Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 25

• 45 696
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде Там
Здравейте, аз пак ще питам. Може ли да ми пратите строители или строителна фирма от която сте доволни Simple Smile Трябва ми за груб строеж + проектант, архитект и надзорник Simple Smile На етап търсене съм Simple Smile Много ви блогодаря

# 76
  • София
Акси, Валентинка, честита ви радост! Да са ви живи и здрави бебоците, да папкат, спинкат и слушкат Laughing Hug

rumi_alex, строители мога да пратя, но първа трябва да отметнете това -

# 77
  • Някъде Там
Акси, Валентинка, честита ви радост! Да са ви живи и здрави бебоците, да папкат, спинкат и слушкат Laughing Hug

Ако може прати Simple Smile за архитекта знам че е пръв но искам да видя и няколко оферти от строители за да преценя качество/пари кое ще ми е най-изгодно. Просто гледам да вървя по напред защото знам че много бавят с документите Sad а когато са готови да не се бавя излишно тепърва да търся Simple Smile май не стана много ясно Sad

# 78
Аксиии, честита радост у дома!  Hug
Последно ви бях споделила за проблемите около строежа, компроментирана подпорна стена, проблеми със съседи и т.н. Бях се зарекла да не влизам, докато не се оправят нещата и по-конкретно, докато "любимият" ми съсед не си оттегли жалбата, която ни спира документално строежа. Историята е доста заплетена... и може би по-нататък ще я споделя. Tired
В крайна сметка днес разбрах, че жалбата е оттеглена и сега имаме няколко месеца да оправим нещата около строежа документално - трябва ни Акт 14, за да може да изтеглим заем за довършването на къщата. Иначе тя самата вече си има дограма, външна изолация и мазилка. Party
уффф
Важното е че имате напредък!

valentink-a, на теб също честита радост, пък и новодомци, браво  Hug

# 79
  • София

Ако може прати Simple Smile за архитекта знам че е пръв но искам да видя и няколко оферти от строители за да преценя качество/пари кое ще ми е най-изгодно. Просто гледам да вървя по напред защото знам че много бавят с документите Sad а когато са готови да не се бавя излишно тепърва да търся Simple Smile май не стана много ясно Sad

Довечера ще взема телефона от половинката Peace
Само искам да ти кажа, че никой няма да ти даде оферта без примерен проект поне.

# 80
  • Перник
Акси, Валентинка, честити бебчета! Да са ви живи и здрави! И, добре завърнали се в темата!    bouquet Hug

Благодаря на всички, които коментираха проекта ни. Засега решихме да сложим спалнята до другите 2 и съответно да изместим хола и трапезарията към кухнята. Дрешник също ще има, просто тук липсва.  Peace

# 81
Честито на новите мами! Нова съм и не ви познавам, но ви пожелавам много спокойни нощи и добри дечица.   bouquet

ММ ако не го попитам нещо изрично, нищо не ми казва, с кого говорил, кое следва, до къде сме стигнали и това много ме дразни. Ще кажеш, че само той строи. Та да питам вас. Сега като се спряхме на този проект, който видяхте и го одобрихме с архитекта, какво следва?

# 82
  • Перник
Беболе, при нас е обратното - къщата си е моя. Е, мъжът ми ходи по институциите, защото аз не мога да гледам лошо и да се карам с мързеливи служители. Но за всяко нещо трябва да моля и напомням по 100 пъти.

# 83
Акси , Валентика честито и от мен!! И аз като Светак - сама се занимавам ,ако оставя на мъжкия пол- ще одобрят от раз, а да ходят по инстанции казаха че нямат нерви #Cussing out

# 84
Валентинка, честито за радостта ви! Ново бебе, нов дом  Heart Eyes

На мен много ми вървеше по институциите с малкия. Беше бебе тогава. Времето лети Sad

# 85
 smile3506 ауууу нова тема и аз съм пропуснала newsm03 , записвам се и ще ви чета, а утре ще питам или давам акъл ако има такъв   Crazy

Иначе ние сме на етап завършено ВиК предстоящо ЕЛ, а ММ много мисли и за алармена инсталация за да не ни оберат кабелите  Joy

ППС: Валентинка честита ражба  Heart Eyes

# 86
  • Горна Оряховица
Акси, добре завърнала се  Hug и честита радост. Дано с това ново начало да ви върви много повече и всичко да ви се получава бързо и лесно  Hug
valentink-a , честита радост и на вас и много щастие в новата къща Hug
Най - накрая ни излезе сметката за ток за декенври 8.12-14.01  - 360лв. Толкова се зарадвах, че си е доста поносима за отопляне на цялата къща, че много му се притеснявам на това парно на ток. После се сетих ,че ние в този период се топлихме на 2 духалки и 2 лъчеви печки и си ни беше доста топло. Ако с парното е по- скъпо ще се пукна от яд, че направихме такова вложение за  инсталации и конвектори doh doh Rolling Eyes

# 87
  • София
Нашата сметка е 285лв Confused
Е, вкъщи всичко работи нон стоп, въпреки високите класове уреди и стоте енергоспестяващи крушки Laughing Бойлера дърпа и той, знам си. Нещо ще го мислим с отоплението другия сезон- явно ще заредим пелети и няма да спира котлето, хем и водата ще подгрява.
И пак съм щастлива, че 400-те лв парно в апартамента не са за предпочитане Mr. Green

# 88
  • софия
Вклювам се да честитя рожбите на Акси и Валентинка! Да са ви живи и здрави дечицата и да се радвате на спокойна, топла изпълнена с обич атмосфера! Heart Eyes

П П. това не е спам, нали!?

# 89
  • Горна Оряховица
За този период и в къщи си беше доста "натоварено", много гости, много празници, ежедневно готвене , миялни, перални и сушилни. Много съм доволна от сметката, да видим другия месец с парното на ток ...

Общи условия

Активация на акаунт