Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 20

• 48 378
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 285
Ох,малко да се успокоя-Благодаря за светкавичния отговор  love001

# 286
Повечето бременни са с ниско кръвно, което е нормално.Повече течности и не стой гладна. Относно лежането и спането по гръб- различно е. С първата бременност на бебето определено не му харесваше, когато лежах по гръб, започваше ужасно да буйства докато не сменя позата. Сега е обратното, лежа по гръб и кротува, завъртам се настрани и се почва с ритниците.

# 287
моето днес беше 140/80, и незнам високо ли е, трябва ли да кажа на АГ? обикновено е ниско

# 288
Долната е добре, но мисля, че горната ти граница е малко висока. Питай АГ-то, може и да не съм права.

# 289
  • София !
Аз цял живот съм с ниско кръвно 90/60 .. По време на бременността до 7мия 8мия месец си беше все така ниско , после не знам какво стана ама го дигнах на 110/70 и така бях до края  Peace Пии повече течности , аз например пиех по 3л. вода на ден , а по някога и повече , айран със повечко сол както са те посъветвали , шоколад, гледай също като излизаш някъде да имаш по нещо сладко в себе си било то бонбон , захарче , малко шоколадче и т.н. . Аз например ми се е случвало да ми прималее по пътя , или като чакам някъде и винаги си носех нещо сладичко в мен и щом усетя бум в устата  Mr. Green  Hug

# 290
Дива77 еднократно ли е било с тези ст-ти?Измери го пак ако не си още.Ако пак е високо свържи се с АГ-то.

# 291
Здравейте момичета влизам само да се похваля, на 16.02 влезнах с въпрос за запушалката. Да наистина беше тя след разходката ми падна, 8 часа по късно ми изтекоха и водите след което веднага в болницата. Постъпих в 23.00 часа и в 1:50 часа на 17.02 се роди нормално и моят малък мъж Теодор. lovekiss

# 292
Здравейте момичета влизам само да се похваля, на 16.02 влезнах с въпрос за запушалката. Да наистина беше тя след разходката ми падна, 8 часа по късно ми изтекоха и водите след което веднага в болницата. Постъпих в 23.00 часа и в 1:50 часа на 17.02 се роди нормално и моят малък мъж Теодор. lovekiss

Честитооо!!!! Да ви е жив и здрав, много много да ви радва и много да го слушатее..!!!   Heart Eyes newsm51

# 293
Тиара, честито!!!! Да ти е жив и здрав малкия мъж и много да ви радва!!!!

# 294
Честито Тиара,да е здрав и поспалив малкият Теодор!  baloni   bouquet

# 295
Момичета ,тази вечер ни падна пъпчето.Как точно да го третирам - със спирт колко пъти ?Имам и Цикатридина ,че Топоцин не намерих...също по колко пъти сеслага? newsm78

# 296
Аниет, аз мажех със спирт и ръсех пудра докато не падна. После с нищо не съм мазала - по-точно педито нищо не ми каза.

# 297
  • Бургас
Само по малко спирт няколко дни.

# 298
14 дневен болничен може да издаде АГ - еднократно.

Много благодаря. Това означава ли, че АГ може само един единствен път да ми отпусне болничен без ЛКК?! Много странно ми се вижда, какво става при евентуални проблеми като контракции и т.н.  newsm78

# 299
Под еднократно се има предвид, че ако се наложи пак да ти издава  болничен, трябва да има пауза между първия и втория, дори и 1 дена да е.

Общи условия

Активация на акаунт