Отговори
# 255
  • София
След една година и нещо прехвърляне от един списък в друг за чакащи за час,най-накрая той е реален-на 27 март при Д-р Персенска!Записвам се от сега в темичката Ви,за да Ви следя  bouquet

# 256
  • Живее на Луната
Добре дошла jul_j, прегледа ти е само след няколко седмици, много успех в клиниката  Hug

# 257
Здравейте момичета.Отдавна ви чета и реших да се включа с питане.На 5.2.2013 ми правиха цветна снимка след което на прегледа д.Персенска видя полип на матката и другият месец ще правя оперативна хистероскопия.Та питането ми е който е правил такава операция какво се прави и т.н...Знам че има промени в цените,но не попитах за каква сума става на въпрос ако някой знае да каже.  Simple Smile
Здравей, продължава половин час - на мен ми махаха полип и септум. струваше 650 лв. полежаваш малко и те пускат да си ходиш. след 1 седмица те викат за промивка. мен си ме болеше 1 седмица, но си ходих на работа. имах кървене до 3 дни след операцията. Желая ти успех!

# 258
  • София
Здравейте момичета.Отдавна ви чета и реших да се включа с питане.На 5.2.2013 ми правиха цветна снимка след което на прегледа д.Персенска видя полип на матката и другият месец ще правя оперативна хистероскопия.Та питането ми е който е правил такава операция какво се прави и т.н...Знам че има промени в цените,но не попитах за каква сума става на въпрос ако някой знае да каже.  Simple Smile

Здравей,
на мен са ми правили преди година такава операция за премахване на полип.Подготовката е както за пункция или друга процедура с пълна упойка.Самата процедура е съвсем кратка и те пускат още същия ден да се прибереш вкъщи.В деня на хистероскопията се правят изследвания и се срещаш с интернист,преглежда те, прави кардиограма и т.н.Самата болка след процедурата е почти никаква,сравнявам я с болки при цикъл.Цената преди година беше 650лв(по спомен).Успех ти желая  Hug

# 259
Здравей, продължава половин час - на мен ми махаха полип и септум. струваше 650 лв. полежаваш малко и те пускат да си ходиш. след 1 седмица те викат за промивка. мен си ме болеше 1 седмица, но си ходих на работа. имах кървене до 3 дни след операцията. Желая ти успех!

Благодаря.Четох нещо за гладна и жадна и че операцията се прави  сутринта,така ли е.

# 260
  • София
Добре дошла jul_j, прегледа ти е само след няколко седмици, много успех в клиниката  Hug

Благодаря ти  bouquet

# 261
Да,за хистероскопия се ходи рано сутринта гладна и жадна заради упойката.
Прави се в първи цисти дни на цикъла до към 11 ден.

# 262
Мерси,pimi.За яденето не ми пречи така или иначе не закусвам но незнам как ще изкарам без кафе че пътят ни до София е 3 часа.  Laughing

# 263
да, подготовката е като за пункция и добре, че Пими ми даде и на мен указания Simple Smile
отиваш гладна, жадна, предната вечер можеш да ядеш и пиеш до 10 вечерта, но не пий ка-вит.
при мен нямаше ниаккава консултация нито с интернист, нито с кардилого, както е посочила Деми. правиха ми я преди 2 седмици

# 264
Никога не съм правила пункция..На 5.2. ми беше вторият преглед в клиниката преди това сме правили само изследвания(мои и на мъжо) на други места.Общо взето за първи път предприемаме нещо по сериозно и доста работи незнам.

# 265
Консултация с интернист правих преди първото хистеро-мерене на кръвно,слушалка на гърдите и те  питат за минали заболявания.Втория път докторката я нямаше и всички въпроси ми ги зададе анестезиоложката.Кардиограмата и двата пъти ми я правиха акушерките след като ме настаниха в стаята.

Ка-вит преди хистеро не се дава.Храна и вода до 22 часа,въпреки че аз пих вода последно към 12 часа.

# 266
явно аз съм "минала метъра" Wink

# 267
Момичета,утре имам записан час за профилактичен преглед за рак на гърдата,дали има закъснения с  часовете.Със сигурност ще закъснеем,и се притеснявам дали ще има проблем.Моля някой да сподели.

# 268
Понеже видях,че скоро си си правила снимка в клиниката а на мен ми предстои сега,искам да те попитам след снимката влизаш ли при доктора за коментар на снимката или трябва да си запазваш отделно час.

# 269

Понеже видях,че скоро си си правила снимка в клиниката а на мен ми предстои сега,искам да те попитам след снимката влизаш ли при доктора за коментар на снимката или трябва да си запазваш отделно час.

И на мен ми предстой ЦС...когато говорих с докторката онзи ден изрично ми каза когато си запиша час за снимката,паралелно с това да си запиша и час за нея за да я разчете.

Общи условия

Активация на акаунт