Кашля като пушач с над 30год стаж с арда без филтър. Сега направо примирам от ужас, ако и Ивайло се разболее.
) С макароните всичко беше ОК, а и с киноата, докато не реши да ги изсипва върху паркета, защото се радваше на звука. Е, после чистенето е 15мин, но поне детето е доволно.
Снощи ММ я храни, аз да не я пипам, ама така или иначе сме в една стая. Свекърва ми ме ядоса ей сега преди малко, нали живеем в една къща, но всеки е на отделен етаж , съответно отделно домакинство. Тя отива на работа, ММ сигурно и е казал, че не ми е добре и тя ме пита как съм, че разбрала, че не м ие добре и аз и казвам, че се притеснявам за детето, защото няма на кого да го оставя и няма как да го отделя от себе си, тя каза, че нищо нямало да му стане, да не се притеснявам и излезе. После ММ ме пита, защо мърморя често против майка му, ами ако искаше да ми помогне, ей сега е момента да прояви инициатива и да вземе детето, хем сме в една къща, ама като не ще ка кда и кажа вземи я, каквото такова-само Кали да не се зарази. Казах на ММ, че като ще идва така да ме пита глупости формлано, по-добре да не идва изобщо, само да се ядосвам.

Радвам се, че си по-добре.
А за търпеливостта- хората, които ме познават едва ли биха казал, че съм търпелива. Определено не съм такъв човек, но това, че ме мислите за такава ме ласкае. За храненето на Кали си налагма просто и така става- с воля от моя страна, аз даже си обядвам, или си готвя докъто тя яде.

Май повече вярвам в приказката "роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет", а бащами (лека му пръст) обичаше да казва "помисли си за лошото та да те стигне хубавото" и имам чуството, че нашето семейство сме орисани така да стават нещата. ако сме резервирани (не черногледи) по-се получават нещата.

Такова разделение на менюто- аз алергични и неалергични има сам ов частните кухни, но не всеки може да си ги позволи, така че е ередно държавата да осигури храна и за алергичните деца

Да видим на есен как ще е положението
Ако ни приемат де...Ама приемет, или не на държавна, ще трябва да я давам някъде на частно колкото и да не ми се иска, заюото не мога да стоя да я гледам.
От друга страна не се спираме на едно място за секунда. Изписа ни пробиотик, ензими и още нещо, което разбрах, че помагало с апетита. Пита дали имало някой от нас(ММ или аз) да капризничи по отношение на храненето.

Каката пък пие Саностол, но сега видях, че е със сорбитол и следващия път е й взема друг имуностимулант.

Свеки беше дошла да го види,ама като заспа и си тръгна
Той в последно време откарва по2-3 часа следобеден сън,пу-пу,много ми е добре така 

Вече стана на 1 месец и ще отивам да я видя,че така ми се гушка малко бебече 
Ще изненадате ли нещо мъжете? Препоръчани теми