От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 650
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • Beyond the Frontiers
Моята база за сравнение е скромна 9 Смарт Дел...от Франция и от Англия, сега пуснах към UK to Bg - направо съм във възторг - виждам, че поръчките ми са при тях, че пътуват. Сега да видим и колко ще струва.  Mr. Green

# 181
  • Къде ли не
Моята база за сравнение е скромна 9 Смарт Дел...от Франция и от Англия, сега пуснах към UK to Bg - направо съм във възторг - виждам, че поръчките ми са при тях, че пътуват. Сега да видим и колко ще струва.  Mr. Green
Ми то този месец е направо “без пари“ при тях! А аз имам само две поръчки и колкото и да мисля нищо не ми трябва  Joy

# 182
Някой да има мейл от КД. Много странно е това, което е написано в сайта им или имат грешка:

Дата на тръгване 27.01 Дата на пристигане 04.02 ОБРАБОТВА СЕ
Дата на тръгване 30.01 Дата на пристигане 07.02 ОБРАБОТВА СЕ
Дата на тръгване 03.02. Дата на пристигане 10.02 ОБРАБОТВА СЕ
Дата на тръгване 04.02 Дата на пристигане 12.02
Дата на тръгване 07.02. Дата на пристигане 14.02.

# 183
# 184
  • Бургас
Според мен е грешка. Много бързо трябва да е пристигнал този курс от 03.02. само за четири дни. Rolling Eyes

Сега да ви питам при КД в УК има ли CHRIS? Това лице ми се е разписало на една пратка, получена вчера.

# 185
Според мен е грешка. Много бързо трябва да е пристигнал този курс от 03.02. само за четири дни. Rolling Eyes

Сега да ви питам при КД в УК има ли CHRIS? Това лице ми се е разписало на една пратка, получена вчера.
Има Крис Simple Smile
А и аз мисля, че е грешка, защото КД возят с УК, а пък на УК курсът от 10ти още го няма.
Не е невъзможно да дойде за 4 дни - с 2ма шофьори съвсем спокойно (както по Коледа Simple Smile ).

# 186
  • Бургас
Духи, много ти благодаря за бързия отговор!  Hug
А за курса днес ще разберем.  Grinning По непотвърдена информация утре трябва да раздават. Grinning

# 187
В събота? Дали ще раздават тогава?

# 188
В събота? Дали ще раздават тогава?
Раздават в събота (поне в Пловдив) - даже тогава ми е най-удобно като се случи Simple Smile

# 189
Сега говорих с КД. Утре ще има раздаване в Бургас от 13:00 до 17:00.

# 190
  • Сливен
Момичета, защо Гъбите толкова бавно отразяват нещата? На 29.01 имам шипнато нещо до тях, но до момента нищо в сайта им. Не за пръв път ще е, да разбера че има нещо за мен едва след като дойде в Б-я. Освен нещото от 29.01, чакам и друго, което ми е по належащо да видя като получено/става въпрос за едни ботушки, платени в злополучния понеделник, когато беше сривът с ПП, седмица след това ПП ми върна парите за тях, но продавачът твърди че ми ги е пратил и ако не бях му писала нямаше да знае че ПП своеволно са ми върнали парите, аз от своя страна чакам да ги видя пристигнали и тогава отново да ги платя/, определено почвам да се изнервям #Cussing out
Всичко купено от началото на февруари препратих към ukto- то, да видим там как ще е newsm78

# 191
  • София
най-вероятно това
Някой да има мейл от КД. Много странно е това, което е написано в сайта им или имат грешка:

е вярно, защото току що ми се обадиха - пристигнала ми е и пратката, доставена на техен адрес на 31-ви. Вече не работят с Рапидо  Peace

# 192
най-вероятно това

е вярно, защото току що ми се обадиха - пристигнала ми е и пратката, доставена на техен адрес на 31-ви. Вече не работят с Рапидо  Peace

Е той курсът е тръгнал на 31, не на 30 Simple Smile (нищо, че пише 30).
Кое е Рапидо  newsm78

С УК возят, защото редовно на чували брезентови (в които слагат малки пакети като са много)  пише УК.

Ако има пратка доставена на 01. и получена при това раздаване, тогава ще се съглася за курсът от 3, че е дошъл Simple Smile

# 193
  • В реалността
От КД ми казаха, че пишат датите веднага след тръгване на камиона. Защото имах разминаване между дата на тракинга и тяхна дата на тръгване.  Peace

# 194
Хубаво Simple Smile Не съм убедена, но няма значение Simple Smile

Важно е пратките да пристигат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт