Идва пролетта и октомврийчетата не ги свърта у дома.

• 45 687
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,аз не съм писала май-май почти от седмица,ама нямах никакво време,а и покрай Боян и аз се заразих.2 дни ми беше ужасно трудно дори да стана от леглото,големи мъки бяха Confused Алина беше при баба си до днес,днес вече си я взехме.Много ми беше мъчно за нея,но поне остана здрава и не се разболя.
Грипът е ужасен,много коварен,с висока Т,главоболие...направо някакъв ужас Confused Пазете се много! Hug
Иначе Алина се е поглезила при баба си и сега е едно капризче,само се тръшка и иска все нейното да става. Crossing Arms С баба й са излизали без количката един път и на Алинка й е харесало,ходила е,но се е изморила бързо и баба я носила Laughing И нещо,което майка ми ми разказа...и аз честно казано малко се ядосах.Алина счупила една бутилка уиски,която била в шкафа,но майка ми била да тоалетна,Алина го отворила,взела да го дърпа,шишето паднало и се счупило.Добре че не я е нарязало,но освен това...Алина си била натопила хубаво ръчичките в уискито и си ги близкала,докато майка ми била в тоалетната и след това,като я заварила,Алина продължавала да гребе с ръце от локвата и да си ближе...Ама въпреки това,нито ми се е обадила,нито е направила нещо по въпроса.Днес като й се накарах ми каза "Е,какво толкова?!Тя подивя малко и след 15 минути заспа,спа цяла нощ без да мръдне и сутринта се събуди чак в 10 ч." ooooh! Много,ама много тъпо ми стана и много се ядосах.Но....както и да е.Нямам нерви повече,че днес направо бях пред нервен срив,много неща ми се струпаха днешния ден Confused
И другата беля на Алина от днес-пълна тишина 10 минути.Търся я,няма я никъде.Влизам в тоалетната и виждам само едни крака,стърчащи от тоалетната чиния ooooh! Тя си изпуснала вътре любимата играчка и се "гмурнала" да я търси Sick Чудих се да се смея ли,да плача ли.... Tired
А Боян и той е станал голям устатник.Вчера адски много ме издразни  Laughing и само му казах "Ооо,я да си гледаш работата!",а той ми каза "Ама аз си нямам работа" Whistling Та така...моите деца явно доста ще ме затапват Mr. Green ooooh!

Нооо,толкова за днес от мен,понеже Алина вече ме дърпа да ставам.

# 151
Днес съм много редовна, но причината въобще не е хубава. Ивайло започна и да повръща. Не мога да разбера защо всеки вирус го кара с повръщане. На всичкото отгоре огладня, а аз не смея да му дам храна. Температурата си я поддържа, сънлив е, отпуснат е, гушлив. Знам, че половин лимон, изцеден в 50мл вода, действа безотказно за повръщане, но нали не сме захранени.

Съни  Hug
Радвам се, че сте по-добре. Представям си притеснението ти сега е четворно - за Бо, Алина, бебетата.
А относно случката на Али в тоалетната - имахме я почти същата. Бяхме забравили да затворим вратата, Ивайло влязъл, надвесил се над тоалетната чиния и пълцука водата  ooooh! Не мога после да сваря да му измия ръцете с гореща вода и сапун, той реве, защото му пареше малко. След това и дезинфектант слагах. И на мен хем ми беше смешно, хем ми се плачеше.
А за алкохола - наистина е много притеснително. Може да е доста опасно, ако е повече количеството /градуси. Иначе моят свекър има голям мерак да топне пръстчето на ИВайло в ракийката. Думи нямам.

# 152
Здравейте и от мен  Laughing Днес нашата баба си тръгна хем се радвам , хем не имаше си и хубава страна от гостуването и  Mr. Green ММ реши , че аз съм виновна и за това бързала да си ходи понеже нищо не съм и давала да прави освен да гледа Дарина  ooooh! за мен това е предостатъчно , ако започне всичко да върши аз какво да правя  Mr. Green а и не вижда добре с очите та ако измие нещо аз минавам след нея  Whistling Иначе Дарина като се събуди Дарина започна да е търси и вдига ръцете говори си нещо на бебешки  hahaha много беше смешна .
Фифи много неприятно с това разболяване на Ивайло дано мине възможно най -леко и бързо  Hug
Съни ооо чакай да станат тинейджъри  hahaha тогава ще видиш , а за уискито не го мисли и не се ядосвай Дарина веднъж пила бира с баща си  ooooh! #Crazy  , а кака и решила да и топи пръстите във вино до като съм била в банята  ooooh! и в двата случая ми идваше на пребия мм  Hug
Флучия браво на Джорджи , че е бил спокоен ще свикне момчето  Hug
Сийн аз отдавна не му подарявам на ММ нищо камо ли за св. Валентин  Mr. Green ох, аз от кога се каня да дойда на Пловдив ама да видим кога ще се наканя .Майка беше болна и още говори с носа та ще изчакам  Hug
На всички болни пожелавам бързо оздравяване  Hug

# 153
Фифи аз Давам на Дарина лимонова вода през деня да си пие колкото иска заради вирусите , че не знам Катя какво ще донесе от училище , но с вашата алергия не знам дали е удачно знам от приятелката си , че цитрусите са много силен алерген

# 154
Здравейте, момичета!

Ние за поредна събота сме си самички у дома с Кали, ММ пак работи в почивен ден Sad Уж се бяхме рчазбрали така да си подредят нещата, че да не се стига до такива неща, но ....
Сийн- нищо не мисля да му подарявам за 14 февруари, той казва, че не го смята за празник. Само първата година като бяхме гаджета ми подари един син шал, който още ми стои в гардероба, пък аз му подарих количка Ауди купе последен модел, че той нал ие фен на Ауди. Добре си я спомням, защото беше червена на цвят и като я купувах ( колко ли разбирам и аз от коли, да не казвам като какво Joy и казах на продавачът- ей тая ми дайте, че приятелят ми има такава, продавачът беше  Shocked Shocked Shocked Ние и сега имаме Ауди, същата кола с която беше ММ като се запознахме, но не е Ауди купе последен модел, а е на 18-19 години, но е супер запазена, понеже той си я поддържа сам и колата на майстор не ходи. Айдееее, отпелснах се много.
Съни- снощи като те прочетох, признавам си, с глас съм се смяла, но на теб хич не ти е било до смях. Хубаво е, че вече сте здрави, дано повече никой не боелдува у вас до края на зимата. А за уискито като пишеш се сещам, че като бях малка на село имахме една позната дето вечер даваше на децата си попара с вино и хляб, че да спели по-добре Rolling Eyes Не се притеснявай толкова за Али, сигурно майка ти, ак ое била там е щяла веднага да и направи забележка Peace
Фифи -скорошно оздравяване на Ивко Hug Hug Hug
Цвети- щом свекърва ти ти помага толкова за Дарето и си и грае с нея, поканете я пак да ви гостува. Видях снимките с млякото и кокала във фейса- убиец са просто Joy Joy Joy И фибичката е много готина.
От скоро слагаме Кали да спи на възлгавничка. Не предполагах, че толкова ще се привърже към възглавничката си, чак и на гърнето с нея сяда, голяма любов са Grinning Вечер преди да заспи обикаля леглото с нея в ръка задължително Peace Тази нощ пак пи доста мляко, макар, че вчера всичко си изяде от ДК, та наистина мисля, че чакаме нов 12 зъб, или просто другите растат  бързо.
Това е за сега от нас. Хубав почивен ден на всички Hug

# 155
Привет,
качих малко снимки в албумчето Simple Smile Много са ни хубави дечицата! Стела е лейди ин ред, и Кали на Тони много е пораснала и е с дълга косичка, и Коколинчо също  Heart Eyes

Малчо днес беше на пързалката с тати и кака и са го пускали сам с шейната  Rolling Eyes Как не е паднал не знам, аз винаги ги пускам двамата и Ели държи Джоджи, но е оцелял, де  Laughing
Съни, много неприятно с алкохола, добре че не се е нарязала малката и не е глътнала някое стъкълце! Дано за напред няма болести у вас  Hug
Милото днес направи уникален тутманик, излезе от тавата Simple Smile та ставам, че да хапна, докато не са се събудили малките и не са го изяли целия  Laughing

# 156
Здравейте,
Минавам само да се разпиша и да побутна малко темата  Wink
Ивайло е по-добре, вече няма температура. А най-важното е, че още в петък овладяхме повръщането. За зачервеното гърло - не знам. Утре ще видим. Но определено е по-жизнен. Само отказва да яде твърда храна, предпочита мляко. И като че ли сега ще минем и през диария. Не знам дали цялата беля не е и от зъби. А за капак на ММ един колега е бил с варицела и смятахме инкубационния период.

Хариелка,
Колко дни поддържат твоите девойки Т? Аз не успях  Sad и в петък през нощта дадох 1 доза нурофен при 38.9. В събота обаче не се поддадох, след като бяхме при хомеопатичката и тя ми каза, че не вижда основание да давам тези Т-понижаващи и че хомеопатията ще му помогне. Смени лекарството заради гърлото, каза , че е много зачервено. Накара ми се, че Т 38 и нещо била чудесен имуномодулатор или нещо такова.

Флучия,
Джоджи е като изрисуван. Много красиви и изразителни очи.

А Дарина (cvmHug уникална е с този кокал. И се справя чудесно с лъжицата. Не спирай да я насърчаваш, щом има желание.

# 157
Здравейте, момичета!
 Май през почивните дни всички са по разходки.
Ние днес се разходихме и седнахме семейно на пица. Не си спомням от кгоа не ми се беше случвало ShockedСега Кали дивее около мен. На разходката доста ходи хваната за единия пръст на баща си и така си изцапа гащитееее, ама така ще е от сега нататък, не се впечатлих особено, приемм го за нормлано. Просто за пролетта ще трябва повече долнлища да и взема.
Фифи- чудесно е, че Ивк ое по-добре, дано скоро съвсем да оздравее Praynig Hug
Флучия- Джоджи е голям сладур Hug
Хубава вечер на всички от нас Hug

# 158
  • Sofia
Здравейте, девойки!
Да се похваля, че цитото ми излезе и е в норми.

Ами, Фифи, разковничето е точно в това - да устоиш да не дадеш т-понижаващо дори и при толкова висока Т. В началото много ме беше страх, но реших да се доверя на докторката и го направих - цяла нощ почти прекарахме в банята с вани, защото Т се понижаваше до 38 и нещо и след 40 мин. пак се вдигаше на 40 градуса. Обаче издържахме и на сутринта започна да пада постепенно от само себе си, и повече не вдигна. Така е всеки път - цяла нощ с Т, вани ако е висока и на сутринта тя сама пада. След като изкараме една нощ с Т, повече не вдигат. А като даваш т-понижаващо, увеличаваш дните на боледуване и забавяш действието на хомеопатията, както и пречиш на организма, който е набирал набирал сили да започне да се бори с гадния вирус, да се справи сам. Но разбирам те, че е трудно да решиш да го направиш. Аз въпреки че знам как се действа и как действа самата хомеопатия и че трябва да устискаме една единствена нощ, пак ми е трудно на моменти. Но зависи от вируса и от силите на организма, не винаги Т е толкова висока. Има пъти, когато детето си поддържа 38,5 градуса два дни с малки прекъсвания и после пак изчезва от само себе си, т.е. организма се е преборил. Тогава е по-лесно, защото не се достигат опасни стойности, които да ти изправят косите. Ако обаче решиш да лекуваш Ивко с хомеопатия, трябва да действаш, както ти казва лекарката. Но я слушай, само в случай че е успяла да ти спечели доверието, ако си разбрала че наистина е добра. Защото е много опасно, ако те лекува с хомеопатия лекар, който всъщност не знае много какво прави. Има случаи на натровени деца, защото това са природни извлеци, но със силни потенции. Дано сте случили на добър лекар!  newsm10

Леле, Съни, и аз това ще кажа, като Флучия, добре че Алинка не се е нарязала с тази счупена бутилка. Пък все си мисля, че колкото и да е близала, много не е успяла да изпие от уискито.

Флучия, Джоджи е голям сладур, ама от много големите.  Hug  Heart Eyes А Кико и Дани колко са готини, като малки гъзарчета.  Laughing  Hug  Hug

Сийн, аз мисля да купя едно парфюмче на ММ за Св. Валентин, да си има различни, да се пръска за работа. Няма да е от най-скъпите, ами нещо по-леко, като за всеки ден. За Сара и Клеопатра и аз често си мисля, дано всичко върви добре при тях.

Аз нещо хич не гледам какво правя - снощи обух памперса, който бях извадила за Елиза, на София и тя през цялото време ми викаше "Мамо, ама чакай, мамо ама защо...", но аз хич не я чувах, защото си говорех нещо с баща й и само й казвах "Тихо де." И накрая, като тръгнах да го залепвам, видях че не ми се получава, умряхме от смях.  Joy  Joy  Миналата седмица пък отиваме с Лизи да вземем Софи от ДГ и аз бързо гледам да я облека, ама не гледам много на кого какво обличам, та облякох какиното яке на Елиза. Малко трудно ми беше да облека яке върху яке, ама се справих, само не можах да го закопчая, та тогава видях на кого какво съм нахлузила.  hahaha hahaha hahaha Елиза милата се чудеше какво става, а Софи чакаше търпеливо какви ще ги свърша. А аз през цялото време си говорех с една мама. Много съм залисана нещо...

# 159
Здравейте!Никакви ви няма и нищо не пишете Sad А и мнооого момичета взеха да се губят Confused Надявам се скоро да се появят и всичко да е наред! Praynig
Ние сме добре.Вчера имахме гости цял ден,децата се наиграха,ние си побъбрихме,а вечерта всички бяхме адски изморени и заспахме доста рано.А сутринта Мис Каприз ни събуди рано-рано с един куп искания,последвани от тръшкания,гонене из апартамента,за да я облечем,после се гонихме,за да се измием,гонихме се,за да я нахраним...и по обяд,уморена от тичането и капризниченето,заспа седнала на дивана. Tired След събуждането беше по-кисела и от лимон,гушкаше се само в мен,не искаше никой друг и до одеве се гушкахме и носихме на ръце ooooh!

Ох,Цвети,не искам и да си помислям какво ще е като станат тийнейджъри...А ще си имам цели 4 такива екземпляра ooooh! Не искам да идва тоя период.Дано поне се послушни,ама то...

Тони,ти направо ме уби с тази попара с вино hahaha Горките деца Confused Надявам се,че днес тези деца,не хранят своите деца по този начин ooooh!

Флучия,много е сладък Джоджи Heart EyesС тези сини,дълбоки очи...и тази косааа Heart Eyes Разкош!А как ме присети за тутманик и как ми се доядее....Утре и аз ще направя едни Mr. Green

Фифи,радвам се,че Ивайло е по-добре!Дано да се оправя бързо и да няма нищо сериозно! Praynig Hug

Хариелка,доста ме разсмя hahaha и ми напомни за един ден,в който облякох едва-едва Боян в едни розиви дрехи на Алина и се опитах да го изпратя така на ясла hahaha Добре че са децата,че да ни "връщат на земята" като се наложи Mr. Green

# 160
  • София
Добро утро!
Изпратих моите хора на работа и на ясла и веднага сядам да изпия едно кафе с вас, че после ме чака учене...
Момичета, Еличка събота и неделя не искаше да ходи на гърне, плачеше само като го види, вчера видях че на пишанката има нещо като раничка , не е подсечено, явно я щипе като пишка и затова плаче, вечерта я мазах с бочко. Днес мм ще запази час при педиатъра и ще я водим да видим какво е това нещо. На някое друго момиченце случвало ли се е ?
Ние с Ели и една приятелка с близнаци в събота вилняхме из икеа, мама се сдоби с холна масичка, Ели с детска масичка, и голямо забавление падна, а като се измори спа в пазарската количка сгушена в якето на мама. В ресторанта изяде повече от половин порция макарони, скоро ще трябва отделна порция да и поръчвам  Mr. Green
Съни, Али е опасна работа! За алкохола не се притеснявай толкова, Ели редовно си изпросва по някоя глътка бира от баща и  Mr. Green А и в миналото децата наистина са се хранили с винена попара.  И оздравявайте вече, стига с тези болести.
Фифи, аз два пъти умишлено събирах Ели с дечица болни от варицела, защото ми се искаше да я изкара докато е по- малка, но тя не прихвана. Чувала съм, че кърмените бебета не се заразяват, ама дали е истина  Thinking
Хариелка, разсмя ме  Laughing
Флучия, как е Джоджи, адаптира ли се към яслата? Спря ли да плаче сутрин?  И аз се опитах да давам коластра, но на Ели изобщо не и харесва и не се получава. С много усилия стигнахме до средата на една опаковка и май аз ще изпия останалото.  Предпазвам я с оксилококцинум - всяка неделя по 1 тубичка.
За Свети Валентин нищо не планувам, мм ще пътува за Варна, а и като цяло май много не го празнуваме този празник.
Трябва да ставам.
Всички болни мами и дечица да оздравяват скоро!
Имам някакви тайни надежди да ни пуснат грипна ваканция от училище, ама де да видим  Blush
Хубав ден!

# 161
Добро утро Hug

Аз отдавна не съм се разписвала, но ви чета.
Крисанка, дано Ели бързо се оправи. Иначе в Икеа Миа също е яла, но тя сьомга със зеленчуци.

Съни, дано Алина днес не е така кисела. А за пубертета не го мисли от сега, има време.

И аз давам коластра на Миа, тя и е голям фен, всяка сутрин си я чака.

За Свети Валентин ще ходим с едни приятели на индийски ресторант, но това в петъка.

Тези дни като се разхождах по моловете и гледах какви намаления направо ми идва да накупя на Миа за другата зима Crazy Не се сдържах и от Бенетон й купих няколко чифта дънки и джинси, а от Зарата едно яке, но тъй като нали тя е доста дребна и не знам как ще расте не съм сигурна кога ще й станат...Купувате ли от намаления за другата зима да ви питам по този повод? Аз сега се чудя и за едно яке от Бенетон, намалено от 100 лева на 40 лева, а от Зарата взехме от 80 лева на 26 лева #Crazy

# 162
  • Куциндрел
Здравейте.
Аз нещо се губя в темата, не знам защо така.
Съни, Алина е голяма беладжийка, ама няма как. Добре, че не се е нарязала на шишето с уиски, следващия път баба й да вдигне на високо всички стъклени и опасни бутилки.
Фифи, дано Ивко бързо оздравее. Praynig

Уикедна беше много хубав. В събота изведохме Йоан без количка, той походи половин час и се измори, взе да се гушка в нас. В неделя пак захвана не-спящата вълна, не пожела да спи следобед и тази сутрин от 2 до 4 пак дивя. Като му погледна венците чак мен ме заболява, доста бавно му избиват зъбите, а венците му са надути, надути....
Всяка вечер м упускаме музика да подрусва дупе, като е на кеф е голям танцьор. hahaha И ние с него танцуваме. Вчера се опита да си облече една блуза, почти успе, напъха си главата само. Вечер, преди заспиване, иска да играем на палатка. Да се намуши под завивката, а аз да му правя "дзяк".

Това е общо взето при нас.
Лек ден ви желая. Hug

# 163
Здравейте, момичета!

Чакам Кали да се събуди всеки момент и влизам да се разпиша.
Хариелка- супер за цитонамазката Hug
Съни- това с гостите много разведряващо ми прозвуча Hug
Цеца- Кали и тя обича музиката и подрусва дупе и клати ръчички като пусна музика, мног ое готина така.Само чакам да тръгне на градина, че да я запиша на някакви танци да се кефи  Grinning
Смуси- аз не купувам на Клаи дрехи предварително за следващия сезон, просто така съм свикнала, ама цените, които цитираш са дсота добри и намаленията са големи. Кали в Икеа е яла картофено пюре, канелена кифличка и мъфин.
Крисанка- не се притеснявай, Ели пак ще свикне с гърнето. И Кал истачкува понякога Wink
Хариела- хубаво си ги наредлила твоите кокони с обличането. И аз съм от разсеяните днес. Ей на цял ден варя един боб и накрая млак ого загорих, та за вечеря ще го сложа в една тава и ще го запека с малко домати, праз лук и брашно, каквото се получи такова ще ядем.  chef
Хубав ден на всички Hug

# 164
Тук съм ,чета ви ,но не мога да пиша.Плами се обзаведе с афти и само мрънка и плаче и иска да я гушкам.Сега заспа,но я чакам след 10 минути да се събуди.Явно много я боли ,цялата й уста е в рани и зъби й никнат...абе кошмар е.Такмо 2 дни ядеше хубаво и сега пак на мляко.

Съни Hugголяма веселба е от сега у вас.И пак малкия дявол -колкото и да е пийнала поне не се е порязала.По-лошото щеше да е пред майката да се счуи бутилката и тя да стои и да гледакак пие Laughing...така при свършен факт,нищо не може да се нарави,е може да зключи шкафа занапред Peace

Смуси и аз купувам заследващ период,имаме доста дрешки от миналото лято за това,а сега и при тези намаления доста се изкушавам и купувам за следващата зима.

На 14 сме на ресторант цялата компания към 20 човека,мислим да купим някакви бъзикни и нещо като томбола да си направим,нищо лично към половинките.

Събуди се,а и баткото ще водя на английски а довечера съм на фитнес Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт