Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 097
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Blagodarq mnogo shte pisha kato imam rezultat Simple Smile

# 496
Dali shte ima znachenie koga e napraven zashto chetoh mnogo za tova che sutrin bilo nai dobre ? Ili sega da probvam golqma sum panika ...

Пиши на кирилица, правила на форума и ще ти изтрият мненията.

Отивай сега и го направи. С 3 дни закъснение не е толкова важно да е сутринта. Успех!

# 497
Здравейте,мами. Много съм объркана и честно не знам какво става... бих искала да чуя мнението ви и няколко насоки също ще дойдат добре:)
Ситуацията е следната... аз съм на 19години и последния ми цикъл беше в началото на януари - 5 януари... оттогава с приятелят ми се опитваме да си направим бебче,но оттогава съм направила доста тестове и всичките  отрицателни,но цикъл няма.. имах болки в яйчниците,точно като при пред менструалните болки,но само това:( по принцип е редовен имам в предвид,че не ми е закъснявал с повече от 1 седмица... а сега почти два месеца.... мисля да направя кръвни изследвания,но първо искам да се допитам до вас, които сте с опит Simple Smile)  Благодаря предварително

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 18:00 от nowayout

# 498
nowayout отивай на гинеколог,може да не си бременна ,а да има някакъв проблем и затова да не ти идва.

# 499
И аз съм на това мнение. Ако беше бременност за толкова много време все един тест щеше да е положителен. А дори и да е бременност вече може да се види на ехограф.
За това най-добре по-скоро на АГ, за да видите каква е причината. Няма сми. да инвестираш повече в тестове.
Успех!  bouquet

# 500
Благодаря ще действам още утре .,, Simple Smile

# 501
Момичета,аз май се отписвам от списъка...Днес БТ ми е 36.8,явно лелката е на път.

# 502
nowayout, и аз точно на твоята възраст имах такъв проблем -оказа се недостиг на прогестерон -биха ми инжекции 3 дни и ми дойде . Хормоните на тази възраст се чудят още жена ли съм, не съм ли? Simple SmileТова в кръга на шегата.Отиди на гинеколог и стискаме палци скоро бебо да е факт,щом се чувствате готови за това! Peace

# 503

dbojidarova78 ох благодаря ти, доста ме успокои, че какво ли не ми мина през главата ...  Laughing  newsm78. Благодаря вии Simple Smile)))))

# 504
  • Varna
Здравейте,мами. Много съм объркана и честно не знам какво става... бих искала да чуя мнението ви и няколко насоки също ще дойдат добре:)
Ситуацията е следната... аз съм на 19години и последния ми цикъл беше в началото на януари - 5 януари... оттогава с приятелят ми се опитваме да си направим бебче,но оттогава съм направила доста тестове и всичките  отрицателни,но цикъл няма.. имах болки в яйчниците,точно като при пред менструалните болки,но само това:( по принцип е редовен имам в предвид,че не ми е закъснявал с повече от 1 седмица... а сега почти два месеца.... мисля да направя кръвни изследвания,но първо искам да се допитам до вас, които сте с опит Simple Smile)  Благодаря предварително

Какво стана? Ходи ли на доктор?  Дано всичко е наред.

# 505
*sunshine_ls*  Не,не сум ходила,гледам из интернет , че прегледите са по 20лева , а вмомента тези пари ми трябват за други неща и ще изчакам за през другата седмица Simple Smile) ако може да ме насочите към хубав генекологичен кабинет, аз съм ходила само в един зад Пиротска в София до метростанция Сердика. ... Simple Smile)

# 506
  • Varna
За Варна мога да кажа за много добра гинеколожка... София ми идва малко далеч. Съжалявам тук не мога да помогна. Но ако имаш време виж в нет-а за отзиви. Тук в форума някъде имаше списък за гинеколози - черен и бял. Може да ти помогне Simple Smile

# 507
Да , да мернах го някъде Simple Smile) Благодаря все пак  и на теб ...  приятен  и слънчев ден   на всички и ще пиша скоро Simple Smile)))))))))

# 508
  • Варна
За Варна мога да кажа за много добра гинеколожка... София ми идва малко далеч. Съжалявам тук не мога да помогна. Но ако имаш време виж в нет-а за отзиви. Тук в форума някъде имаше списък за гинеколози - черен и бял. Може да ти помогне Simple Smile

Би ли споделила коя е за Варна и мен ме интересува Simple Smile

# 509
  • Varna

Би ли споделила коя е за Варна и мен ме интересува Simple Smile

От поне 3 години ходя при д-р Желязкова - тя работи в МЦ"Петинка Цветкова" (до фабрика Хр.Ботев се намира МЦ") . Много мила, внимателна, обяснява ако нещо не ми е ясно. Само суперлативи мога да говоря за нея. А преди ходих при една гинеколожка в МЦ"Европа" - мисля че д-р Николова се казваше. Не бях много доволна - единственото нещо, което ми харесваше беше, че ако искам днес да отида на преглед тя винаги има свободен час. Но се радвам, че открих д-р. Желякова. Hug

Общи условия

Активация на акаунт