Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 709
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За супермаркетските Ленори или за паралелен внос става въпрос?
На мен ми се ще да пробвам някой от тези. И при тях ли ефектът е същият?

# 646
  • София
Другата седмица в Лидл Персил течен и на прах (20 пранета) , ще е с цена 6,66 лв . Мисля да се възползвам и да взема един течен  Simple Smile
За съжаление обикновено в подобни промоции не включват праха Персил сензитив - наблюденията ми са конкретно за веригата. Дано този път да има, ще проверя. Кауфланд, примерно, сваля цената и на трите вида прах за пране, когато прави подобни намаления.
В този ред на мисли и понеже имах нужда от прах за пране сензитив вариант, а промоция на Персил (какъвто обикновено купувам), нямаше никъде, купих една опаковка от ДМ-ския, без аромат. Доволна съм! Много добре изпира, а ароматът на Силан сензитив е напълно достатъчен.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 17:41 от Karimma

# 647
Мисля, че в Лидл има само течен Персил сенситив, прахообразен не съм виждала. Като гледам тук, и той ще е намален.

# 648
Мисля, че в Лидл има само течен Персил сенситив, прахообразен не съм виждала. Като гледам тук, и той ще е намален.
Прахообразният също ще е на промоция, аз мисля да се възползвам.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=23117

# 649
  • София
Всъщност, права си, Гес - сензитив прах на Персил в Лидл може би няма. Странно ми се струва, но - каквото, такова.

blackpearls, прахообразният ще е на промоция - за това няма спор. Кои негови разновидности ще са налични - ей това е въпросът.

# 650
Вероятно тези, които са налични винаги, а именно за бяло и за цветно обикновени, също и за бяло със Силан и за цветно със Силан. Поне в Бургас други видове Персил прах в Лидл не съм виждала - с евкалипт, сензитив, таблети и капсули няма. Даже течният сензитив се води като нов продукт за Лидл, такава табела стои над него. Но цената е много изгодна, наистина.

# 651
На първа страница на брошурата пише от 18.3
и има снимка на синия и на белия с бебето Wink пише от 18 до 24.3. течен п. различни видове 1 изпиране =33ст.

# 652
  • Варна.
Здравейте!
Трябва ми съвет относно прах за пране на замърсени бели ризи от ученическа униформа. До сега се справях с търкане на ръкавите, яката, следите от химикал със сапун за пране на петна, после в пералнята. Получава се, но си е доста работа.
Препоръчайте ми прах, така че да не ми се налага сапуна.
Благодаря!

# 653
  • Бургас
Здравейте!
Предполагам, че е обсъждано вече и то неведнъж, но наистина в момента нямам време и нерви да търся назад в темите, затова питам направо, моля ако някой може, има време и желание, да ми отговори: интересува ме качествен дезинфектант за дрехи - детето и аз караме варицела и исках да мина прането през нещо подобно. Имам Imresan. Освен него, има ли още нещо добро и качествено на пазара?

И още - има ли препарат за почистване и дезинфекция на самата пералня, не само за прането?

# 654
  • Варна
Здравейте!
Трябва ми съвет относно прах за пране на замърсени бели ризи от ученическа униформа. До сега се справях с търкане на ръкавите, яката, следите от химикал със сапун за пране на петна, после в пералнята. Получава се, но си е доста работа.
Препоръчайте ми прах, така че да не ми се налага сапуна.
Благодаря!
Аз пера на 1/2 пералня с течен Ариел за бяло, сега имам и течен Скип за бяло( от Испания). Бях се съветвала тук с Гес, че течните не избелват цветните елементи по ризите и блузите. Бялото ми е снежно бяло, но пък ризите не са чак толкова замърсени, носи ги макс. 2 дни.

# 655
И още - има ли препарат за почистване и дезинфекция на самата пералня, не само за прането?
Има такъв в ДМ /тяхна марка е/ и в Карфур също има. Водят се за профилактика на пералнята Peace
Момичета обърках се кой Персил да търся в понеделник в Лидл? Течен сензитив ли?

# 656
  • Варна.
stenly - благодаря! Ще се възползвам от съвета немедлено Wink!
До сега перях смесено дрехите на детето с Ариел на прах за цветно, голямата кутия за 120 пранета от м-н Борн. Но ако не изтъркам предварително си остават замърсените части.

# 657
  • София
Diki, бялото просто светва, когато използвам ОМО (то е препоръчително само за светли дрехи) или Ариел (последния - от универсалните, не за цветно пране).
Таблетките Персил (универсалните) също са много добри.
Добавка с активен кислород също би могла да подобри значително нещата.
Напръскване на маншетите и яките със Спот на Перилис или Ариел против петна - също. Става дума наистина само за напръскване, а не за продължително третиране/търкане.

# 658
  • София
За маншети и яки - напръскваш с Мелио. В коша за пране или в направо в пералнята. Изпитано!
То и на картинката е нарисувана риза, освен части от автомобил!!!

# 659
  • Варна.
За маншети и яки - напръскваш с Мелио. В коша за пране или в направо в пералнята. Изпитано!
То и на картинката е нарисувана риза, освен части от автомобил!!!

Как не съм се сетила до сега, Мелио използвам основно в кухнята и за мазни петна по домашните дрехи на бащата, не че се капе Wink, като готви - пръска Joy
Непременно ще пробвам и ризите, сега извадих едно пране, както вече писах изпрано с Ариел за цветно, поизпрано е, но "чертежите" (химикал) стоят.

Общи условия

Активация на акаунт