Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 25

• 45 487
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Перник
*MALENA, ще си намерите по-хубав парцел, не се ядосвай  Peace

# 691
Просто няма да продават сега, а кога??? Когато вдигнете цената?  newsm78

# 692
Ние пак сме на позиция СТАРТ. Продавача на парцела който искахме, се отказа от продажба  Rolling Eyes, просто нямало да продават сега. Изгубиха ни един месец, но поне излезнаха коректни, без да сме им искали, сами предложиха да ни възстановят сумата изхарчена за геодезическо заснемане. А аз съм вече  #Crazy.

С парцелите е много трудно, капризна работа е това. Защо се ограничавате само в определен доста тесен а и доста скъп район?

# 693
  • Софето
*MALENA, ще си намерите по-хубав парцел, не се ядосвай  Peace
Благодаря SvetlaK, дано Ви се похваля скоро с нещо ново  Grinning.

Просто няма да продават сега, а кога??? Когато вдигнете цената?  newsm78
Не са ни искали по-висока цена, въпреки че не беше никак евтин, щяхме да дадем повече, защото парцела наистина беше идеален, изпълняваше всичките ни критерии. Беше ни доста странно че такъв парцел, на такова място, все още стои празен.
Ние пак сме на позиция СТАРТ. Продавача на парцела който искахме, се отказа от продажба  Rolling Eyes, просто нямало да продават сега. Изгубиха ни един месец, но поне излезнаха коректни, без да сме им искали, сами предложиха да ни възстановят сумата изхарчена за геодезическо заснемане. А аз съм вече  #Crazy.

С парцелите е много трудно, капризна работа е това. Защо се ограничавате само в определен доста тесен а и доста скъп район?

Минахме и през готови къщи и през парцели, всичко се оказа доста сложно. Когато даваш толкова много пари, претециите и капризите също стават много, а пазара за този тип имоти е доста ограничен. Района за нас е много важен, млади с малки деца, няма как а и не искаме да сме далеч от града. Симеоново, Драгалевци и Бояна, са ни в района в който движим, определени карета от тези квартали имат хубава инфраструктура. Не бихме си взели нито парцел, нито къща, на не асфалтова улица, далеч от главен път за квартала, въпреки че си имаме коли, свикнали сме всичко да ни е на близо. Успяхме да намерим нещо което изпълнява всичките ни капризи, доста ще ни е голямо и ще ни изцеди като лимони, но спираме вече с лутането, в началото огледите и търсенето бяха доста интересни, но вече стават уморителни и изнервящи. 

# 694
Здравейте!
Извинявам се за многото въпроси, но не съм наясно. Искам да питам какви са всички нужни документи преди/за започването на проекта? Peace

# 695
  • София
Здравейте!
Извинявам се за многото въпроси, но не съм наясно. Искам да питам какви са всички нужни документи преди/за започването на проекта? Peace
За започване на проекта е необходима виза с границите в които може да строите и геодезия на мястото с всички наклони. Това е основното за архитекта.

# 696
Здравейте...
аз съм в еуфория Simple Smile Ходих до къщата ииии... ох не знам как да ви обясня. Повечето знаете през какво минахме, а и за съжаление продължаваме да изпитваме различни сътресения и вече си мислих, че няма да видим нещо завършено. Чувството е... но вие знаете, какво ви обяснявам...
Снимки... на лични Simple Smile Само една тук за зарибявка  Crazy

# 697
Здравейте!
За започване на проекта е необходима виза с границите в които може да строите и геодезия на мястото с всички наклони. Това е основното за архитекта.
Благодаря ти, а какво означава основното за архитекта-което трябва да му се представи ли?
Добре, а след това какви са нужните документи? Peace

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 23:37 от Съншайн

# 698
Аз не съм вадила виза и геодезия предварително. Когато избирах архитект , носех само скица на парцела и на 1 лист си бях написала какви и колко големи помещения искаме. Като си избрах архитектката тя си придвижи всичко. При нас всеки архитект си има екип или по скоро фирми, с които си работят за всички необходими части за проекта.
КоАл, честито  bouquet, все такива емоции пожелавам, страхотна снимка-зарибявка, ще пиша на лични за още Simple Smile
*MALENA, ние нашия парцел го чакахме 3 години, просто се продаваха само малки парцели или къщите не отговаряха на изискванията, а това което искахме не се продаваше, но накрая се случиха нещата. И вашият парцел ви чака някъде там Peace
И да ви се похваля вече имаме одобрен проект, сега остава да изчакаме срока да влезе в сила разрешителното, мноого съм доволна Heart Eyes

# 699
...
И да ви се похваля вече имаме одобрен проект, сега остава да изчакаме срока да влезе в сила разрешителното, мноого съм доволна Heart Eyes
Успех занапред. Само положителни емоции  и лесно да ви се случват нещата  Hug

# 700
Може ли и на мен паролка на лични  Peace

# 701
И на мен, моля...

# 702
Редя се и аз на опашката ако може.  Peace

# 703
  • Балчи-Варна
Момичета и ние сме за боядисване,обаче не мога да реша в какви цветове да боядисваме.Сега си дадох малко отпуск по мислене и живот и здраве до края на м. Септември трябва да е боядисано.сложен ламината и вратите,че може и някой мебел.На всички начинаещи в строителството пожелавам успех.
КоАл искам и аз снимки ако може,пък може и да ми светне някой цвят.

# 704

*MALENA, ние нашия парцел го чакахме 3 години,

Ааа много сте търпеливи-признах ви! Аз да чакам, че и години-тц Crazy

КоАл
-чудесно изглежда тази стая! Много слънчева..дай и другите Wink И само такива емоции да имате занапред Hug

Общи условия

Активация на акаунт