Какво имат да делят Нешка и Бианка след 30 години?

• 96 277
  • 1 812
  •   1
Отговори
# 600
А, Айрийн, и аз се чудя защо след двайсет години! Затова написах още в първите страници - ако не може да преживее травмата, да отиде на терапия, да напише хиляда страници със спомени и да ги закопае в градината. Дори да отиде и да си разчисти сметките на четири очи, а не публично. Подозирам, че е заради пари и евтина слава.
Подозирам, че си права Mr. Green

вкл. и с идеята за закопаването на спомените Peace

# 601
На мен Диляна ми е любимата гимнастичка, сега прочетох статия за нея. Живее си с мъжа и трите си деца в любимата ми страна. Simple Smile
Тя либеше в Австралия,имаше едно предаване за българите в чужбина и май тогава я гледах /ако не се лъжа де/

/

# 602
На мен Диляна ми е любимата гимнастичка, сега прочетох статия за нея. Живее си с мъжа и трите си деца в любимата ми страна. Simple Smile
Тя либеше в Австралия,имаше едно предаване за българите в чужбина и май тогава я гледах /ако не се лъжа де/

/

Нова Зеландия  Peace

# 603
има 3 деца и внучка:)

# 604
А, Айрийн, и аз се чудя защо след двайсет години! Затова написах още в първите страници - ако не може да преживее травмата, да отиде на терапия, да напише хиляда страници със спомени и да ги закопае в градината. Дори да отиде и да си разчисти сметките на четири очи, а не публично. Подозирам, че е заради пари и евтина слава.

Аз пък подозирам, че е и защото лекинко и хлопа дъската на тема катарзиси, духовности и себепознание и иска да сподели прозренията си с нас. Поне така разбрах от интервютата, които гледах.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 12:36 от Iris04

# 605
В цялата тази помия има и нещо хубаво.
Вижте колко е посещавана темата. Покрай глупостите на Бианка, взехме, че пак заговорихме за гимнастичките, които толкова обичахме на младини Simple Smile)). Пък и клипчета гледахме.
Някои от тях дадоха интервюта.

# 606
  А, аз не мисля, че могат да се нарекат глупости. Обичайно е бивш спортист, или какъвто и да е да напиша книга за миналото си. И футболисти прописаха и всякакви. Защо да са глупости - пише жената за живота си и как лично тя е преживяла нещата. Няма никакви данни да пише нещо невярно, да клевети или нещо подобно.
 Сега, че на някого не му харесва това, което пише, е едно, но да се оспорва правото и да напише книга за себе си няма как.Хората се интересуват от живота на такива като нея, виж да седна аз да се  опиша, най-много да попълня редицата на графоманите.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 12:56 от Iris04

# 607
  • София
Заговорихме се за онези времена и каква стана тя! Стигаме до онази мъдрост, че знанието носи печал! Понякога си мисля, че е по-добре феновете да живеят в розовата мъгла на незнанието какво става в кухнята.

# 608
  • 221B Baker Street
Заговорихме се за онези времена и каква стана тя! Стигаме до онази мъдрост, че знанието носи печал! Понякога си мисля, че е по-добре феновете да живеят в розовата мъгла на незнанието какво става в кухнята.
Не мисля,че е така PeaceИстинските фенове на худ.гимнастика отдавна знаят,че не всичко е цветя и рози и всеки плаща определена цена за целта,която си е поставил  PeaceИ ако в тази тема има хора,които са на мнение,че никога не биха подложили себе си или децата си на подобни жертви,то трябва да е ясно,че има и такива,които го правят PeaceИ в двата случая няма нищо срамно,нито жалко,колкото и да се изопачават нещата... PeaceВсеки живее собствения си живот и си носи последствията от изборите Peace

# 609
  • 221B Baker Street
 А, аз не мисля, че могат да се нарекат глупости. Обичайно е бивш спортист, или какъвто и да е да напиша книга за миналото си. И футболисти прописаха и всякакви. Защо да са глупости - пише жената за живота си и как лично тя е преживяла нещата. Няма никакви данни да пише нещо невярно, да клевети или нещо подобно.
 Сега, че на някого не му харесва това, което пише, е едно, но да се оспорва правото и да напише книга за себе си няма как.Хората се интересуват от живота на такива като нея, виж да седна аз да се  опиша, най-много да попълня редицата на графоманите.

Може да пише,колкото си иска,никой не я спира PeaceНе,че нейното не е графоманство,но това е друга тема Whistling
Въпросът е,че под предтекста за себепознание и душевен катарзис прозират разчистване на сметки и лично отмъщение,както и завист,а в доста случаи и клевета PeaceНе можеш да напишеш такава книга и да се почувстваш в мир със себе си и с останалите,няма как просто... NaughtyКакто написах и по-назад в темата - не й отива на медалите... Tired

Току що прочетох една притча,чийто край гласи:"Когато някой ни наранява, трябва да пишем върху пясък, където "вятърът на извинението" може да го изтрие. Но когато някой ни направи добро, ние трябва да го запишем върху камък, където никой вятър не би могъл да го изтрие." Научи се да описваш болките и обидите върху пясък, а радостите - върху камък.  Peace

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 13:20 от Айрин Адлер

# 610
  • София
Не мисля,че е така PeaceИстинските фенове на худ.гимнастика отдавна знаят,че не всичко е цветя и рози и всеки плаща определена цена за целта,която си е поставил  PeaceИ ако в тази тема има хора,които са на мнение,че никога не биха подложили себе си или децата си на подобни жертви,то трябва да е ясно,че има и такива,които го правят PeaceИ в двата случая няма нищо срамно,нито жалко,колкото и да се изопачават нещата... PeaceВсеки живее собствения си живот и си носи последствията от изборите Peace

Преди десетилетия се започна с разкритието какво представляват тренировките при културистите. След известно време се появи нов спорт и нови състезания - на културисти, които не използват химия и това набира все повече популярност, защото на все повече хора вече им е ясно, че има предел на човешките възможности и всичко над една черта, вече е издеватерство, лъжа и измама в името на какво - на славата, парите, феновете? И после "траурен марш и след три дни те забравят". Е, да, освен ако не решиш да напомниш засебе си с някоя книга!

# 611
А Костурица даже направи филм за Марадона. Simple Smile

# 612
Много интересно гостуване на Лили и Диляна във Всяка неделя - в самото начало на демокрацията: http://www.youtube.com/watch?v=ENihXvmV7-A
Говорят по много от темите, които засегнахме.

# 613
Ех, огън е тази Лили Simple Smile

# 614
  • Tам през Атлантическия океан

Умни начетени , интелигентни  Peace  прекрасни момичета , настоящи жени  Grinning

Благодаря за клипа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт