Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 940
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
  • Gone with the wind
Баркодът е белгийски, защото централата на ПГ е в Белгия. Като ориентир за чий пазар е се гледа адресът на вносителя.
de_desto, аз съм ползвала таблетки на Персил за нашия пазар.  Добре изпраха, но не особено замърсено пране. Пък и цената ми се струва добра, аз лично бих взела.

# 211
Здравейте,
Днес купих от този Ариел от Лидл.

Пише, че е произведен във Франция, а баркодът му започва с 541, който е на Белгия  newsm78
Иначе мирише хубаво и беше запечатан с фолио.

Направи една снимка на задния етикет, ако не ти представлява трудност, и я качи тук. Нямам възможност да отида до Лидл тези дни и да видя какъв е. Не мисля, че е bренски, защото Ариел за цветно във Франция няма.

Аз пък днес върнах праха Ленор „водна лилия” и го замених с „божур”. Установих, че имам немски „водна лилия” и реших да разнообразя аромата. Не е зле. Първото впечатление ме е подвело.

# 212
  • Бургас
Търсих, търсих темата и после загрях, че има сливане. Приветствам идеята!
Заредих се с Омо - 2 броя. Бяло Сано омекотител - пак 2 броя.
Сега и Ленор от двата вида искам.  Rolling Eyes
 ooooh!

# 213

Направи една снимка на задния етикет, ако не ти представлява трудност, и я качи тук. Нямам възможност да отида до Лидл тези дни и да видя какъв е. Не мисля, че е bренски, защото Ариел за цветно във Франция няма.

Ето я снимката.  newsm78  <a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1972/196615426855522496013603 … NXNNpowIEgP75.JPG">photo_1</a>

Не знам защо не иска да качи снимката, та я давам като адрес.

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 09:41 от Asarina

# 214
В моя Ленор имаше жълти едни светложълти гранулки,които не ми се разтваряха и белите ми дрехи са на жълти точки (писах по-рано за това). 

# 215

Ето я снимката.  newsm78  <a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1972/196615426855522496013603 … NXNNpowIEgP75.JPG">photo_1</a>

според мен производството е Белгия или Холандия. Такъв има и Карфур на същата цена, а в промоция беше 8 лева и нещо newsm78. Странно ми е, че Лидл са написали внос от Франция.

# 216
  • София
Тъкмо бях на стартовата линия към Карфур за гръцкия прах Ленор. Гес ни го похвали, а pavlinka8 ни стряска с нейния резултат с жълтите точки  Rolling Eyes  А не са малко паричките  Mr. Green

# 217

според мен производството е Белгия или Холандия. Такъв има и Карфур на същата цена, а в промоция беше 8 лева и нещо newsm78. Странно ми е, че Лидл са написали внос от Франция.

Това, че е от Белгия или Холандия значи, че не е концентрат, така ли е? Т.е. ще трябва да слагам повече. ooooh!
До нас има  Фантастико - течното Бинго е на промоция, 5 и нещо + тестер Sensitiv прах, та мисля да взема и от него.

# 218

Това, че е от Белгия или Холандия значи, че не е концентрат, така ли е? Т.е. ще трябва да слагам повече. ooooh!
До нас има  Фантастико - течното Бинго е на промоция, 5 и нещо + тестер Sensitiv прах, та мисля да взема и от него.

не, не значи това. Слагаш си колкото пише на опаковката. Просто продуктите от там са с малко по-ниско качество и аз попитах за да преценя дали е изгоден за покупка. Защото при ниско ниво на качество, но и ниска цена е изгодно. Този според мен не е Peace

# 219
  • На точното място
de_desto, аз съм ползвала таблетки на Персил за нашия пазар.  Добре изпраха, но не особено замърсено пране. Пък и цената ми се струва добра, аз лично бих взела.

Благодаря ти за споделеното мнение. От както има такива дози на препарати, обикновено пробвам преди да купя голяма опаковка, но от тези таблетки не намирам на дребно, само от течните.

# 220
  • София
За тези, които ползват синия Корал - споделете с какъв омекотител го комбинирате? На мен ми харесва най-много с жълтото Коколино, но нещо не мога да намеря дори жълт Кушелвайх... Пробвах със син Кушелвайх и бяло Бинго, но не ми хареса...

# 221
Тъкмо бях на стартовата линия към Карфур за гръцкия прах Ленор. Гес ни го похвали, а pavlinka8 ни стряска с нейния резултат с жълтите точки  Rolling Eyes  А не са малко паричките  Mr. Green
моят беше гръцки,не знам немският как е,аз съм разочарована от ленора,дано само при мен е така

# 222
  • София
Тъй де, и този е гръцки  Sad  Май ще си спестя разкарването. Гес и някои момичета си купиха, дали и при тях има проблеми?

# 223
Скрит текст:
Това някой ползвал ли го е ?Доволни ? И къде евентуално може да се намери ?

# 224
Bенито, как определи Белгия и Холандия като на етикета има всеки възможен език и адрес? Laughing Просто не може да се определи. Произведен е във Франция, най-вероятно, за южна Европа. Видях му и състава - става.

На праха Ленор му похвалих аромата. Днес сутринта прах 100% бели дрехи с него на 60° и с добавка за избелване и не забелязвам оцапано с жълти точки пране. Ще видя при следващи пранета как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт