Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 082
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета! След три теста за бременност с втора бледа линия, днес си направих кръвен тест и той показва чхг на стойност 19,49. Дали съм бременна, след като преди 12 дни ми свърши последната м., а опити за положителен резултат правихме 13-14 дни преди това. Много странно и незнам какво да мисля. На всичкото отгоре имам едно кафяво зацапване, заради което ходих на гинеколог преди 4 дни и лекарката ми ме прегледа, а после и с вагинален ехограф и видя само киста на единият яйчник. Вярно, че тя знаеше за скорошната ми менструация и не е гледала за наличие на бременност , но .... все пак. А за тия резултати какво да мисля, дали не е спонтанен аборт, или извънматочна бременност?????? Попитах лекарката това зацапване може ли да е от спонтанен аборт - тя отговори отрицателно, а тия стойности?? Лаборантката ми каза, че тестът е положителен, но като гледам какви трябва да са стойностите на чхг, моите ми се струват малки. Какво мислите, имали ли сте подобен случай?

Я по добре кажи точно на коя дата ти е била последната менструация, на коя дата сте правили секс и на коя дата си направила уринния тест.

# 556
Да Troy, само, че ние си говорехме за кръвен тест. Аз такива домашни вече 3 направих и трите са отрицателни но М. няма Sad
Момичета моля ви давайте пълни детайли за да може да ви се отговори адекватно!
На коя дата ти беше последната менструация и кога прави тестовете?
При условие че и трита са - вероятността да си бременна е нищожна.

# 557
Здравейте момичета, изчетох доста мнения и най-накрая се реших да пиша. На мен ми закъснява вече с 11 дена. Правих три теста и трите отрицателни. Доколкото разбрах, четейки из форумите не е невъзможно да съм бременна. И за кръвния тест знам, но днес нямам възможност да изляза, а направо ще се побъркам. Знае ли някой колко дни трябва да минат за да се види плодния сак ако има бременност? С първата бременност седмица след закъснението не се виждаше нищо. Решила съм в понеделник да ида на преглед, но до тогава ще изперкам тотално. Хем си мисля, че няма надежда да съм бременна, хем пък толкова много го искам, че....търся под вола теле вече. Случвало ли се е на някой подобно нещо? От какво друго, ако не от бременност може да закъснее този  цикъл и то толкова много.? На мен по принцип винаги ми идва по-рано, такова закъснение съм имала само веднъж и сега резултата е на 7 години Simple Smile
Последната М беше на 10.02. цикълът ми е по-кратък-около 20-22 дена. Тестовете направих на 9.03, 12.03 и днес-14.03

# 558
 Уринните тестове показват + обикновено около 12-14 дена след забременяване Wink така че ако си забременяла то е станало след 1 март. Между другото с първото ти дете пак ли беше с толкова къс цикъл или след раждането се скъси?

# 559
Винаги съм била с такъв цикъл и преди и след раждането.

# 560
Лесно ли забременя?

# 561
На втория месец Simple Smile

# 562
  • София
Момичета, направих си тест преди малко... Две ясни и еднакво наситени черти! Още съм в еуфория....

# 563
Момичета, направих си тест преди малко... Две ясни и еднакво наситени черти! Още съм в еуфория....
[/quote

ееее браво бее   Hands Clap,честито явно стават чудесата ,хванали сте момента. Много се радвам Hug а дано провлачиш крак и да ни повлече и нас чакащите.Още веднъж честито и успех занапред и хубаво и здраво бебче нафинала  love001 newsm10 smile3504

# 564
Ето, видя ли? А ти ...тест не искала да си прави Simple Smile)) Поздравявам те! newsm10  Лека бременност и да пишеш!

# 565
Честитооооо Hug Hug Hug Hug лека бременност  Mr. Green

# 566
  • Varna

Страхотна новина  Hug  Честито , и лека бременност Hug Hug Hug

# 567
  • София
Благодаря за пожеланията и да се връща на всички ви. Утре ще си направя още един тест, а другата седмица на лекар. Още не мога да го осъзная хихихи

# 568
Хайде честито  Hug изчакай 2 седмици закъснение и тогава отиди на лекар Simple Smile

# 569
Записвам се и аз тук.  Hug Имам седмица до очакваната М + куп симптоми, които обаче могат да са както за ПМЦ, така и за бременност. Направо ще си изгриза ноктите докато дочакам следващия уикенд.  Mr. Green

Защо в съседната тема за Ранни признаци за бременност не може да се пише? Ако модераторите са решили, че с тази са еднакви, защо не ги обединят?  newsm78

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 10:15 от ♥Пандичка♥

Общи условия

Активация на акаунт