Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 768
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
OMO Supreme 12 - виж го в галерията със снимки на Гес - първата снимка при праховете.

# 91
вчера и аз си купих ОМО-то,идеален е! с какъв омекотител го комбинирате?

# 92
OMO Supreme 12 - виж го в галерията със снимки на Гес - първата снимка при праховете.

Много благодаря. Смятам тези дни да го взема.  Simple Smile

# 93
  • Стара Загора
Аз го комбинирам  ( ОМО-то ) с наличните ми в момента омекотители, но в повечето случаи миризмата на праха надделява,  на мен ми харесва. Не си купувам специално омекотител, заради даден прах, а просто като ми хареса един аромат , го вземам. И все пак, комбинацията със син Ленор я предпочитам ( ако имам в момента ).

# 94
аз ползвам червения Ленор INTENSE PASSION и той е силен,но се усеща аромата на ОМО-то...много е остра,наистина

# 95
  • Русе
Като си купих ОМО-то имах син Ленор, после взех Фелче азура, после бял Yumos, а сега бял Малиция. Като, че ли с Yumos-а бяха най-добра комбинация.

# 96
ще пробвам,благодаря!

# 97
  • гр.София
вчера и аз си купих ОМО-то,идеален е! с какъв омекотител го комбинирате?

ОМО - то е велика сила omm omm omm.Вярно,че  мирише силно, но не е неприятно!Аз го комбинирам с бяло Сано и бяло Куанто. Омекотителят не надделява над миризмата на праха, но я смекчава.

# 98
  • София
Харесвам ОМО-то, много добре изпира светли дрехи. Обаче онзи ден прах с него и го комбинирах с по принцип силния омекотител Ленор Златна орхидея. След сушилня остана само ароматът на праха. Не ме питайте как се носи парфюм върху такъв аромат.

# 99
Аз го комбинирам с това или това Коколино - двата аромата, на праха и омекотителя, си пасват перфектно. А най-често с този омекотител без аромат. Няма смисъл да си хабя ароматните омекотители с това чудо.

И въпреки че темата не е за течни, да кажа, че вчера си купих този гръцки Скип. Не го знам как пере все още, но мирише толкова силно и остро, че подозирам невероятно траен аромат върху дрехите. Кеф.

И на напиша нещо за бургазлии, които се интересуват от Корал. В магазинчето на Калоян има рядко срещания Корал сензитив - швейцарски. Струва около 12 лева (май 11.90 лв. беше).

# 100
  • Gone with the wind
Аз да попитам - мнението за френските прахове важи ли за омекотителите? Попадна ми такъв ленор руби жасмин, който няколко души в темата препоръчаха, та искам да се консултирам знам да взимам или не.

# 101
Взимай, ако ти харесва ароматът. За мен е прекрасен.

# 102
  • Gone with the wind
Ароматът е страхотен, но се чудех дали ще е траен предвид пазарът, за който е. Но щом казваш взимай - ще взема  Simple Smile
Благодаря!

# 103
Английският е траен, а английските омекотители, а май също и праховете и геловете, на P&G се произвеждат във Франция, така че вероятно ще са същите.

# 104
  • Стара Загора
В Била, също има промоция на ОМО - 6.99 лв. ( редовна цена 8.49 лв. ), от 31.01.2013 г.  до 06.02.2013 г.

Общи условия

Активация на акаунт