Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 102
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Честито tany3dj   bouquet

# 481
Момичета,отново отпаднах от класацията Sad
Успех Praynig

# 482
Здравейте, имам следния въпрос. От този месец решихме да правим опити да забременея, цикълът ми свърши на 3.03.(същия ден правих ОВУ тест и беше отрицателен) На 06.03 правихме първия опит( следващите дни през ден съм си правила тестове и всичките отрицателни) Но вчера на 10.03 започнаха ПМС и след това и до сега имам някакво зацапване и розова слуз. На какво може да се дължи това, според мен не може да е имплационно кървене,защото са минали само 4 дни от акта, а и тестовете бяха отрицателни......
Някой, ако може да сподели опит ще съм му благодарна, защото колкото повече инфо чета, толкова повече се обърквам..... Rolling Eyes

П.С. решила съм през ден да си правя ОВУ тестове, тъй като съм с много нередовен цикъл ии да не я изпусна  Embarassed

# 483
МогаПак, има и други, на които им се гади вечер  Grinning

Мислех, че съм само аз бях се притеснила не ми се стори много нормално Grinning Само на няколко пъти ми се догади. Иначе иска само да папа колкото се може повече Wink

# 484
Здравейте, имам следния въпрос. От този месец решихме да правим опити да забременея, цикълът ми свърши на 3.03.(същия ден правих ОВУ тест и беше отрицателен) На 06.03 правихме първия опит( следващите дни през ден съм си правила тестове и всичките отрицателни) Но вчера на 10.03 започнаха ПМС и след това и до сега имам някакво зацапване и розова слуз. На какво може да се дължи това, според мен не може да е имплационно кървене,защото са минали само 4 дни от акта, а и тестовете бяха отрицателни......
Някой, ако може да сподели опит ще съм му благодарна, защото колкото повече инфо чета, толкова повече се обърквам..... Rolling Eyes

П.С. решила съм през ден да си правя ОВУ тестове, тъй като съм с много нередовен цикъл ии да не я изпусна  Embarassed
.

Възможно е да си нямала овулация. Прочети за овулацията и почни да мериш температура и да правиш тестове за овулация. Това ще ти помогне да разбереш дали имаш ову и на кой ден.
Между другото не се гледа кога ти е свършила менструацията а кога е започнала.

# 485

П.С. решила съм през ден да си правя ОВУ тестове, тъй като съм с много нередовен цикъл ии да не я изпусна  Embarassed

Най-вероятно сега е  овуто и е цветно ...вземи си води електронен календар за цикъла. За първи ден на цикъла се счита денят на червено, кърваво менструално течение/ зацапването не се брои/ на доста жени овулацията е на 14 -16 ден от цикъла... но това е в общият случай. Послушай Трой и мери базалната тмпература, за да ти помогнем. Колко ти е продължителността на цикъла?

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 07:15 от Звезден^Прах

# 486
Продължителността на цикъла ми е между 35-40 дни. Водя си електронен календар, който показва, че другата седмица трябва да съм в овулация. А тестовете съм ги започнала на 5 ден от началото на цикъла ми. Днес също правих и беше отрицателен.  Rolling Eyes  по това смятам, че не би трябвало да съм в овулация....

# 487
При условие че цикъла ти е толкова дълъг няма как да имаш овулация на 5 ден от цикъла Wink Пък и с този нередовен цикъл електронен календар няма да ти е изобщо от полза. Най добрия варант е както ти казах- мерене на температура + тестове за овулация които трябва да започнеш най рано на 18 ден от цикъла.

# 488
Да, знам че не би трябвало да е толкова рано, но като за първи месец съм започнала отрано с тестовете. Но това странно течение ме озадачи.   newsm78

# 489
Здравейте момичета! Имам въпрос, въпреки, че имам две деца, т.е., знам как стават бебетата, но такова чудо не ми се е случвало и моля за съвет. Цикълът ми винаги е бил редовен, имам предвид, че никога не съм имала закъснение, (освен в случаите с бременност). Продължителността на цикъла ми е между 25 и 28 дни. Вече имам 8 дни закъснение и нямам идея какво се случва. Единственото горе-долу логично обяснение е да съм била в овулация в деня, в който трябваше да ми дойде - 5 март. Тогава си позволихме да го правим без презерватив, но все пак се пазихме. Веднага след акта имах леко зацапване и толкова. Правих няколко теста, но или отрицателни, или се появява втора бледа линия след времето на отчитане. Логично, ако е настъпила бременност на 5-ти все още да е рано да отчете, така мисля. Та, въпросът ми е - възможно ли е толкова късна овулация?

# 490
Знам за много случаи на жени, забременели по време на М.
Другата опция е да си пуснеш кръвен тест.
Изкчакай още една седмица и ако все още няма М., отиди на лекар.

# 491
Mili mami iskam da popitam imam nqkoi ot siptomite pravih test 4 dena predi zakasnenieto i beshe (-) no na 9 trqbvashe da mi doide a oshte go nqma kak mislite da pravq li test ili da izchakam oshte ? Dali e vuzmojno da sum bremena

# 492
shmamichka Направи пак,може да е било рано да отчете предния,тичай към аптеката и после да ни кажеш  Grinning

# 493
Dali shte ima znachenie koga e napraven zashto chetoh mnogo za tova che sutrin bilo nai dobre ? Ili sega da probvam golqma sum panika ...

# 494
На SureCheck пише - по всяко време на денонощието Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт