Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 086
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Ами ако съм "без гости" до неделя ще врътна един тогава.. Даже и двете можем да направим по един , какво ще кажеш  Laughing Laughing
Иначе и аз правих преди седмица и беше отрицателен.. И на мен болките ми изчезнаха.. Абе незнам , ще видим как ще се развият нещата .. Дано да ни е на късмет Simple Smile   bouquet

# 526
аз правих тест 3 4 дена преди лелката което трябваше да дойде на 9 ти но още я няма а ме е страх да направя втори тест защото първия беше (-) имам нередовен цикал но попринцип до колкото го следя е на 28 дена но и на 31 да беше пак имам закаснение затова на лекар днес в 3 Simple Smile

# 527
Късмет тогава  newsm10 newsm17 newsm17 Стискам палци и да се похвалииииииш  pregnant  bouquet

# 528
 а дано  Praynig Praynig Praynig.А аз никакви тестове,не и преди 18-ти даже и няколко дни сигурно след това-ако издаржа разбира се ( и ако не дойде гадната вещица) Grinning Grinning Grinning Ти си първа да ни зарадваш EFP preggo  Hug

# 529
Simple Smile още ми е раничко но ако е станало ще си го гледаме Simple Smile се пак съм на 18 благодаря ти мила успех и на теб дано да те зарадва женския месец Simple Smile

# 530
Момичета,знам,че въпросът ми е много тъп и ,че по опитните тук ще ми смеят,но имам проблем...Трябваше лелката да ми дойде вчера,но не!Симптоми,че ще ми дойде нямам-попринцип почват да ме болят яйчниците семица преди да ми дойде и гърдите,но този път не!Даже гърдите ми са меки,а зърната уголемени,което направи и впечатление на мъжа ми...Но БТ ми падна вчера от 37.0 на 36.8...Какво да правя?Тест или да изчакам още?

# 531
  • В сърцето на любимия човек
Купи си днес тест и ако утре БТ пак се вдигне го направи с първа сутрешна урина, ако не се наложи ще си го имаш за следващия месец  Peace

# 532
Благодаря Ви!

# 533
аз правих тест 3 4 дена преди лелката което трябваше да дойде на 9 ти но още я няма а ме е страх да направя втори тест защото първия беше (-) имам нередовен цикал но попринцип до колкото го следя е на 28 дена но и на 31 да беше пак имам закаснение затова на лекар днес в 3 Simple Smile
много е рано за лекар... Не знам какво очакваш от него... Освен да ти каже да си купиш тест за бременост което ние ти казваме и без пари Simple Smile

# 534
  • София
Ох, да идва този 18ти, че ще се побъркам вече, миналата седмица ми стана лошо изведнъж, както се наведох да взема едно тесто в магазина. На следващия ден по същото време пак леко ми прилоша. Усещането в яйчниците е като поред ПМС, но доста дълго време продължава този ПМС- кажи речи от овулацията не е спирал! Гърди не ме болят. Тест съм си забранила по-рано от 18ти да купувам и ще се гръмна вече! #2gunfire

# 535
Виждам ,че сме доста тези които не чакаме тия дни Simple Smile
На мен предния месец ми дойде на 13-ти ,цикълът ми е 28 дни и трябваше да ми дойде вчера.И аз се подлъгах преди 5 дни и си направих от тези уж ранните тестове-беше отрицателен. Та не мисля да бързам сега .Ще изчахам 4-5 дни,ако не дайде лелята дотогава де Twisted EvilА аз съм почти сигурна че ще дойде,тъй като си имам класически ПМС

# 536
Шмурди,защо не си направиш тест вместо да се чудиш?

# 537
Здравейте момичета, изчетох доста мнения и най-накрая се реших да пиша. На мен ми закъснява вече с 11 дена. Правих три теста и трите отрицателни. Доколкото разбрах, четейки из форумите не е невъзможно да съм бременна. И за кръвния тест знам, но днес нямам възможност да изляза, а направо ще се побъркам. Знае ли някой колко дни трябва да минат за да се види плодния сак ако има бременност? С първата бременност седмица след закъснението не се виждаше нищо. Решила съм в понеделник да ида на преглед, но до тогава ще изперкам тотално. Хем си мисля, че няма надежда да съм бременна, хем пък толкова много го искам, че....търся под вола теле вече. Случвало ли се е на някой подобно нещо? От какво друго, ако не от бременност може да закъснее този  цикъл и то толкова много.? На мен по принцип винаги ми идва по-рано, такова закъснение съм имала само веднъж и сега резултата е на 7 години Simple Smile

# 538
Здравей,mama:) Hug
Като забременях първия път отидох на гинеколог след 10 дневно закъснение -тогава за първи път се видя плоден сак и то с абдоминален достъп , а с вагинален трансдюсер би се видяло 100 % СТИСКАМ ПАЛЦИ да е това!!!А иначе закъснението може да е резултат и на някакъв хормонален дисбаланс-незнам защо ,но на мен всяка година  в единия от месеците през есента ми закъснява с около 10 дни
Така че-отивай на лекар веднага!
Исе отчети след това Hug

Praynig

# 539
Благодарско Simple Smile точно това ми е на мене проблема Simple Smile днес не мога да ида нито на тест, нито на лекар. Вероятно и утре няма да мога, защото съм цял ден на работа и няма как да отсъствам Sad така, че най-рано в понеделник. Ще се побъркам направо от това положение. Но задължително ще пиша пак при първи новини.

Общи условия

Активация на акаунт