Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 094
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Да , да мернах го някъде Simple Smile) Благодаря все пак  и на теб ...  приятен  и слънчев ден   на всички и ще пиша скоро Simple Smile)))))))))

По принцип можеш да си вземеш и направление и да отидеш при гинеколог, който работи със здравната каса, не е нужно да плащаш 20лв. Има добри гинеколози, които работят и със ЗК.

# 511
  • Варна
За Варна мога да кажа за много добра гинеколожка... София ми идва малко далеч. Съжалявам тук не мога да помогна. Но ако имаш време виж в нет-а за отзиви. Тук в форума някъде имаше списък за гинеколози - черен и бял. Може да ти помогне Simple Smile

Би ли споделила коя е за Варна и мен ме интересува Simple Smile

От поне 3 години ходя при д-р Желязкова - тя работи в МЦ"Петинка Цветкова" (до фабрика Хр.Ботев се намира МЦ") . Много мила, внимателна, обяснява ако нещо не ми е ясно. Само суперлативи мога да говоря за нея. А преди ходих при една гинеколожка в МЦ"Европа" - мисля че д-р Николова се казваше. Не бях много доволна - единственото нещо, което ми харесваше беше, че ако искам днес да отида на преглед тя винаги има свободен час. Но се радвам, че открих д-р. Желякова. Hug

Благодаря ти много,ще запиша час възможно най скоро,защото имам въпроси  Wink

# 512
  • Varna
За Варна мога да кажа за много добра гинеколожка... София ми идва малко далеч. Съжалявам тук не мога да помогна. Но ако имаш време виж в нет-а за отзиви. Тук в форума някъде имаше списък за гинеколози - черен и бял. Може да ти помогне Simple Smile

Би ли споделила коя е за Варна и мен ме интересува Simple Smile

От поне 3 години ходя при д-р Желязкова - тя работи в МЦ"Петинка Цветкова" (до фабрика Хр.Ботев се намира МЦ") . Много мила, внимателна, обяснява ако нещо не ми е ясно. Само суперлативи мога да говоря за нея. А преди ходих при една гинеколожка в МЦ"Европа" - мисля че д-р Николова се казваше. Не бях много доволна - единственото нещо, което ми харесваше беше, че ако искам днес да отида на преглед тя винаги има свободен час. Но се радвам, че открих д-р. Желякова. Hug

Благодаря ти много,ще запиша час възможно най скоро,защото имам въпроси  Wink

Информативно да кажа, че д-р Желязкова ще работи към края на месеца - в момента не е в града - вчера и звъннах за час.

# 513
  • гр.София
Здравейте момичета,видях че се пита за добър гинеколог в София,и само да вметна че ако става въпрос за изследване на хормони,не съм сигурна дали личната лекарка може да даде направление за здравната каса без доказан проблем(ако греша ме поправете).Иначе за добър лекар аз и всички мои приятелки са мноооого,изключително много доволни от д-р.Богданова,тя приема в Тина Киркова и някаква поликлиника в Младост.Ще останете очаровани от професионализма и приятелското отношение на тази млада дама,(малко като реклама стана,ама това си е самата истина),надявам се да съм била полезна   bouquet
Успех на всички чакащи 2 чертички дами   Hug

# 514
ЛЛ дава направление за гинеколог. Той преглежда и назначава изследвания. Някои хормони се поемат от ЗК, други - не.

# 515
Здравейте момичета,видях че се пита за добър гинеколог в София,и само да вметна че ако става въпрос за изследване на хормони,не съм сигурна дали личната лекарка може да даде направление за здравната каса без доказан проблем(ако греша ме поправете).Иначе за добър лекар аз и всички мои приятелки са мноооого,изключително много доволни от д-р.Богданова,тя приема в Тина Киркова и някаква поликлиника в Младост.Ще останете очаровани от професионализма и приятелското отношение на тази млада дама,(малко като реклама стана,ама това си е самата истина),надявам се да съм била полезна   bouquet
Успех на всички чакащи 2 чертички дами   Hug

Коя поликлинка е  точно? Би ли ме насочила,защото Младост не е малък   Simple Smile

# 516
  • София
Здравейте Момичета,от дълго време чета всички теми за желанието да имам бебе,но не събирам смелост да пиша поради ред причини.Едната и най важната е че вече възрастта ми не е много подходяща за тази тъй желана цел,а и здравословни причини имам,въпреки че вече не вярвам в диагнозата на лекарите.На кратко-преди 15 год.ме оперираха от кисти и тогава установиха че имам запушени тръби,правих инвитро и нищо,но преди 5 год.забременях дори и без да предполагам,но се наложи да направя аборт.Няма да разказвам как се чувствах тогава.Сега от 3год.не се пазя до сега нищо,цикъла ми е редовен 28дни като по часовник.Февруари ми дойде на 14,преди преди 2 дни правихме ....и в началото прокървях малко,после нищо,вчера пак така,но сутрин БТ ми е 37.2,леко ме наболват гърдите,на моменти имам чувството че ми натежават.Толкова ми се иска да е това за което желая от много време,но се страхувам да се надявам.Имал ли е някой такива проблеми?Чудя се какво да правя.
Хубав ден и много положителни емоции.

# 517
мили днес съм на лекар не си направих тест страх ме след лекаря ще пиша стискаите палци извинете че по нагоре писах на латиница но съъм с телефон и нямах кирилица

# 518
Много е рано да ходиш на лекар... в крайна сметка освен да ти каже да си направиш тест нищо друго не може да ти каже ... много скъп ще ти излезе този тест  Mr. Green

# 519
Да се запиша  Mr. Green за да не ме мислите случайно  Hug Twisted Evil Аз още си чакам лелката, би трябвало да ми дойде вече.. По принцип цикъла ми е на 28-30 дена , мин месец лелката дойде на 12 сега си е чакам.. Преди два дена имах силни болки в яйчниците и си мислих, ето на -слагай превръзката.. но нищо!! Бяха само болките. Вчера се събудих от мноооого силна болка ( не бяха яйчниците,мисля че матката) и си викам тичай в банята че омаза положението , ама на .. Изпишках се и болката изчезна  Shocked От около седмица имам и болка в гърдите , но не целите , а само предната част (около зърната) , интересно е че сега болката отминава а и яйчниците не ме болят вече..  Или по някога , но слабо..за няколко минути! Ако нещата продължават тъй в неделя ще правя пак тест, но този път ще търся Шуър Чек..
Това е момичета  Hug Целувам ви и приятен ден ви пожелавам   bouquet

# 520
Еми значи аз съм оперирана от пертонит на малкия таз с пластика на маточни траби зареди това моя гениколог като му звънах днес ми каза да отида първо и после ще решим какво ще прашим Simple Smile

# 521
шмурди (ама че труден ник си си избрала)  Mr. Greenнадявам се да ни се похвалиш с две чертички   bouquet Кога мислиш да правиш тест Simple Smile
shmamichka когато се върнеш от доктора пиши какво е станало, стискам палци :* успех

# 522
Благодаря ще пиша :*

# 523
jaborana Grinning ние с теб май нечакаме по едно и също време горе доло,аз съм за 18-ти уж по мои последни изчисления,последната ми М беше на 10.02 и при далжина около 30-36дни най-късно на 18-ти трябва да НЕ ми дойде  PraynigОбаче си казах никакви тестове повече,само да се навивам( от нетърпение по-рано правих един той с бледа черта,което е невъзможно защото бяха минали само няколко дни,после пак след седмица и оп една черта Cry ) . Странното е че и при мен имаше два дни болки доло ниско както точно преди да ми дойде ама ми мина,попринцип мен си ме боли корем и гарди и кръст поне седмица преди д ами дойде,а сега няма и помен (единствео само кръста си ме боли и то вечер ама аз неотдавам голямо значение ).Силно се надявам и така да си остане и да не си и дойде.хаха Хайде успех на всички чакащи и а дано се похвалим в най-скоро време. Hug

# 524
Успех и на теб дано се похвалиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт