Какво имат да делят Нешка и Бианка след 30 години?

• 96 282
  • 1 812
  •   1
Отговори
# 540
Аз, за разлика от Вас, нямам връзка с професионалния спорт - по отношение на него съм само зрител и гражданин. Но имам много близки и непосредствени впечатления от национални отбори по математика. Нито едно дете не е в тях под натиск на родители. И нито едно не посещава "частни уроци" в смисъла, в който го правят масово средните и по-слаби ученици.
Е, хайде сега:) то уроци не посещава, обаче кръжоци, школи и специални занимания- бол.  Математиката не е нещо, което се получава без усилия или решаване на задачи.
Усилието не е физическо, естествено. Обаче съм сигурна, е при желание ще видите много общи неща у децата, които имат успехи в математическата област Wink

Поне в тази област имам опит. Нито едно не е насилвано, обиждано. Имаха да решават по 300 задачи, за един спортист това е непосилно чудо, по-добре да го понабият. Но никога не са стояли по цели дни и нощи.  

Има голяма разлика между спорта и умствената дейност.

# 541
Пънки, какво значи 'да попречи".
Когато Бианка Панова е започнала връзка с Чавдар Нинов ( или по-точно той с нея, защото  86та е била на 16 години), тя е била негова пациентка, а той е бил лекар на отбора освен, че той е бил семеен с дете. Това е против всякаква професионална етика и на днешния ден, не само в миналото.  Какво по-точно е можела да направи Нешка Робева,  да ги венчае? Rolling Eyes

# 542
5-6-годишното го избират по данни, нужни за съответния спорт, а дали ще се занимава активно и професионално, има много време да се решава. Има много стъпала, на които можеш просто да спреш.
Ето, племенницата ми е на 5, изключително гъвкава маймуна и треньорът я избра за водни скокове, като много настояваше пред родителите да я запишат и ще е загуба ако не тренира. Ако й стане гадно, непосилно или видят, че търпи тормоз, или просто иска да се занимава с друго, ами ще я отпишат.

# 543
  • София
Това просто не е вярно, че никой не натиска никого в науката и конкретно в математиката! Просто там се залага на психическия тормоз, не на физическия - порицават се "слабаците", поощрява се социалният тормоз от съучениците (ако не си от добрите си лузър, и щеш-нещеш трябва да си в крак, иначе те принуждават да напуснеш).., всичко, което можете да се сетите. Не е нужно да наречеш някого "идиот", но пак да го удариш достатъчно силно там, където най-боли -по интелекта, защото в науката се цени той. Или пък на победителите им се предлагат купища редни или нередни привилегии. Всичко има, когато се намесят амбициите на възрастните! Оттам тръгва всичко.

# 544
Пънки, какво значи 'да попречи".
Когато Бианка Панова е започнала връзка с Чавдар Нинов ( или по-точно той с нея, защото тя току що е излязла от пубертета, 86та е била на 16 години), тя е била негова пациентка, а той е бил лекар на отбора освен, че той е бил семеен с дете. Това е против всякаква професионална етика и на днешния ден, не само в миналото.  Какво по-точно е можела да направи Нешка Робева,  да ги венчае? Rolling Eyes

То за слаби оценки са ви отстранявали , какво пък за връзка с женен мъж. Ама Нешка е проявила благородство. 10 c's, ти не помниш ли какъв панаир беше , когато Сираков забремени Илияна? А когато Мария Петрова се омъжи за Боби Михайлов.

Andariel , приеми, че децата ти не са най-гениалните, въпреки твоите амбиции. Все някой им пречи.

# 545
  • гр. Шумен
Аз кротичко да попитам - понеже чухме знайни и незнайни гимнастички из медийното пространство да се оплакват или поне да подлагат на съмнение определени методи на НЕшка, има ли подобно отношение и от танцьорите в трупата й (нали от 12 години прави танцови спектакли, там също танцуват млади хора). Ако наистина е толкова злобна и й прави кеф да мъчи и да тормози хората, то би трябвало и с тях да го прави.
Групата и е от бивши гимнастички  Peace т.е. хора занимавали се с този спорт  Grinning
И мъжете ли са бивши гимнастички?  Shocked
Щом са в трупата й, а не са избягали през девет планини в десета, след като са й яли попарата, значи не е чак такъв изверг.

# 546
Прасета не може, а кучета и котки може?  Laughing Математика може, а гимнастика - не може.

# 547

И мъжете ли са бивши гимнастички?  Shocked
Щом са в трупата й, а не са избягали през девет планини в десета, след като са й яли попарата, значи не е чак такъв изверг.
Не,момчетата от трупата на Нешка не са бивши гимнастици.Това са танцьори от Националното училище за танцово изкуство в град Пловдив

# 548
Е, при тях има пари да им плаща. Пък за пари...

http://www.-spam093-/142867/%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D1%8 … 0%BE%D1%80%D0%B0/

# 549
Трещерица, аз не мисля, че драмата е била толкова в това, че Чавдар Нинов е женен с дете, а защото е бил лекар на отбора, а тя негова 16годишна пациентка.
И не знам защо толкова се чудите защо той е бил уволнен, а тя отстранена.

# 550
  • София
Трещи, нещо бъркаш! Наясно съм, че децата ми не са гениални, и дори съм благодарна за това, защото цената на гениалността е много висока в личния живот, а гениите обикновено са с някои особености, които не са много в полза. Явно "природата" регулира по някакъв начин нещата. Но, да, доста са умни и с възможности, стига да искат да ги развият! Колкото до амбициозността, аз съм амбициозна за себе си, а не за тях. Те имат своя път в живота, а не да сбъдват моите амбиции.

# 551
Трещерица, аз не мисля, че драмата е била толкова в това, че Чавдар Нинов е женен с дете, а защото е бил лекар на отбора, а тя негова 16годишна пациентка.
И не знам защо толкова се чудите защо той е бил уволнен, а тя отстранена.

Ма тя не е отстранена, написала е писмо да се помоли.

# 552
А за какво губи състезателни права? съвсем се обърках вече с драмите на тази жена, честно  Rolling Eyes
то побоища, сълзи, издевателства, изолации, любовни мъки - егати сериала стана

# 553
Ми аз не разбрах какво толкова интересно има. Била ги е, обиждала ги е, тормозила, нормално било.

# 554
http://www.youtube.com/watch?v=KeeYFv78EbE

ей това интервю е интересно - говори се и за Нешка и за тренировките, и за апартамента Simple Smile
И за мотивацията.

Общи условия

Активация на акаунт