С баба й са излизали без количката един път и на Алинка й е харесало,ходила е,но се е изморила бързо и баба я носила
Много,ама много тъпо ми стана и много се ядосах.Но....както и да е.Нямам нерви повече,че днес направо бях пред нервен срив,много неща ми се струпаха днешния ден
Тя си изпуснала вътре любимата играчка и се "гмурнала" да я търси
Чудих се да се смея ли,да плача ли.... 
Та така...моите деца явно доста ще ме затапват 

Не мога после да сваря да му измия ръцете с гореща вода и сапун, той реве, защото му пареше малко. След това и дезинфектант слагах. И на мен хем ми беше смешно, хем ми се плачеше.
за мен това е предостатъчно , ако започне всичко да върши аз какво да правя
Иначе Дарина като се събуди Дарина започна да е търси и вдига ръцете говори си нещо на бебешки
много беше смешна .
тогава ще видиш , а за уискито не го мисли и не се ядосвай Дарина веднъж пила бира с баща си
, а кака и решила да и топи пръстите във вино до като съм била в банята
и в двата случая ми идваше на пребия мм 

Уж се бяхме рчазбрали така да си подредят нещата, че да не се стига до такива неща, но ....
и казах на продавачът- ей тая ми дайте, че приятелят ми има такава, продавачът беше 

И фибичката е много готина.
Вечер преди да заспи обикаля леглото с нея в ръка задължително
Тази нощ пак пи доста мляко, макар, че вчера всичко си изяде от ДК, та наистина мисля, че чакаме нов 12 зъб, или просто другите растат бързо.
Много са ни хубави дечицата! Стела е лейди ин ред, и Кали на Тони много е пораснала и е с дълга косичка, и Коколинчо също 

та ставам, че да хапна, докато не са се събудили малките и не са го изяли целия 
и в петък през нощта дадох 1 доза нурофен при 38.9. В събота обаче не се поддадох, след като бяхме при хомеопатичката и тя ми каза, че не вижда основание да давам тези Т-понижаващи и че хомеопатията ще му помогне. Смени лекарството заради гърлото, каза , че е много зачервено. Накара ми се, че Т 38 и нещо била чудесен имуномодулатор или нещо такова.
уникална е с този кокал. И се справя чудесно с лъжицата. Не спирай да я насърчаваш, щом има желание.

А Кико и Дани колко са готини, като малки гъзарчета.
Миналата седмица пък отиваме с Лизи да вземем Софи от ДГ и аз бързо гледам да я облека, ама не гледам много на кого какво обличам, та облякох какиното яке на Елиза. Малко трудно ми беше да облека яке върху яке, ама се справих, само не можах да го закопчая, та тогава видях на кого какво съм нахлузила.
Елиза милата се чудеше какво става, а Софи чакаше търпеливо какви ще ги свърша. А аз през цялото време си говорех с една мама. Много съм залисана нещо...
А и мнооого момичета взеха да се губят 
След събуждането беше по-кисела и от лимон,гушкаше се само в мен,не искаше никой друг и до одеве се гушкахме и носихме на ръце 
Не искам да идва тоя период.Дано поне се послушни,ама то...
Горките деца 
С тези сини,дълбоки очи...и тази косааа
Разкош!А как ме присети за тутманик и как ми се доядее....Утре и аз ще направя едни

и ми напомни за един ден,в който облякох едва-едва Боян в едни розиви дрехи на Алина и се опитах да го изпратя така на ясла
Добре че са децата,че да ни "връщат на земята" като се наложи 

Не се сдържах и от Бенетон й купих няколко чифта дънки и джинси, а от Зарата едно яке, но тъй като нали тя е доста дребна и не знам как ще расте не съм сигурна кога ще й станат...Купувате ли от намаления за другата зима да ви питам по този повод? Аз сега се чудя и за едно яке от Бенетон, намалено от 100 лева на 40 лева, а от Зарата взехме от 80 лева на 26 лева

И ние с него танцуваме. Вчера се опита да си облече една блуза, почти успе, напъха си главата само. Вечер, преди заспиване, иска да играем на палатка. Да се намуши под завивката, а аз да му правя "дзяк".

голяма веселба е от сега у вас.И пак малкия дявол -колкото и да е пийнала поне не се е порязала.По-лошото щеше да е пред майката да се счуи бутилката и тя да стои и да гледакак пие 
Препоръчани теми