Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 093
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Много кофти наистина-въоръжи се с търпение тогава и правете нещо интересно през уикенда Grinning
Иначе имаш ли признаци на ПМС/ те не че се различават от тези при ранна бременност де/?Междувременно утре или вдругиден вземи метни още един Шуърчек Peace

# 541
Признаци-силно казано. По принцип няколко дни преди М. много ме болят гърдите, а сега нищо. Само ниско долу в стомаха от време на време усещам по някоя секундна болчица, някакво придърпване към пъпа, все ми се струва, че ей сега щем и дойде, а няма нищо Sad  Колкото и да се опитвам да се разсея, все без успех. И сън не ме лови, и с никой не мога да говоря за това, не искам да ги шашкам предварително роднините.....Ужасно ееее, плаче ми се чак. Седя пред компа само и да се чудя какво да прочета, за да се окуража сама...нямам думи...smile3518 smile3518 smile3518

# 542
Ееее,не се скапвай така-дори и да не си бременна , ще стане следващия път или когато е писано да стане HugНо е гадно да си в невидение-затова ако имаш обедна почивка или възможност да излезеш за малко-отиди утре на лекар-не се тормози излишно!

# 543
Здравейте момичета! Бих искала да попитам някой може ли да ми каже колко дена след закъснението може да се отиде на лекар за да може да се види?

# 544
  • В сърцето на любимия човек
Точно в края на предната страница е написано  Peace

# 545
Точно в края на предната страница е написано  Peace

Благодаря очевидно съм го пропуснала Simple Smile

# 546
Здравейте, момичета! След три теста за бременност с втора бледа линия, днес си направих кръвен тест и той показва чхг на стойност 19,49. Дали съм бременна, след като преди 12 дни ми свърши последната м., а опити за положителен резултат правихме 13-14 дни преди това. Много странно и незнам какво да мисля. На всичкото отгоре имам едно кафяво зацапване, заради което ходих на гинеколог преди 4 дни и лекарката ми ме прегледа, а после и с вагинален ехограф и видя само киста на единият яйчник. Вярно, че тя знаеше за скорошната ми менструация и не е гледала за наличие на бременност , но .... все пак. А за тия резултати какво да мисля, дали не е спонтанен аборт, или извънматочна бременност?????? Попитах лекарката това зацапване може ли да е от спонтанен аборт - тя отговори отрицателно, а тия стойности?? Лаборантката ми каза, че тестът е положителен, но като гледам какви трябва да са стойностите на чхг, моите ми се струват малки. Какво мислите, имали ли сте подобен случай?

# 547
Здравей,Бубо!Нещо не мога да разбера-от коя до коя дата ти беше цикъла, с нормална продължителност и по нормално време ли беше?Защо реши да си правиш тест така по никое време-усъмни се да не е "цветна" бременност или какво? И не на посладно място-кистите на яйчниците могат да позитивират теста за бременност

# 548
М. ми беше според мен с нормална продължителност от 26.02 до 01.03. Обикновено ми е по 5-6 дни, сега 4, но не беше оскъдна. Реших да си правя тест, защото се усъмних в цветна бременност, тъй като покрай това зацапване, започнах да чета по форумите и след всичко, което прочетох ми се стори, че това може да е точно поради наличие на бременност, а и ми попадна в къщи един тест от тия дето са в комплект с ову-тестовете. След като се появи втора бледа чертичка -  пак по форумите, а там момичетата пишеха, че щом има втора черта - теста е положителен, та така си купих преди 2 дни Sure check, и пак две чертички, на другия ден още един - същия резултат, но пак по-бледа втора черта и затова днес реших да направя кръвен тест.

# 549
По-добре отиди да те прегледа и друг гинеколог Peace
Явно ,че кървенето ти този месец е било по-оскъдно щом си се усъмнила..
Дано да е това ,което желаеш Hug

# 550
  • София
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала тук, но сега искам да си кажа. Закъснява ми една седмица вече. Шансът да съм забременяла е минимален, защото този месец заради работа и други простотии не сме били много сексуално активни. И все пак си мисля ами ако? Дори тест нямам желание да си направя, за да не преживея поредното разочарование. Просто споделям...

# 551
Понякога нещата се случват ,когато най-малко очакваш  bouquet

# 552
Здрасти absolutpartystar, как няма да си направиш тест? Аз ако бях, до сега поне два щях да съм направила Simple Smile Действай, стават чудеса! И да се похвалиш newsm10

# 553
Благодарско Simple Smile точно това ми е на мене проблема Simple Smile днес не мога да ида нито на тест, нито на лекар. Вероятно и утре няма да мога, защото съм цял ден на работа и няма как да отсъствам Sad така, че най-рано в понеделник. Ще се побъркам направо от това положение. Но задължително ще пиша пак при първи новини.

Не е необходимо да отсъстваш от работа за да си направиш тест за бременост Simple Smile Купуваш си го от аптеката и си го правиш за 3 минути Wink

# 554
Да Troy, само, че ние си говорехме за кръвен тест. Аз такива домашни вече 3 направих и трите са отрицателни но М. няма Sad

Общи условия

Активация на акаунт