ЗОНАТА и ние - 12 Тема

• 70 268
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Дами, моля да ми кажете колко е 1 блок хайвер...дано да не сте го обсъждали вече.

# 511
Здравейте  Hug
9 дни от както съм в Зоната и ми е супер  Laughing
Само исках да попитам нещо-понеже увеличих тренировките на 8-10 часа седмично и се чудех дали да не направя наново калкулирването на блоковете? Не ми се иска да подлагам организма ми на глад  Mr. Green

# 512
Не ти трябва калкулатор, след като си вече в Зоната.. ако се чувстваш гладна, си увеличи с 1 блок определено хранене през деня. Организма сам ще си го поиска.

# 513
Merry   bouquet
Тук е Велик Ден ама няма да хапна сладки тая година  Mr. Green

# 514
Здравейте момичета! Искам да попитам за чията и киноа. Много пъти е коментирано, но не можах да го намеря назад из форума. Гледах и в таблицата, но не е добавено.  Чия се смята за Бм, нали? Какъв грамаж е ? А киноата е за БВ, ако не се бъркам ? Колко е един блок? Ако някой има информацията би ли споделил. Благодаря!

# 515
  • София
ketito , ти по колко блока ядеш ? Извинявам се ако си споменала в по-старите постове, но сигурно съм пропуснала  Embarassed

9 блока Peace 1+3+1+3+1

# 516
Чиата е 5гр за 1М.
Киноа - 14гр за 1В.  Peace

# 517
А за Годжи Бери някои може ли да ми даде инфо?

# 518
Здравейте момичета, нали е тук място за споделяне, та и аз да се включа.  Simple Smile
На 09.02.2013 стартирах в Зоната с прекрасните 78 кг при ръст 160 и активност, която аз определих като умерена, което означава - по цял ден на работа седнала на стола пред компютъра, пътуване до работа с кола и веднъж в седмицата 1,5 ч (3*30 мин) народни танци.
Блоковете съм си определила като 9, но се чувствам гладна на моменти дори още след закуската, та сега се пробвам и с 10 блока.
Стремя се да съм в 95 % от храните зелена, но понякога като протеин си взимам обезмаслен кашкавал, който според етикета има 28 гр протеин на 100 гр. Първите три седмици бяха възторжени - чувствах се страхотно, никога преяла, рядко гладна и много енергична. През това време смъкнах 3 кг, после обаче свалянето на килограмчетата се забави и сега вече почти 7ма седмица след началото съм само....  Sad -5 кг, което ми действа леко отчайващо.

Бихте ли споделили с какви темпове сваляхте вие килограмите си? Иначе ако разделя 5 кг на 7 седмици се получава, че свалям по около 700 гр на седмица, което пише, че е напълно нормално, но все пак....харесваше ми да свалям по кг. на седмица  Grinning

# 519
Merry, много благодаря.

# 520
WALVES, от тук годжи берито излиза по 18 гр са 1 ВБ. Този сайт има доста обширна информация за храните и може да се използва за неща, които ги няма в нашата таблица. А ако на твоята опаковка пише садържание - погледни колко са В и сметни по нея
Самми , резултата ти е повече от чудесен за такъв кратък период от време. В началото се свалят по-бързо килограми, защото се източват течности от организма. Но по-нататък се свалят само мазнини и става малко по-бавно. Осван това това не е режим на хранене за седмица-две и да се върнеш към старото хранене, а трябва да се храниш по подобен начин за цял живот, пък и дори като си сипваш от храната без да я теглиш , а на око. Това ти гарантира, че няма после да качиш пак.
Ето една интересна статия по въпроса за темповете на сваляне .
И от тук на сетне си следи повече мерките, отколкото кантара.

# 521
dani1712, благодаря ти за успокояването Simple Smile, също и за линка, който се оказа пълен с интересна информация. Имам един основен недостатък на характера - припряна съм и искам светкавично да ми се получават нещата. Знам, че не може, но това не ми пречи аз да го искам Simple Smile.
За това, че зоновото е предпочитаното хранене до живот го разбрах още в началато като го започнах. Любимата ми част - бадемите и орехите Simple Smile. Никой и нищо  не може да ме накара да хапна друга мазнина освен тези ядки, може би по-нататък ще включа и други, но засега това ми е голямата радост.
Нещо интересно - умирам за салати и когато видя да се хвърля салата направо ми се плаче, та вчера на мъжа ми му беше останала една виличка салата от марули и аз рекох да я хапна.....вкусът на салатата с олио ми се стори отвратителен!

Годжи берито съм си писала 5 гр около 0,28 от 1ВБ, то е същото, като 18 гр. един цял ВБ, просто 18 грама ми идват доста.

# 522
  • Chicago/Varna
аз да споделя нашето бързо и лесно семейно десертче  Heart Eyes Много засищащо и много вкусно : Десерт с Малинки. Имах под ръка малини, иначе го мачкаме с най различни полодове, с ягоди, с ябълки, с круши, с ананас и т.н. Тая стевия си е вълшебство, как ни подслажда живота само  Laughing

# 523
  От днес и аз с вас! След дълго чудене..... Незнам обаче докога.....
  Цел- здравословно хранене и махане на 5-6 кг. макс. Четох книгата и съм възхитена.
Имам въпрос- определила съм си 8 блока, може ли да ги приемам на 4 хранения- времето не ми позволява 5.... прибирам се късно и като се навечерям в 22ч. примерно късната закуска..... Надявам се, че това не е голямо нарушение, но пък ще се старая през деня да хапвам на всеки 5 часа... закусих в 7 и 30, обяд към 12- 12 и 30, към 16ч следобедно и вечерята после......
 Закусих 2 белтъка и 1 цяло яйце, 200 гр.грейпфрут и 6 маслини.... - 2 блока. Мисля, че добре съм се ориентирала за блокове и количества....
 Хубав ден!

# 524
Партизанка, гледай да имаш и зеленчуци в менюто, защото с тоя грейпфрут мисля, че доста бързо ще огладнееш..

Общи условия

Активация на акаунт