Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 102
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Не е задължително да ти се гади , както и да имаш каквито и да било симптоми Wink

# 466
Не е задължително да ти се гади , както и да имаш каквито и да било симптоми Wink

Благодаря ти! Бях се притеснила че от време на време ми се гади вечер а сутрин се събуждам зверски гладна Grinning ! А колкото до симптомите честно казано нямах никакви освен много чувствителни гърди и си мислех че е нормално заради предстоящата М , но бях много много щастлива когато не дойде молех се да не дойде  реших да направя тест 5 дена след закъснението и  EFP preggo другата седмица ще ходя на лекар че мисля че е още рано за това ! Благодаря за бързия отговор !

Успех на всички   newsm51 smile3525 newsm44 newsm18  Party Time  ura family newsm20 motor

# 467
  • гр.София
desss9011 хайде,направи ли тестче?Аз може и да не пиша,ама това е защото нямам какво да ви споделя за сега  Cry ,но си ви чета редовно и ми е мнооого любопитно с теб какво стана  Hug  Praynig
Някой друг да не чака скоро?

# 468
  • Варна
На мен за съжаление ми дойде  Sad но този път доста ме болят яйчниците,така е от както ми свърши овулацията,почти всеки ден.Още другата седмица отивам на лекар,дано всичко е наред....
Успех на всички!

# 469
Здравейте момичета. Преди около два месеца писах в темата и ми помогнахте, та сега ще се радвам на същото. Знам, че да се отиде на доктор е най-добре, но се преместих в др. град и още нямам личен, както и да е....ситуацията е следната: първо се започна със супер подути гърди, дори не слагам сутиен, а по-принцип, размерът им не е за хвалба  Laughing .. много ме болят, особено при допир..след това дойде закъснението на цикъл, вече 12 дни, сутрин съм с ужасен апетит, а вечер ми се гади...ще кажете направи си тест, е, направих си два- отрицателни  Confused
Най-новото е /извинявам се предварително/, че отдолу съм се подула и ме боли, чак не мога да седя Blush
Тепърва трябва да търся доктор, но МОЛЯ, споделете мнение, може ли теста да греши /Шуар чек/ или е някакъв проблем? И още нещо коремът ми се е подул толкова много, че като се наведа и ми е тежко..
 Hug Благодаря предварително. Извинявам се, ако не е подходяща темата.
  bouquet

# 470
Анито, отиди на лекар и си пусни кръвен тест, но също така те съветвам да мериш температура и да правиш тестове за овулация.

# 471
Благодаря Трой..правило съм тестове, но никога не съм улучвала момента и все са били отрицателни.

# 472
Тестовете трябва да са съчетани с мерене на температура иначе няма никаква полза от тях, особено пък ако имаш нередовен цикъл.
Температурните графики могат да покажат ако евентуално има някакъв проблем.

# 473
 ... Правих си тест тази сутрин ,но ....отрицателен е   Weary Много съм тъжна ... бях тръгнала към МД и кръвно изследване да правя,но днес е неделя .... явно има защо ,може би съвсем скоро ще ми дойде  Sad  Мислих,че този път се е получило ,но явно не е ... Само не зная и се чудя защо ми закъснява толкова и какво беше това чудно зацапване преди 4 дни....

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=desss9011
 А защо БТ не спада ??

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 19:03 от desss9011

# 474
Ти май пропусна на прочетеш за лутеалната фаза Simple Smile
и не ти закъснява чак толкова Simple Smile
Ако овулацията ти е била на 18 ден прибави още 14 дена и така ще получиш датата на която трябва да очакваш следващия цикъл.

# 475
Хмм  и на мен трябва да ми дойде след около три -пет дена.. Незнам чувствах и все още се чувствам странно, подут ми е корема и имам толкова мн газове , и не спирам да се оригвам ( мн грозно звучи ooooh! ) След ядене ми става едно лошо , но не тъй че да повръщам... Е мислех че тия газове , туй неразположение може да е от витамините ,но попаднах в тема "първи признаци на бременост " и за мия изненада доста жени са определили това както признаци..  newsm78От вчера имам болки в гърдите и болки които са на моменти в яйчниците.. Но си бях решила да направя тест и преди 5 мин го направих, въпреки че нямам закъснение .. Резултат  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Отчаях се.. Sad

# 476
След като имаш още 3-5 дена до следващия цикъл може да е все още много рано за тест, така че не губи кураж  Peace

# 477
Много е възможно до е рано е още тестът да отчете, но и като цяло тези признаци с гаденето и подуването са характерни за малко по-късен момент, така че и не разчитай на тях.

# 478
Дойде ми и то доста обилно със силни болки Sad  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 За жалост не се знае дали следващия месец ще успеем да се засечем,точно на О мисля,че няма да сме заедно .......

# 479
  • В една слънчева къща...
МогаПак, има и други, на които им се гади вечер  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт