Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 105
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Ако цикъла ти е 28 дена и овулацията на 18 вероятността да забременееш при лутеална фаза от 10 дена е съмнителна!
Нормалната лутеална фаза е 12-16 дена а не 10...

# 451
Tрой, душицо , злобата си я изливай другаде  Hug Много жени точно по този начин за забременели и са износили и родили здрави деца ,както и моя приятелка също.За късна овулация и инплантация да си чела нещо ,ако не си ...време ти е Wink

# 452
Благодаря на останалите момичета за отговорите  Hug Hug Hug

# 453
Хайде да си спестиш тъпите определения и да прочетеш за лутеална фаза!
При 28дена цикъл овулацията трябва да е не по късно от 16 ден в противен случай лутеална та фаза е твърде къса за да има забременяване!
Късната овулация не е проблем, проблем е когато лутеалната е по къса от 12 дена а при теб е само 10.
Съветвам те да мериш температура за да установиш точно кога ти е овулацията и колко е дълга лутеалната фаза!

# 454
Деси, при условие, че имаш закъснение и вече 14 след ову би трябвало по-чуствителен тест да те хване. Вземи си тест и утре сутрин да ни зарадваш. Сигурна съм, че Трой не е имала нищо отрицателно предвид, а говореше теоретично. Колко дни прави тестове за ову?
 Praynig Зацапването може да не е от имплантиране, то със сигурност е минало. Понакога се получава около датата на потенциалната М.
Дано този месец е вашият месец и по Коледа да се радвате на здраво бебче!

# 455
Ако предположим че има нормална лутеална фаза трябва да и дойде днес...
Но може да си направи тест

# 456
И аз така имах леко зацапване когато трябваше да ми дойде, четох, че много често се случва в първите 2-3м. около датата, когато би трябвало да дойде М, да има леко зацапване.

После пак прокървих около 7-8г.с., тогава пих лекарства и си полежах вкъщи.
Вземи си тест и тези дни си го направи.
Успех!  bouquet

# 457
Аз в действителност кървене съм нямала изобщо.Беше си точно под формата на бяло течение,само че розово и накрая преминаващо в кафяво ... Както и да е Simple Smile Овулацията ми беше на 24.02 , т.е. утре стават 14 дни от тогава и утре сутринта ще направя тест и се надявам ужасно мого да е положителен  Hug и да се радвам на сладко здраво бебче . Иначе не зная как да си обясня ,това което се случи и менструацията ,която я няма  Praynig Praynig Praynig Praynig  bouquet

# 458
Дес ,дано това да е вашият месец Hug
Да ти кажа на мен какво ми се случи предният месец,на 12,13.02.леко розово течение (казвам течение защото беше като бялото),само по ТХ на 15.02.си ми дойде цикъла с пълна сила,както казвам аз започвам с капково напояване ooooh!,това ми се случва от както бебеправим.
Дано утре да чуем хубави новини Praynig
 Аз си имам ПМС,и май лелката е на завоя ,ама ха давидим ooooh!

# 459

миле-на сега като прочетох това малко се отчаях и аз имах такова кървене само , че при мен беше бледо червено (така си го обеснявам аз,защот не беше кафяво и не беше като бяло течение ,а просто кръв ),но само на 4ти ми стана и после нямаше ...Чакам си лелката на 13....

# 460

миле-на сега като прочетох това малко се отчаях и аз имах такова кървене само , че при мен беше бледо червено (така си го обеснявам аз,защот не беше кафяво и не беше като бяло течение ,а просто кръв ),но само на 4ти ми стана и после нямаше ...Чакам си лелката на 13....
Никакво отчайване,ехее къде е 13 ,при мен се получава 1-2дни преди да текне,твоето е друго Naughty Докато не дойде леля има надежда Hug

# 461
Благодаря...

# 462
Здравейте и от мен Simple Smile Искам да попитам по принцип от всичко което съм прочела повечето имат сутрешно гадене , но при мен това се проявява вечер и то рядко нормално ли е ? newsm78

# 463
Случайно да ни кажеш, закъсняло ли ти е , кога очакваш следващия си цикъл? и изобщо някаква информация ?

# 464
Случайно да ни кажеш, закъсняло ли ти е , кога очакваш следващия си цикъл? и изобщо някаква информация ?

Бременна съм поне това сочи всичко включително и теста и закаснението и всичко ! Но просто се притеснявам че не ми се гади сутрин а предимно вечер и то доста рядко

Общи условия

Активация на акаунт