Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 754
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Как забравих да пиша, че любимия ми прах ОМО в момента в Карфур е на 6.99 лв., намален от 8.49 лв. И има Персил за 40 пранета с подарък мече на 19 лв.

Гес, това мече,  hahaha в кое отделение се слага. Персилът от кой вид е - аз съм доволна от този с евкалипт, май беше  newsm78
Омото от онова с острата миризма ли е, че Карфур ми е далеч, за да установя този миризлив факт  Mr. Green

# 76
  • Стара Загора
Мама Меца, от една година насам , Омо-то което съм купувала ( от супермаркетите), е все с една и съща миризма ( остра - както я възприемаш ти), а на мен - много ми харесва.

# 77
И на мен много ми харесва миризмата на Омо  Flutter
Моето е на свършване, ще се възползвам от промоцията. Гес , мерси за инфото   bouquet

# 78
Гес, това мече,  hahaha в кое отделение се слага. Персилът от кой вид е - аз съм доволна от този с евкалипт, май беше  newsm78
Омото от онова с острата миризма ли е, че Карфур ми е далеч, за да установя този миризлив факт  Mr. Green
Мечето е за гушкане. Не се мъчи да го тъпчеш в пералнята! Naughty
Много е симпатично, а на гърдите му пише Persil. Аз си падам то такива колекционерски работи, но не ми се дават 19 лв. за едно мече, а прах имам доста и няма да го взема.
Имаше за бяло, за цветно и с евкалипт. Със свежи перли от Силан нямаше.

За ОМО са ти отговорили по-горе. И от него няма да се възползвам, защото имам 5 пакета - два със старата миризма и три с новата.

# 79
  • София
Много си далеч, иначе щях да те подкупя да ми хвърлиш през оградата пакетче със старата миризма - хем ще си освободиш място, хем ще ме направиш щастлива  Grinning  Ех, колко много ми харесваше  Cry 
Персилът със свежи перли от Силан що  за чудо е -  hahaha колко са му свежи перлите.

# 80
  • София
Моята втора кутия Ариел Актилифт от Пени е на вилата, в резултат на което навсякъде там ухае на свежо. Не ми е под ръка обаче, за да проверя от кой съм купила - за първенството през 2010 г. или за това през 2011 г. Купих първия път, когато в тема тук прочетох, че ще го има в Пени - беше през лятото. Май беше за 70 прането. Пере като за световно  Laughing
За годността му - върти ми се в ума, че Дедо беше писал - 20 месеца. Ако е така, прах от 2010 г. вече е извън този срок, но не мисля да го изхвърлям. Ако пък са 30 месеца, това са 2 години и половина. Значи - до средата на тази година.

# 81
мама Меца, за съжаление ОМО със старата миризма, което е имам, е годно до края на януари, т.е. още три дни, иначе бих ти пратила. Е, за мен това не представлява никакъв проблем. Убедена съм, че абсолютно нищо му няма и ще си го ползвам по-нататък.

Ето го този със свежите перли - тук. Не са много свежи перлите. Няма някакъв по-силен аромат от стандартния.

# 82
А знаете ли случайно някой хубав препарат за пране (течен или прах, все едно), който да няма миризма или да има съвсем слаба такава? На моите домочадци, каквото и да им купя, все им мирише ooooh!

# 83
Поне при мен Персил не оставя никаква миризма след изсъхване, както и повечето други с изключение на Ариел и ОМО.
В дрогерии DM продават прах, течен и омекотител Denkmit ultra sensitive, които нямат абсолютно никакъв аромат. Те са без парфюми и оцветители. Ето снимки - прах (за бяло), течен(за цветно), омекотител.

# 84
Поне при мен Персил не оставя никаква миризма след изсъхване, както и повечето други с изключение на Ариел и ОМО.
В дрогерии DM продават прах, течен и омекотител Denkmit ultra sensitive, които нямат абсолютно никакъв аромат. Те са без парфюми и оцветители. Ето снимки - прах (за бяло), течен(за цветно), омекотител.
Благодаря, ще се пробва Hug

# 85
някои използвал ли е този прах за пране
и какво ви е мнението за него изпира ли добре дрехите?

# 86
някои използвал ли е този прах за пране
и какво ви е мнението за него изпира ли добре дрехите?
Аз. Имам 9 кг торба, донесоха ми го от Турция, само че на моя има отпред нарисуван един кръг в който пише Oxigen power. Казали в магазина, че бил за цветно, въпреки че никъде не го пише, поне едно color  да бяха сложили. Турски не знам. Пере учудващо добре. Аз съм на фаза петна, много и от всякакъв произход, спестява ми доста обработка по петна, просто защото изпира добре, ухае малко по слабо от Омото с лавандула, но си има лек аромат след изсъхване. Не по всички дрехи обаче. Недостатък като всички турски прахове, че се слага по много.

# 87

Това е ABC за цветно пране. Grinning

# 88

Това е ABC за цветно пране. Grinning
Ха така, и на мен ми беше съмнително, че няма никакви картинки за цветно, ама свекърва ми упорито твърди, че бил моя за цветно. Тя ми го купува от Турция, дори твърди, че никъде на праховете не пищело color  в Турция. Ейййй, голяма тема за спор ми се отваря с нея.

# 89
Бихте ли споделили снимка на този прах Омо, от който сте доволни. В интернет намирам много  различни разфасовки. Благодаря Peace От прочетеното в темата разбирам, че мога да си го закупя от Кауфланд, нали не греша?

Общи условия

Активация на акаунт