Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 667
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
За Изи...произвеждат ги и в Троян(където живея).
Постоянно обикалят по градовете и се опитват да градят мрежа.
Тук съответно имат фирмен магазин. Ако ви интересува нещо конкретно, мога да се информирам Simple Smile
Къде е фирмения магазин?

# 706
За Изи...произвеждат ги и в Троян(където живея).
Постоянно обикалят по градовете и се опитват да градят мрежа.
Тук съответно имат фирмен магазин. Ако ви интересува нещо конкретно, мога да се информирам Simple Smile
Къде е фирмения магазин?
При кръговото до пазара.

# 707
  • Русе
Къде е фирмения магазин?
При кръговото до пазара.
Благодаря! Ще го посетя при следващото ми идване до Троян Hug

# 708
Продавачката като ме видя да ги взимам, казва с бодър тон „А, от новия Изи!” Поговорих си с нея и каза че вече имат много положителни отзиви от клиенти. Дано да им тръгне, защото много трудно се изгражда мрежа. И, разбира се, постоянно развитие и повишаване на качеството. И по-примамливи опаковки, че тези са леко смешни.

# 709
  • в огледалото на живота
Не е лош''Изи-то'',само и на аромат ако го докарат повече... Simple Smile
В събота купих голяма кутия за цветно,че скоро започвам пролетното почистване и ще има доста зимни завивки за пране прибиране.
Цената беше 11лв за този вид:
Скрит текст:
Има ли ценова разлика в другите търговски мрежи?Мисля,че е изгодно все пак  newsm78

# 710
  • Стара Загора
Хубава е цената според мен. Аз прах 2 пъти с него само чаршафи, след пране и сушене в сушилня не се усеща аромата почти.
Другите препарати, които имам в момента са гръцки течен скип и корал за джинси и черно, които оставят доста траен аромат.

# 711
аз си ги купувам от плевен
Би ли ми казала къде в Плевен има магазини за паралелен внос? Благодаря!
на 'ул.Сан Стефано"-срещу китайската стена,точно на ъгъла.Друг магазин-на кръговото на "Неофит Рилски" точно под магазин "Лайф".

# 712
  • някъде там
И аз съм пробвала Изи за цветно и бяло.Имат хубав аромат,но аз слагам омекотител и не знам дали е силен и траен  ароматът им.Този за бяло пране много ми хареса,чаршафите ми блеснаха/прах на 60гр./Ползвам вече и втора бутилка веро,много добре измива,гъсто е,не ми изсушава толкова ръцете като Пур.А някой ползвал ли е омекотителя им?

# 713
  • Русе
аз си ги купувам от плевен
Би ли ми казала къде в Плевен има магазини за паралелен внос? Благодаря!
на 'ул.Сан Стефано"-срещу китайската стена,точно на ъгъла.Друг магазин-на кръговото на "Неофит Рилски" точно под магазин "Лайф".
Благодаря! Ще видя този на "Сан Стефано", че там ми е по-удобно. Като, че ли съм виждала паралелен внос и в едно магазинче по "Дойран", някъде срещу Военния клуб, но беше неделя и не работеше, та само през витрината гледах newsm78

# 714
  • София
В центъра на София, на "Раковски" срещу НАТФИЗ, до немския магазин има магазинче с паралелен внос. Може вече да знаете, но аз днес го зърнах.

Къде в София мога да намеря YUMOS? Навремето ми донесоха бяло от Турция и бях предоволна!

# 715
  • софия
В центъра на София, на "Раковски" срещу НАТФИЗ, до немския магазин има магазинче с паралелен внос. Може вече да знаете, но аз днес го зърнах.

Къде в София мога да намеря YUMOS? Навремето ми донесоха бяло от Турция и бях предоволна!
В магазинчето на Пиротска за паралелен внос има.

# 716

Да, отвориха го преди около месец- два, но не са ли доста завишени цените там, имате ли представа. ?

# 717
  • София-в сърцата на моите деца
На Изи обезмаслителят е  също хубав!! Peace

# 718
Добре де, Изи да градят мрежа - трудно било.
Но в София - идеален център никъде не съм видяла техен продукт Confused.

# 719
  • София-в сърцата на моите деца
Добре де, Изи да градят мрежа - трудно било.
Но в София - идеален център никъде не съм видяла техен продукт Confused.

По кварталите има!Даже ги видях и в магазинчетата за левче!! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт