перфектно и е изключително икономичен. Мирисала съм розовия, не ми допадна, но все пак лично мнение. Лошото е, че тук не се намира или поне много рядко.

Общи условия

Активация на акаунт