От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • София
аз чакам 168 курс вече 12 ден....

Можете ли да ми посочите превозвач за Сф с по-кратки срокове, важно ми е, а нямам време да изчета всичко  Praynig Peace

Къде мога да проверявам кой ми е приел праткита на англ. адрес на гъбите?

# 511
Не искам да защитавам никого ,но наистина се губят пратки понякога.Аз живея на оживена улица и се е случвало да намеря пратката ми захвърлена пред вратата ... куриерите си попълват името на някой ,че се е разписал за да не се разкарват пак до същия адрес и я оставят,колко му е да мине някой да си я вземе .Точно затова и името не е българско,а някакво измислено  .Не винаги минават в нормални часове ,имам една куриерка ,която ми носи пратките в 7.30 сутринта ,през раб дни не е пр ,будни сме ,но събота е страшно неприятно и когато не я чуя да звъни и ги оставя пред вратата...в 9 вечерта са ми носили също  пратки.Имах едно яке от Заландо за 120 паунда ,което уж Йодел ми били доставили ,но аз не го бях получила и си настоявах пред сайта и накрая ми възстановиха парите.

# 512
Моля ви кажете,имате ли мейли за пратките от курс 168 на Гъбите, че ми е много важно!

# 513
Йодел са ми много смотани. Супер ме дразнят - бавни са колкото си не искат, по 5 дни доставят нещо, което с другите отива за 2  ooooh! И всичките им кашони са парцаливи. За сравнение Хермес и Ситилинк са супер бързи, а опаковките са като нови.

# 514
  • София
Моля ви кажете,имате ли мейли за пратките от курс 168 на Гъбите, че ми е много важно!

не

# 515
  • Сливен
аз чакам 168 курс вече 12 ден....

Можете ли да ми посочите превозвач за Сф с по-кратки срокове, важно ми е, а нямам време да изчета всичко  Praynig Peace

Къде мога да проверявам кой ми е приел праткита на англ. адрес на гъбите?
Isita, мисля че Укто /ukto.bg/ по отношение на бързина и коректност бият всички /7 дни път + раздаване/. Аз самата от скоро ги ползвам, курсовете им са през ден два към БГ, но основно използвам Габко, поради други фактори, които другите превозвачи не предлагат Peace
Относно проверката при Гъбите - влез си в профила и после на транспортна услуга UK. Grinning

# 516
но основно използвам Габко, поради други фактори, които другите превозвачи не предлагат Peace

Кое е това, че ми стана интересно  Blush Ако не е тайна Simple Smile

# 517
Йодел са ми много смотани. Супер ме дразнят - бавни са колкото си не искат, по 5 дни доставят нещо, което с другите отива за 2  ooooh! И всичките им кашони са парцаливи. За сравнение Хермес и Ситилинк са супер бързи, а опаковките са като нови.
Да, Йодел са отвратителни!  ooooh! В Амазон има кампания да не ги ползват, обаче като гледам, колко сайтове са се пренасочили към тях, сигурно им дават много добри цени, което е естествено за сметка на качеството!  #Cussing out

На който му се чете http://www.amazon.co.uk/gp/communities/search/ref=cm_cd_search_b … m=Fx20NG9OQFCP0QF

# 518
  • София
ninabo, благодаря ти  Hug и на мен ми стана интересно за гъбите..

13ти ден чакам

# 519
  • Сливен
но основно използвам Габко, поради други фактори, които другите превозвачи не предлагат Peace

Кое е това, че ми стана интересно  Blush Ако не е тайна Simple Smile
Най-вече задържането на пратките, и честото комбинирано обработване и раздаване на курсовете. Цената на Спиди за куриерските е най-ниска/получавам и с Еконт/. Разбира се това рефлектира върху времето - по бавни са, два курса седмично, но нещата ми се насъбират, и тъй като често пазарувам и обикновено парцалки, не ме устройва на всеки курс да плащам и куриерски, иначе казано през ден трябва да съм при Еконт
Абе българска работа, гледам по тънко да мина  Mr. Green, а и вече съм на лятна вълна така че си чакам.
Належащите към Укто-то твърдо  thumbsup

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 10:30 от ninabo

# 520
  • София
Ох и аз чакам неописана пратка, която ми е важна, и все я няма. Много ме вълнува ако не и в този курс, мрън.
Имам и конкретна причина да са ми лееекинко съмнителни Гъбите. Това за оставянето където му падне на куриера, да.
Роял мейл коректни ли са, сравнително?
С Г историята е следната. Получавам мейл че чакам пратка, отразена е и в профила ми. Аз обаче точно в тоя момент НЕ съм поръчвала нищо. И все пак си проверих картата с която плащам, нищо. Писах им че това не може да е моя пратка и да си я разпознаят.
Обаче, ако потребителя при който се случи тва не е коректен? Отива и си взима чуждото нещо?
Г са ми удобни с тоя склад в Иван Вазов, и това е основната причина да ги ползвам.
Дано няма проблеми и всички се накиприм и похвалим с новите покупки  Hug.

# 521
 Роял мейл също са много интересни.  Видях , че сега те имат право да оставят и Signed for пратка при комшиите. Няма човек вкъщи - айде при съседите  Mr. Green
 Дори по сайтове като причина за оплакване има "Отбелязаха пратката ми като получена, но я няма"

И не знам, какво става.  между другото, ако някой чака сега пратка с Хермес, може ли да провери как скоро я доставят на адреса? За гъбите видях, че от статус "получена от куриер" до "подпис на получателя" минават има-няма 5 минути  Thinking Интересува ми с други превозвачи също ли е така? Това е от произволен тракинг от техния сайт...

08:46     Signature From Customer
    08:43     Courier Received

Аз също ползвам гъбите по причини, изброени от ninabo

# 522
Роял мейл също са много интересни.  Видях , че сега те имат право да оставят и Signed for пратка при комшиите. Няма човек вкъщи - айде при съседите  Mr. Green
 Дори по сайтове като причина за оплакване има "Отбелязаха пратката ми като получена, но я няма"

И не знам, какво става.  между другото, ако някой чака сега пратка с Хермес, може ли да провери как скоро я доставят на адреса? За гъбите видях, че от статус "получена от куриер" до "подпис на получателя" минават има-няма 5 минути  Thinking Интересува ми с други превозвачи също ли е така? Това е от произволен тракинг от техния сайт...

08:46     Signature From Customer
    08:43     Courier Received

Аз също ползвам гъбите по причини, изброени от ninabo

Дааа,бях си хванала един телевизор от черния петък в Амазон  и си го търсих в комшиите  ,все пак това не е някое малко пакетче а телевизор  Grinning ,много често оставят и техни пратки при мен и то точно Роял мейл .

# 523
Не съм очаквала да ми се случи,но явно се налага да се ''похваля'' с моите проблеми с Габко .
Пазарувам с този посредник и куриери  Спиди от години на един и същи адрес.
В понеделник както всички очаквам поредната пратка у дома както бях предупредена и от посредника и от куриера.По обяд куриера ми звъни,че от габко му дали грешен адрес ,който не съвпадал с името и поради тази причина ще ми достави пратката на следващия ден (вторник).Веднага информирах Габко с мейл и помолих да по-внимателни при попълване на данните.Отговориха че се извиняват за причиненото неудобство.
Днес отново стоя у дома и очаквам пратката ,но не би.От куриера ми се обаждат да ми обяснят ,че се налага да ми префактурират услугата Shocked,защото адреса ми бил друг Shocked Shocked Shocked.
Обясних че нямам вина за първоначално подадения от Габко неточен адрес,но не срешнах разбиране и помолих да върнат пратката на Габко.Съгласна съм да преглътна неудобството да чакам два дни и да не си получа нещата,но реших че няма за поема и разходите за чужда грешка.Опитах се да се свържа с Габко но вече втори ден не вдигат телефона.Писах мейл да се свържат със мен -нищо. Rolling Eyes
Дано нещата свършат добре!

# 524
  • София
имам същата случка - понеже менкам адресит, сменям адреса и заявявам доставка със Спиди, Гъбите пращат спиди на грешния адрес, доставиха ми пратката на другия ден на коректния адрес без да доплащам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт