Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 713
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Навиците на потребителите в Германия и тук са различни, така че информацията на опаковката отговаря на очакванията. Нашите капсули тук също стават за светли цветни. По същество продуктите са еднакви.

# 631
Навиците на потребителите в Германия и тук са различни, така че информацията на опаковката отговаря на очакванията. Нашите капсули тук също стават за светли цветни. По същество продуктите са еднакви.

точно това имах впредвид Mr. Green

# 632
Днес си купих Ленор (синичък) и на упътването за дозиране има
- 35мл и едно перце
- 50мл и 2 перца
 Crazy Crazy Crazy
Това какво означава - да ми е по-меко и да ми е по-малко меко Laughing .
Преди 4г. като си ползвах редовно Ленор, нямаше такива "описания" и  Laughing сега не знам колко да сложа Thinking .
Моля ви за помощ Praynig
  bouquet

# 633
  • в огледалото на живота
- 35мл и едно перце
- 50мл и 2 перца
 Crazy Crazy Crazy
Това какво означава - да ми е по-меко и да ми е по-малко меко Laughing .
Преди 4г. като си ползвах редовно Ленор, нямаше такива "описания" и  Laughing сега не знам колко да сложа Thinking .
Моля ви за помощ Praynig
  bouquet

Не само.....
И да е по-силно или слабо ароматизирано прането.
Примерно:на 4-5 кг.пране:55мл.;пълна капачка ;две ''перца'';три ''цветенца''
 Crazy
Поне аз така си го обяснявам....
Но да се изкажат и по-вещите тук.
Незнам дали има зависимост за твърдоста на водата,както при праховете  newsm78

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 08:18 от devi4ca

# 634
MМного ти благодаря, девичка Hug . И аз така помислих, ама викам си да питам, все пак Laughing .
Не видях да има отношение твърдостта на водата Thinking .

# 635
  • Варна
Guess пробва ли вече израелския прах, да споделиш отзиви Simple Smile

# 636
  • Варна
Малко Оф, но моля, ако някой има пералня Зануси, FLS 674 C да ми пише на ЛС !!!!
Счупи ми се копчето за програматора, ще го чакам поне 2 седмици, преди малко се опитах да я пусна, но разместих програматора спрямо означенията за програмите.

# 637
- 35мл и едно перце
- 50мл и 2 перца

Пълна капачка е 55 мл. и е за по-меко и ароматизирано пране, около 4-5 кг.
Слагай толкова по-добре.

# 638
Другата седмица в Лидл Персил течен и на прах (20 пранета) , ще е с цена 6,66 лв . Мисля да се възползвам и да взема един течен  Simple Smile

# 639
Пълна капачка е 55 мл. и е за по-меко и ароматизирано пране, около 4-5 кг.
Слагай толкова по-добре.

Като слагам цяла капачка Ленор дрехите стават ужасно лигави. С нормална доза е по-добре.

Guess пробва ли вече израелския прах, да споделиш отзиви Simple Smile
Да, разбира се. Не знам защо, но въпреки че знам, че има толкова компактни прахове и перат чудесно с толкова малка доза, пак ме влече да сложа пълна мярка, а не половин, както е по указания. С огромни усилия на волята слагам правилната доза - просто е миниатюрно количество. Но наистина пере и с толкова малко прах. От подобните компактни прахове мога да го сравня с Максима като изпиране. Пяна не прави, аромат не оставя. Става, но трябва да се види как е при продължително пране и дали няма да посиви белите. Засега всичко е наред.

# 640
Гес, аз винаги слагам капачка-капачка и половина и дрехите не са лигави. Освен това аз гладя всичко и това ме улеснява.

# 641
Не само, че стават лигави, а и по барабана остава филм. Уточнявам пак - само от Ленор. Чудна работа.

# 642
Не съм забелязала, но пък и Ленор ползвам рядко, че нещо миризмите не ми допадат, освен Сензитив.

# 643
Само да се отчета, че пуснах с тези, които се водят за бяло пране и нямаше никакви видими поражения  Simple Smile благодаря още веднъж!

# 644
  • София
Не само, че стават лигави, а и по барабана остава филм. Уточнявам пак - само от Ленор. Чудна работа.

И на мен ми е лигав Ленора. Затова не го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт