Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 585
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
troncheva  и аз съм на 18 (скоро правя 19  Mr. Green ). Това ми беше третата среща и никога не съм се чувствала зле,а напротив - това е една от най-готините компании,много зареждаща!

Е значи ще се престраша само,че  София ми е като мъгла  Embarassed hahaha (Аз август правя 19)

# 46
Момичета, чудя се на Too Faced The return of sexy палитрата, ето тази: http://images.mobile.glam.com/images/?/354/100/320/www.vampyvarn … urn-of-Sexy-2.jpg . Моля много за отзиви?
На мен ми харесва много. Пробвала съм я и скоро ви говорих за нея. Покрива много цветове, на проба с пръсти е пигментирана. Хубаво изглежда и е компактна без да е малка. Скъпа е, но наистина има доста цветове. Лилавите са супер. Peace

# 47
  • в 1001-та нощ
Аз няма да правя пин ъп, много ми е гадна светлината и ще приличам на сивкава мумия.  Tired
Или пък може да се включа със закъснение, знае ли човек.  Thinking

ти не можеш да приличаш на мумия, а и последният грим, който показа, беше великолепен, така, че  Naughty има време до сряда  Blush Heart Eyes

# 48
Един бърз грим от днес
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 21:37 от LOSHKA

# 49
mima_r,  Hug Този цвят е само за очи като твоите  Heart Eyes
Благодаря ти, ще опитам различни техники за нанасяне за да изкарам повече цвят. За първи път ползвам пигмент  Embarassed, а цвета на този е уникален за мен  Heart Eyes

# 50
Айде, търкулвам си шапката и в тази тема! Joy

Ох, леле, голям съм заплес - забравих да ти пиша, че шапката ти е у мен  ooooh!  Crazy Всъщност днес я донесох в офиса, така че ми драсни утре дали да се видим  Wink

Аз няма да се пин ъпвам  bowuu

Веси, ще чакам с нетърпение твоята интерпретация на тази красота  Heart Eyes

Мога ли да запитам защо точно моята особа  Mr. Green Аз всъщност не стигнах да правя грим в неделя - цял ден се мотах из мола  Crazy Но със сигурност ще спретна нещо до крайния срок  Wink

# 51
  • София/Горна Оряховица

знам за мен  и Малви, тя беше първа, мисля и Весито спомена, че ще прави уикенда  newsm78 мисля, че и още имаше  newsm78а

Щях да правя, това ми е ужасно любима тема, но благодарение на един ужасно нагъл бронхит целите ми очи са подути и със спукани капилярчета от кашляне, буквално ме болят очите и са супер раздразнени, едвам-едвам вечер ги минавам с мицеларна вода, а сутрин едвам ги мия  ooooh! .
Пак изтървам срока за предизвикателството, за което много се извинявам  Blush . Но е пълен абсурд да допра грим до очите си в момента, буквално вече съм с постоянно насълзени от кашлица очи  Crazy .

# 52
Борянка, да се оправяш бързо  Hug И след това да покажеш твоят вариант, независимо че ще е извън срока  Blush

# 53
  • София
Веси, не за пин ъп-а, а за този от картата на Мак.

# 54
А, така може  Wink

# 55
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле, червилото от първия пост на densi е страхотно. Има ли подобен цвят от по-бюджетните марки? Или МАС примерно?

# 56
Леле, червилото от първия пост на densi е страхотно. Има ли подобен цвят от по-бюджетните марки? Или МАС примерно?
Аз мога да ти кажа 07 Lingerie Pink на YSL, това е точно то.

# 57
Eто ви The Miss Piggy Glamorous Naked Pallette в цялата си прелест:

И за който се интересувах щракнах и Спрингшийн + суоч

Скрит текст:

# 58
  • София
Денси, благодаря за новата тема! Последната снимка и мен ме усмихна, а за Мерлин, бях убедена, че Жаки ще я оцени. Hug
Аз вече оздравявам от гадната ангина и отново започна да ме тресе грим треска  Heart Eyes
Другата седмица ще пътувам до Виена и се чудя какъв подарък да си направя от там. Препоръки? Hug

# 59
  • София
Eто ви The Miss Piggy Glamorous Naked Pallette в цялата си прелест:

Скрит текст:

Ауууууу това е разкош накакъв Hug

Общи условия

Активация на акаунт