Отговори
# 270

Понеже видях,че скоро си си правила снимка в клиниката а на мен ми предстои сега,искам да те попитам след снимката влизаш ли при доктора за коментар на снимката или трябва да си запазваш отделно час.

И на мен ми предстой ЦС...когато говорих с докторката онзи ден изрично ми каза когато си запиша час за снимката,паралелно с това да си запиша и час за нея за да я разчете.
Понеже съм пациент на др.Стаменов,но не знам дали снимката ще ми я направи точно той и се зачудих, а вчера бях при него и не спомена,че трябва и час за разчитане .Все пак ще си запиша и за това,че да не стане така да си тръгна със снимката без да знам за какво става въпрос.

# 271
На мен др.Персенска ми каза на първия ден от следващия цикъл да се обадя и да искам час за ЦС в периода 6-10 ден от МЦ.Попитах я дали тя ще я прави и отг.беше.. или аз или колегите,но ти още когато си записваш часа за ЦС си запиши час и за мен за да я видя.

# 272
Здравейте момичета.Отдавна ви чета и реших да се включа с питане.На 5.2.2013 ми правиха цветна снимка след което на прегледа д.Персенска видя полип на матката и другият месец ще правя оперативна хистероскопия.Та питането ми е който е правил такава операция какво се прави и т.н...Знам че има промени в цените,но не попитах за каква сума става на въпрос ако някой знае да каже.  Simple Smile
Понеже видях,че скоро си си правила снимка в клиниката а на мен ми предстои сега,искам да те попитам след снимката влизаш ли при доктора за коментар на снимката или трябва да си запазваш отделно час.

За Стаменов незнам как е.. Аз имах записан час при Персенска за коментар на снимката за по късно но ме взе веднага след това..Дано имаш същият късмет че иначе може да си почакаш час-два докато влезеш за преглед..Успех..   Simple Smile

# 273
Момичета с упойка ли правихте снимките? Боли ли?

# 274

Не искам да те плаша има момичета които казват че не ги е боляло мен лично много ме боля за минута е но.....Не ми предложиха упойка иначе щях да поискам.

# 275
Благодаря ви момичета Simple SmileС чакането свикнах,вчера имах час за 13:20 часа а влязох в 17:00.

# 276
На мен първият ми преглед беше така... Laughing

# 277

Не искам да те плаша има момичета които казват че не ги е боляло мен лично много ме боля за минута е но.....Не ми предложиха упойка иначе щях да поискам.
На мен доктора ми изписа свещички Профенит,1 вечерта преди снимката,1 сутринта,1 на обед а снимката ще е следобед, а за упойка мисля да попитам ама едва ли ще се съгласят newsm78

# 278

На мен доктора ми изписа свещички Профенит,1 вечерта преди снимката,1 сутринта,1 на обед а снимката ще е следобед, а за упойка мисля да попитам ама едва ли ще се съгласят newsm78

Оооо ще искам упойка тогава. Защо да не се съгласят?

Благодаря ви момичета Simple SmileС чакането свикнах,вчера имах час за 13:20 часа а влязох в 17:00.

Shocked И моя час като е в 16ч. какво? Ще вляза към полунощ ли?  Laughing

# 279

И на мен ми ги изписаха...При всеки е различно,чела съм че когато имаш запушена тръба/и те боли повече..

# 280

Ти на регистратурата като кажеш че имаш час за снимка и те ти дават едно талонче със сумата от 150 лв. която да платиш на касата и отиваш да чакаш пред кабинета изобщо не ме попитаха с упойка или без ще е снимката..

# 281

Ами вчера поне беше така,предният път пък чаках само 30 мин.,всеки път е различно,може и въобще да не чакаш Simple Smile

# 282

Ти на регистратурата като кажеш че имаш час за снимка и те ти дават едно талонче със сумата от 150 лв. която да платиш на касата и отиваш да чакаш пред кабинета изобщо не ме попитаха с упойка или без ще е снимката..

Е той първия ми преглед няма да е за снимка, след това ще ми я назначат.
А Профенит ако не се лъжа е противовъзпалително, т.е. слага се като превенция преди снимката ако има някакво възпаление да не се разнесе с течността.
Не е болкоуспокояващо. Аз ще питам за упойка като дойде време.

# 283
  • София
В грешка си. Профенид е за болката,а то хич не боли и няма смисъл от излишни упойки.

# 284
Моля ви момичета някои пускал ли е нк клетки в новата ни болница на каква цена са?

Общи условия

Активация на акаунт