Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 663
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
  • There I was on a July morning
Здравейте!
Предполагам, че е обсъждано вече и то неведнъж, но наистина в момента нямам време и нерви да търся назад в темите, затова питам направо, моля ако някой може, има време и желание, да ми отговори: интересува ме качествен дезинфектант за дрехи - детето и аз караме варицела и исках да мина прането през нещо подобно. Имам Imresan. Освен него, има ли още нещо добро и качествено на пазара?

В магазините на Борн /и на някои други места/ съм виждала течен Персил за дезинфекция
http://bornbg.com/index.php/categories-1/techni-1/persil-hygiene-1l.html#

# 661
  • Бургас
Mного ти благодаря   bouquet

# 662
А някой поръчвал ли е от този сайт борн.бг? Коректни ли са? Заинтригувахте ме с линка по-нагоре.

# 663
  • There I was on a July morning
От сайта не съм поръчвала, но са на пазара от няколко години, имат магазини в София и други градове.

# 664
Здравейте!
...интересува ме качествен дезинфектант за дрехи - детето и аз караме варицела и исках да мина прането през нещо подобно. Имам Imresan. Освен него, има ли още нещо добро и качествено на пазара?
1. Vanish Hygiene - има го по нашите супермаркети. Виждала съм го в Карфур, Кауфланд и т.н. Ползва се при основното пране.
2. Ariel Hygiene - по паралелния внос. Ползва се при основното пране.
3. Persil hygiene spüler - по паралелния внос. Ползва се при последното изплакване, като се поставя в отделението за омекотител.

# 665
Здравейте!
...интересува ме качествен дезинфектант за дрехи - детето и аз караме варицела и исках да мина прането през нещо подобно. Имам Imresan. Освен него, има ли още нещо добро и качествено на пазара?
1. Vanish Hygiene - има го по нашите супермаркети. Виждала съм го в Карфур, Кауфланд и т.н. Ползва се при основното пране.
2. Ariel Hygiene - по паралелния внос. Ползва се при основното пране.
3. Persil hygiene spüler - по паралелния внос. Ползва се при последното изплакване, като се поставя в отделението за омекотител.
4.  Сагротан   също   бих  добавила /  доста е  популярен  в  Германия/.  Има го и тук  в паралелния  внос.
5. Лисоформ  - подобен  е на  Сагротан.

# 666
За съжаление тези две са доста редки. Аз не съм ги виждала никъде.

Да добавя, че и Dettol имат дезинфектант за пране (по същество Сагротан и Детол са едно и също нещо, просто от различни държави), но май го няма в официалния внос.

# 667
Здравейте,
С интерес прочетох темата Simple Smile
За жалост нямам времето бързо да прочета и предишните, затова ще ви задам въпрос и моля ако сте го обсъждали да ме извините  bouquet
Интересува ме какъв бебешки препарат за пране бихте ми препоръчали?
От прочетеното, оставам с впечатление, че продуктите от паралелния внос са с по- добро качество.
До момента съм ползвала Сано максима, Персил сензитив- прах и течен, както и Тео бебе.
Петната винаги обработвам предварително със сапун на Хайтман, тъй като в противен случай не се изпират.
Пера дрехите главно на 40 градуса, рядко на 60.

# 668
Перях с Персил сензитив, бях много, много доволна. От бебешките пюрета, повръщано, наакано - всичко се изпираше на първия път, много рядко имах петно, което да се махне чак на второ пране, никога не съм третирала предварително или накисвала. Понякога се престоявали по 2 дни изцапани, докато събера за една пералня. Но установих, че много зависи и от материята, която е изцапана. Само по лигавниците не се е изпирало от първия път.

Сега пера с Ариел от перилен внос, но нямам петна и не мога да преценя дали пере добре.

# 669
Hailie, благодаря за отговора.
Петната при мен са от храна. Също се случва да престоят един ден, но определено не се изпират без предварителна обработка Sad.
В момента пера с течен Персил сензитив.
Всички дрешки са памучни, с изключение на лигавниците.

# 670
  • Варна
След 2 месеца пране да споделя, че не съм възхитена от Вайсе Риезе (Weisse Riese) прах, за бяло. Става, но е далеч от Ариел.
Омекотителят Кушелвайх също е разочароващ и не го препоръчвам. Особено за любителите на по-силни аромати.
Преди малко изпрах със течен Скип, който си взех от Испания: https://www.google.bg/search?hl=bg&q=skip+espana&bav=on. … 40662%3B375%3B500
Еми направо искри бялото. Жалко, че няма как пак да се снабдя. А струваше ок. 3 Е за 42 пранета.

# 671
  • София
Не разбрах този Персил в Лидл добър ли е или не. Че е изгоден, изгоден е, но за мен е важно да пере добре... Отзиви?

# 672
Персил в Лидл си е обикновен супермаркетски Персил.

# 673
Не разбрах този Персил в Лидл добър ли е или не. Че е изгоден, изгоден е, но за мен е важно да пере добре... Отзиви?
Ами обикновен Персил, като от другите магазини . Аз си взех вече

# 674
  • София
Преди малко изпрах със течен Скип, който си взех от Испания: https://www.google.bg/search?hl=bg&q=skip+espana&bav=on. … 40662%3B375%3B500
Еми направо искри бялото. Жалко, че няма как пак да се снабдя. А струваше ок. 3 Е за 42 пранета.
Наскоро си купих от магазин в Дружба, София същия,но пише ОМО и по надписите ми се струва,че е австрийски.Ето този https://www.facebook.com/perilnipreparati#!/photo.php?fbid=498257710209357&set=a.497161950318933.1073741825.180020242033107&type=1&theater, ако имаш път към София или познати,които пътуват мисля че може да се снабдиш,аз го купих на промоция 11 лв.

Общи условия

Активация на акаунт