ЗОНАТА и ние - 12 Тема

• 70 265
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
аз да споделя нашето бързо и лесно семейно десертче  Heart Eyes Много засищащо и много вкусно : Десерт с Малинки. Имах под ръка малини, иначе го мачкаме с най различни полодове, с ягоди, с ябълки, с круши, с ананас и т.н. Тая стевия си е вълшебство, как ни подслажда живота само  Laughing
Десерта ще е точно по моя вкус, само да излезнат не-картонените ягодки и ще го пробвам.

За хайвера дали имате инфо колко блока е? Не, че аз ям, ама моята шефка си хапва и нрябва да докладвам  Joy

# 526
Merry. Приготвила съм си за обяд зеленчуци,зехтин с пил.филе и ябълка, следобяд 1/2 к.мляко обезмасл. с 3 бадема, а вечерята още не съм я измислила, но въглехидрата ще е само зеленчуци.
  А за 4 кратното хранене- грешно ли е, при положение, че спазвам интервала от 4-5 часа???

# 527
  • Варна

А за 4 кратното хранене- грешно ли е, при положение, че спазвам интервала от 4-5 часа???
Когато аз бях на 4 кратно хранене, т.е. без вечерна закуска, иначе спазвайки времевия интервал, не се усещах в кондицията характерна за Зоната, да не говорим че нищо не свалих за този период. Имах чувството че липсата на вечерна закуска ме вади всеки ден от Зоната и се налага всеки ден отново да влизам. Откакто я върнах в менюто се чувствам много по добре.
Пробвай, щом ще вечеряш в 22 часа, мисля че при теб би се получило по добре. То ще си покаже-килограми, тонус и т.н.

# 528
  • София
Така и така пия кафето с малко мляко, дайте ми съветче моля! Може ли направо да пия капучино с 3 ядки и да ми се брои закуска това newsm78 Ще пречи ли, че е с кафе.

Иначе пия кафе с малко мляко като стана и след час една чашка мляко с 3 бадема.

# 529
Ами кетито, изчислявай си го така, както ти е удобно. Ако ти е по-удобно да пиеш капучино, то направо си сипвай една чаша прясно мляко, кафе, 3 ядки, стевия (ако го пиеш сладко) и си готова с 1бл закуска  Simple Smile

Емигрантка, десертчето е супер!  Heart Eyes Аз си правя нещо подобно с ябълка и канела. Понякога даже това ми е основното хранене Crazy
Не знам обаче дали е правилно всеки път като си правя авокадо със стевия и рожков, че не броя рожковото брашно. Макар че то е 5гр за 1В, а аз слагам съвсем малко. Даже и кантара не го отчита  newsm78

Анцуга вече ми е малко хлабав, но кантара не мърда. Последните дни малко излязох от Зоната, но от днес стъпвам отново и не мисля да излизам  Peace

# 530
  • София
Да попитам по-дълго зониращите се  Mr. Green Ходили ли сте на почивка, докато сте в зоната? Справяте ли се там, или се отпускате и ядете всичко? Дайте малко съвети!
Ние лятото ще ходим на море и се надявам да сваля още 4кг до тогава. Обаче дали за 10 дни няма да кача всичко  Mr. Green
А и ми се налага да влезна в болница след седмица, там как ще се справя не ми е ясно  newsm78

# 531
Здравейте, дами
аз продължавам да се мъча да съм в Зоната, макар и да нямам време да пиша, когато мога ви попрочитам.Така си помагам.Свалила съм само 2 кг, което може и да е от батерията на кантара  Embarassed newsm78В началото, често разчитах на принципа "на око", но тук ме поправихте.
Когато изляза от зоната усещам и се мъча да вляза на седващото хранене.В зоната се чувствам много енергична спор няма, но кг. не мърдат и това ме #Cussing out #2gunfire
Старая се да спазвам блоковете, които са ми 9 за деня, чела съм книгата, имам кантарче, табличката е все с мен, сайта на зоната ползвам....Нямам движение, това е може би, работата ми е на бюро пред компютъра и направо съм се срастнала с този стол JoyСега мисля да си купя колело, та със семейството да караме, че и те имат нужда хаха:)
Пожелавам на всички ви да сте зонови, пълни с енергия, и разбира се с минуси в кг и мерки  bouquet

# 532
Днес съм много щастлива , защото най-после и д-р Папазова реабилитира моята любима мазнина за готвене -Гхи и кокосовото масло, с което си пия кафето  Laughing
Тук го има предаването от днес, където гостува на Гала и говориха за видовете мазнини.
Сега се подтвърди и моята теза, че не бива да се готви със зехтин и е много по-добре в тези случаи да се използва краве масло или дори свинска мас, пък били те и отричани от Д-р Сиърс.

Maxima2 , много зависи от това какъв е хайвера. Ако е купешки е най-лесно-просто трябва да се погледне какво пише на етикета. Ако е домашен трябва да се сметнат всички вложени продукти и да се изчисли колко грама са за 1 Блок. Най-вероятно ще е минимално количество за 1МБ, защото отива доста олио, за да се разбие един хайвер. Е, ако е черен или червен тогава ще е П  Simple Smile
ketito, няма проблем да си пиеш капучиното +ядки стига да спазиш грамажа за млякото за 1Блок. Друг е проблема - дали ще можеш да изкараш до обяд само с това.
Partizanka.., аз бих те посъветвала да си изместиш по-напред вечерята към 19-20 часа. Ако трябва ще си носиш храната в кутийки на работа. Иначе между следобедната и вечерята се получава по-голям промеждутък, а и толкова късна вечеря не е за препоръчване.

# 533
 Проблемът е, че от 18 до 20 часа тренирам и няма как да тръгна с пълен стомах или после веднага да се храня..... правя си интервал поне час преди и след тренировка без храна....

# 534
Може да се яде веднага след тренировка! Да не кажа, че е задължително...  Peace

# 535
 Partizanka... , щом имаш два часа тренировка според мен са ти грешно изчислени блоковете . Трудно ще изкараш с 8 блока. Ще дойде момент, когато "ще озверееш от глад" и ще се нахвърлиш на най-неподходящото. Сметни си блоковете според калкулатора и заложи физическата активност, която имаш. Не си намаляй блоковете сама с цел отслабване , защото няма да ти се получи.

# 536
Silwito , ти колко килограма си и по-скоро - колко са ти е процента на телесни мазнини?
Ако имаш малко за сваляне,ще е по-бавен процеса.
НЕ се отчайвай Simple Smile
На някой момичета им бяха нужни увеличаване на храната с 1 блок ,за да започнат да свалят.
Можеш и да си увеличиш и физическата активност в същото време Simple Smile

# 537
  • Варна
Преди малко, като въртях каналите мярнах Руслан Мъйнов, Та той се е стопил! Възхищавам се! Жалко, че няма как да го питам подробности...Макар, че откога съм му пратила покана във фейсбук, но не отговаря. Simple Smile Браво на него! Още веднъж се убеждавам, че е супер режима. Не че се съмнямам де Grinning

# 538
  • Chicago/Varna
Partizanka увеличи си блоковете на 10 или 11  Naughty

dani1712 мила  Hug, виж твоето творение как се получи в моята кухня: Ябълков сладкиш   bouquet Супер лесно, и много вкусно. Мъжо каза само, че е много вкусен, и си го изяде с кеф, но имал малка забележка- т.е ябълките можело да бъдат малко повечко да се усещали по-добре  Joy ... и да сме помислили как да да ги увеличим за сметка на нещо друго. Аз обаче не съм на това мнение, и съотношението ми дойде иделано. Чудя се дали да не пробвам тая рецепта и с друг плод  newsm78, че много ми хареса, и е много удобно да си нося парченца на работа  Heart Eyes

# 539
А при мен този ябълков  сладкиш изобщо не се получава. Тавичката ли ми е малка, не знам, но винаги остава разкашкано по средата, изобщо не се изпича и става отвратително, лигаво... ххх много гадно и неприятно за ядене.  Sad Утре ще пробвам и аз да го направя, но в по-голяма тава, да видим дали ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт