Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 825
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ами аз имам елече с косъм, пера го нормално, даже не помня с течен или прах.
Пусни ги на някаква лека програма за синтетика с течен препарат.

Да кажа - старата Семана /синя, зелена/ мирише по-хубаво и по-силно от разните там "нощни цветя".

# 136
  • Варна
Мерси за инфото за промоциите на ОМО!

# 137
  • Paris
Момичета, да знаете дали има изгодна промоция на добър прах за пране в Карфур?

# 138
  • София
http://promometer.bg/ - ето тук можеш да поглеждате за промоции от време на време.

Гес, колко е голямо мечето от промоцията на Персил?

# 139
О, боже мой! Сега пък от понеделник в Кауфланд има промоция на Персил с мече подарък, само че цената тук е 14.59 лв. за 40 пранета и мечето е по-различно.

Karimma, мечето е среден размер - някъде двайсетина сантиметра е високо.

Момичета, да знаете дали има изгодна промоция на добър прах за пране в Карфур?
ОМО е на промоция 6.99 лв. (намален от 8.49 лв.) без да е включен в брошурата. И Персил с мечето на 19.99 лв., но погледни по-горе - в Кауфланд ще е по-изгоден.

# 140
Другата седмица в Пикадили ще има течно Аче с марсилски сапун.Някой има ли отзиви?

В момента има Ленор 5л.на цена 8.99лв., дали е хубав и с траен аромат?Моля, ако някой го е ползвал да сподели!

# 141
Последните три страници от темата за течните е заета точно от Ace и други подобни бонуксоподобни.

# 142
Последните три страници от темата за течните е заета точно от Ace и други подобни бонуксоподобни.

Guess, аз прочетох няколко страници назад и понеже не видях нищо за Аче-то и този Ленор, затова попитах newsm78
Щом пишеш, че е бонуксоподобен няма да го пробвам Simple Smile

# 143
В темата за течните на последните страници точно това обсъждат - Даш и Аче. От 46 стр. нататък. Точно за Пикадили пишат, че го има.
И Ленор го обсъждахме някъде май в тази тема беше - не миришел или нещо такова. Предположихме, че не слага достатъчно, защото е неконцентриран, но повече не се появи да каже как е.

Точно това ме навежда да дам процедурно предложение. Не е ли по-добре двете теми - за праховете и течните - да се слеят в една обща за перилните препарати и омекотителите. Те напоследък и без това си се сляха по естествен път, понеже тук доста често се пита за течни продукти. Как мислите?

# 144
  • София
Подкрепям, Гес  Hug

# 145
  • Стара Загора
Аз съм "за " сливането на 2-те теми, без това понякога се обърквам, кое в коя тема беше коментирано.

# 146
В темата за течните на последните страници точно това обсъждат - Даш и Аче. От 46 стр. нататък. Точно за Пикадили пишат, че го има.
И Ленор го обсъждахме някъде май в тази тема беше - не миришел или нещо такова. Предположихме, че не слага достатъчно, защото е неконцентриран, но повече не се появи да каже как е.

Точно това ме навежда да дам процедурно предложение. Не е ли по-добре двете теми - за праховете и течните - да се слеят в една обща за перилните препарати и омекотителите. Те напоследък и без това си се сляха по естествен път, понеже тук доста често се пита за течни продукти. Как мислите?
+1  Peace

# 147
  • софия
Аз съм "за " сливането на 2-те теми, без това понякога се обърквам, кое в коя тема беше коментирано.
+1

# 148
В новата брошура на Карфур (от 5 до 17 февруари) гледам, че ще има гръцки прах Ленор 56 пранета за 18,99 лева.

# 149
Върха! Че и на хубава цена - 34 ст. на пране. Боже, няма да се удържа и ще си купя. ooooh!

Marilyn Monroe, понеже ти си пускала темите, може ли да помоля да пишеш на на модератор да заключи темата за течните препарати, а на тази да промени заглавието на „Перилни препарати и омекотители - прахове, таблети, гелове, капсули” примерно. Мисля, че е добре да е така и двете теми да се слеят, че така става една гаща плява и не може да се ориентираме кое къде сме го писали. Гледам, че са се появили няколко съгласни от по-редовните в темите.

Общи условия

Активация на акаунт