АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 443
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Денис, благодяря за инфото за чая от джинджифил. аз съм убедена, че някой в темата беше писал точно за него, дано се включи. решила съм да пробвам, дори си купих и джинджифил  Simple Smile

а ако си получавала от него киселини, много кофти... май няма оттърване.
аз си мисля, че до някъде и магнезия помага за тях, но може и да бъркам. ако някой е открил лек, освен талцид-а да свирка Simple Smile

# 571
някой се чудеше за спално чувалче - можете да погледнете в лидъл има по 12 лв мисля бяха, средно плътни са, пролетни

# 572
Уча екология. Дано да завърша обаче, че ми е последна година. Бебчо ще се появи баш накрая когато ще ми  е голям зор с университет и детенце, ама аз си го избрах.
Като разбрах, че съм бременна се отказах да правя дипломна, защото не мога да събирам данни от терен. И сега трябва да ходя на държавен.
Надявам се през двете години майчинство да изкарам магистратурата. Praynig

Пак се разсейвам.  #Crazy

# 573
Относно киселините: наскоро четох една статийка, че трябва да се хапва по малко и на често и да се спи на висока възглавница, за да не се връща стомашният сок в хранопровода...Мисля, че облекчава в голяма степен....

# 574
Ние на бебка чувалче и взехме ето това
Скрит текст:
от Лидъл,мама го взе Blush
Само че аз нарочно исках по-големия размер,след този за новородено.
Аз крампи нямам,но знам и съм чела,че е липса на магнезий.Преди да почна магнезия ми се случи веднъж да получа,беше много гадно и ме боля кракът 1седмица след това ooooh!
С дългите разходки съм се сбогувала Laughing не ми се получава,изморявам се и ми е кофти след това на пупата

# 575
vvavv сега същите ли са чувалчетата,че това го взехме преди около 2 месеца

# 576
добър ден от мен
как ме раздруса една служебна кола по паветата, нова, ама шофера ... и сега ми е едно такова...

Шаварче, ако има кой да ти помага като поотрасне бебо, сигурно ще се справиш с изпитите, иначе бебо си изисква внимание, като проходи също. поне в първите месеци не го мисли ученето Wink

да споделя само, че в МД нямат още дни на отворени врати, засега това става индивидуално, развежда старшата сестра, записва се при нея предварително, плаща се на касата 30 лв.
по-натам мисля да си запазя час да се разходя, че дори не знам сега родилното на кой етаж е  Whistling поне малко да се ориентирам, че не знам още дали ще избирам екип, има време за това.

# 577
Супер е чувалчето, дори се обадих на мъжа ми, че той е на път да мине през Лидъл и да провери дали има, дано са останали.

Ео, страхотна специалност. Имам един приятел, който се занимава с това (и не само, в телевизия), но не го е учил. Много приятно и добре платено.
Шаварче и екологията е супер - много актуално сега и приятно също. Моят мъж все казва, че ако трябва да избира сега, би учил екология.
Аз много съжалявам, че учих глупости (ПР и маркетинг). Искам да завърша още нещо до няколко години - може би втора магистратура. Харесала съм две в СУ и Нов български, но са на английси и ми трябва екстра подготовка. Исках да стана лекар и съжалявам, че майка ми, която е доктор, не ме подкрепи - много тежко било за жена дрън, дрън.
Дано малката има повече акъл от майка си.

Накой иска ли да ходим във Вита на отворени врати - но четох инфо чак за 12 март?

# 578
мечо, да, такива бяха, но имаше само сини - 70 и 90 см. и картинката е мече. може и от преди 2 месеца да са, незнам, ние пазаруваме от след нова година , преди това може и да ми е убегнало от погледа Blush

coffe_break, добри съвети за киселини. аз откакто съм бременна спя на 2 възглавници (е, не мн високи, но все пак 2 бр), някак си ми е по-удобно. а ядене като видя, с малко май не се задоволявам, а трябва Blush

# 579
Здравейте на всички Simple Smile Чета ви от самото начало, но досега не съм писала никога. Всеки ден си започвам деня с вас и ми е много приятно и полезно. Включвам се за да попитам дали някое от пловдивските момичета ще посещава деня на отворените врати в МБАЛ Пловдив (окръжна болница) утре? Поздрави на всички.  

# 580
Здравейте на всички Simple Smile Чета ви от самото начало, но досега не съм писала никога. Всеки ден си започвам деня с вас и ми е много приятно и полезно. Включвам се за да попитам дали някое от пловдивските момичета ще посещава деня на отворените врати в МБАЛ Пловдив (окръжна болница) утре? Поздрави на всички.  
ох много ми се иска,но с това лежане немога да мръдна,аз едвам стигам до Селена.

# 581
Да и синичкото е много хубаво thumbsup и аз съм го приготвила за пролетта и ранното лято Peace
Аз киселини нямам,но чета тук там,че чая от Джинджифил помагал,а май имаше и нещо за Джоджана,ама вижте в гугъла най добре да не подведа някого Blush
vvavv с храната и аз така LaughingПреди малко хапнах сладичко и сега бебката бушува Laughingявно е достигнало до нея Laughing

# 582
  • София
Супер е чувалчето, дори се обадих на мъжа ми, че той е на път да мине през Лидъл и да провери дали има, дано са останали.

Ео, страхотна специалност. Имам един приятел, който се занимава с това (и не само, в телевизия), но не го е учил. Много приятно и добре платено.
Шаварче и екологията е супер - много актуално сега и приятно също. Моят мъж все казва, че ако трябва да избира сега, би учил екология.
Аз много съжалявам, че учих глупости (ПР и маркетинг). Искам да завърша още нещо до няколко години - може би втора магистратура. Харесала съм две в СУ и Нов български, но са на английси и ми трябва екстра подготовка. Исках да стана лекар и съжалявам, че майка ми, която е доктор, не ме подкрепи - много тежко било за жена дрън, дрън.
Дано малката има повече акъл от майка си.

Накой иска ли да ходим във Вита на отворени врати - но четох инфо чак за 12 март?

Аз съм ОК за Вита тъй като ми е близко до нас. Ако си Ок запиши ме и мен и ще ходим. Ще ми е приятно и да се запознаем.

# 583
Здравейте

Аз цяла нощ не мигнах-гърло ме боля,пишкак 10 пъти,не ми беше удобно леглото,местих се из стаите...и сега дремя в офиса.А и днес съм на консултация и съм си приготвила голям списък с въпроси.

Киселини ми с епоявяват от време на време...но като цяла може да се каже,че нямам.Мойта бебкйа бушува ако се случи да пия кафе-общо взето за 6 месеца 2 пъти пих и то наскоро и яко дивее в корема.
Нямам време да посещавам дни на отворени врати,но да питам мамите от пловдив-някой ходил ли е на уроците в Мол Пловдив-аз на 7 март ще отида,утре няма как.

# 584
За киселините пробвайте с една тънка препечена филийка преди лягане.При мен трета вечер действа и не съм пила талцид през нощта,което си е напредък  Wink

Общи условия

Активация на акаунт