АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 442
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Мечо:) Предния пост сме писали едновременно.
Точно имах предвид, че са много списъците из нет-а и може да взема който и да е от тях.

А за питката в неделя - даа и аз знам, че се прави в неделя. Ние и сватбата я направихме в неделя именно заради това, защото събота е ден на мъртвите и едно време цъкрвата не е разрешавала сватби в събота. Но все пак избрахме 4те празнични дни миналата година по 1ви май, та да няма ощетени с тичане на работа в понеделник Simple Smile

# 121
Мечо:) Предния пост сме писали едновременно.
Точно имах предвид, че са много списъците из нет-а и може да взема който и да е от тях.

А за питката в неделя - даа и аз знам, че се прави в неделя. Ние и сватбата я направихме в неделя именно заради това, защото събота е ден на мъртвите и едно време цъкрвата не е разрешавала сватби в събота. Но все пак избрахме 4те празнични дни миналата година по 1ви май, та да няма ощетени с тичане на работа в понеделник Simple Smile
Браво на теб, много малко хора знаят и спазват това за съботата, изненада ме. По тази логика и секцио по желание не трябва да е в събота, макар, че аз едната харесвана от мен дата е точно събота newsm78

# 122
Хаха наистина се е получило едновременно WinkДа това за съботите и аз го знам,че е така. Wink
А за погачата не знам,аз съм ходила и през седмицата,че си спомням а обяд си тръгнах от работа.Но наистина така е малко кофти,но както дойде Wink

# 123
Неделята се приема за най-хубавият ден от седмицата, хората родени в неделя са късметлии Winkден за почивка.

# 124
Неделята се приема за най-хубавият ден от седмицата, хората родени в неделя са късметлии Winkден за почивка.

В този смисъл аз си бях харесала 10ти март, че се пада в неделя. ) Ама пък тогава персонала в болниците е доста ограничен....и не знам и дали моята лекарка ще се съгласи в неделя да работи. )

# 125
  • Варна
Mirama, аз до колкото съм чувала плановите операции ги назначават само през седмицата.
А само вече, ако е спешно през уикенда, но то си зависи от болницата и от лекаря де.

# 126
Mirama, аз до колкот съм чувала плановите операции ги назначават само през седмицата.
А само вече, ако е спешно през уикенда, но то си зависи от болницата и от лекаря де.

Когато влизах за серклажа, пак при моята лекарка имаше жена с планова операция, а беше събота.
Но си е факт, че тогава персонала е по-малко, но пък е и по-спокойно.

Абе да стигна до там да мисля датата, ако не се роди и не опровергае всичките ми планове, както и Калина ги свърши такива. )))) Не ща някои мързелив мъж, дето ще чака до последно да го извадят...)

# 127
  • Варна
Не дей така и припрян хич не е хубаво да е.
Имам си един такъв у нас - баща ми, че и овен на 7 април е роден. Еее няма такова нещо все нещо ангажиран все бърза, не може да стои 5 минути спокоен, ако има някакъв ангажимент, та бил той и след 2 часа чак Дори на сватбата имахме 40 минути до църквата, викам си тъкмо време да се поснимаме с гостите, ама той след общата снимка, ние докато говорихме с 2-3ма приятели, ги подбрал да тръгват, че нямало време.
И в един момент се оглеждаме с милото, за да се снимаме с някой, а то освен кръстниците ни и още 2 семейства никой не останал Joy.

# 128
За жененето аз също го спазих - специално държах да е в неделя, а не събота. То нашето беше просто подписване с ресторант, така че за присъстващите нямаше проблем.

Само не разбрах защо бебето трябва да се преоблича по три пъти на ден?

# 129
Мечо:) списъка от първата страничка го прегледах още в началото, но като казахте за табличка мисля че е по-лесно  :[ Тази изглежда добре и много удобна  @}->--
yara не съм в групичката, само в тази на пазарджишките мами, ще ти пратя на ЛС майл. гледам, че си имаш овен - моят термин е на същата дата като РД на баща ти направо ме стряскаш. Aз като се знам "какво биволско сърце" имам според майка ми.... то ще стане страшно като поотрасне малката у нас  Laughing
БЛАГОДАРЯ ви много   bouquet

# 130
  • София
Това с преобличането съм го пропуснала...  newsm78 Ако повърне върху себе си, или пък памперса изпусне - да, преобличам, случвало се е инцидентно. Иначе по 3 пъти без причина - не, разбира се.

# 131
emetoem сайтовете са страхотни, особено първият и последният имат много сладки неща и сравнително евтини спрямо Испания, не знам за в Бг как са цените (високи/ниски). Иначе при поръчка, приблизетелно колко време трябва за доставката?
Ами ние поръчваме с посредник, защото ни е по-лесно така, 2-3 седмици е доставката. Иначе цените наистина са има добри, на повечето неща са доста по-ниски от колкото в БГ Simple Smile

# 132
Аз от дрехи взех доста неща, но като се замисля, ако сменям поне 3 пъти на ден тъкмо ще имам за 3-4 дни неща, т.е на 3 дни да пускам пералня, което е много добре. - от поста на Yara

И аз мисля, че само, ако се изцапа се преоблича, ни викам може да не съм в час.

# 133
  • Варна
 Grinning Да ако се изцапа разбира се...
Като не съм имала бебе не знам колко се цапат, но един-два пъти да повърне или да се напишка и готово. Поне се надявам да не е повече от това  Crazy.
Да чуем по-компетентно мнение то вече мамите Simple Smile

# 134
  • София
Ами не съм пускала всеки ден пералня с бебешки дрешки, 2-3 пъти седмично е нормално според мен. Случвало се е и нещо дребно да изпера на ръка, но рядко.

Общи условия

Активация на акаунт