Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 602
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Така - изчетох 10 стр. от предишната и 22 от сегашната  Crazy

Започвам - кога ще е следващата среща? И аз ще дойда - обожавам такъв тип срещи, но до сега съм имала само с приятелки.

Алена, ти си първия човек, на който виждам да отива, ама наистина да му отива да носи червило с цвят като Н. Минаж. Като ученичка имах такова, няма да ти кавам как изглеждах, имам една снимка с него и я скъсах, потресаващо зле.

Фокси, много си хубава и страхотни гримове  Hug

Жаки, обожавам да чета постоветете ти - много са ми зареждащи  Hug

Ох, забравих докато четях какво си мислех да напиша почти за всяка една от Вас  Rolling Eyes - ще допълвам и без това не обиачам дълги постове.

Другата седмица ще ходя до Инглот - искам четки, искам техен лак и още едно тяхно червило, много ми допадат. И ще си нпаравя 4-ка палитричка - само ми е голяма мъка за цветовете как ще се спря на четири  Whistling

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 22:48 от Самсара

# 331
  • София
Момичета, благодаря много за милите думи на всички ви  Hug

Истина е, че не може да се съди само по снимка, още по-малко, когато е само на очи. Надявам се скоро да се видим лице в лице и така ще може да прецените по-добре Flutter

# 332
Поръчах си нейкид 1, надявам се Адри да не е права.  Praynig
Въпреки че аз нямам никакви сенки и нейкид 1 и 2 ще са ми идеални, нося само неутрални сенки попринцип.  Blush

# 333
  • София
Честито! Задължително да се похвалиш като дойде  Flutter

# 334
Честито! Задължително да се похвалиш като дойде  Flutter
Дано няма проблеми, аз не обичам да се хваля предварително, но не се сдържах.   Blush
Благодаря.   bouquet

# 335
  • София
Започвам - кога ще е следващата среща? И аз ще дойда - обожавам такъв тип срещи, но до сега съм имала само с приятелки.

И аз от много време все питам и подпитвам, много ми се идва, ама все изпускам кога, как, къде Mr. Green

Осъзнах, че нямам матови цветове сенки, имам де, ама много малко Confused
Това е добра причина да си направя една палитра на Инглот Crazy

# 336
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега загледах един хайлайтър на Нарс и ми харесва по снимки, имате ли информация за този продукт?

# 337
  • София, Лагера
Elle-même, аз пък много ти се радвам на плътните вежди - и предишните, и сегашните (вторите- повече  Peace).
Нещо напоследък или нямам време, или от нещо друго но не мога да се включа, иначе си ви следя  Grinning

Ама това кобалтово синьо от Вайс така ме разболя!!! Направо ме обсеби! Поради липса на такъв цвят, днес се гримирах драматично с едно наситено-искрящо-синьо на Инглот! Ама така се гримирах, че като обядвах в приятелка, тя направо ахна, като ме видя (не от красотата, а от наситеността на цвета  Mr. Green) Не само това, позна ме и бившо гадже от преди... 21 години!!!  Embarassed Flutter Crazy Blush  Joy. Все пак съм мязала на себе си... някак  Laughing.

Аз на у-ще си ходих гримирана. Със зелен молив само. Винаги (до ден днешен това е единствения грим, който съм ползвала докрай). Учих в хубаво елитно у-ще в Сф, никой не ми е правил проблем. Хем не съм и млада, ученичка съм била отдавна, е не баш по СОЦа, ама до '95, не знам кои и колко строги са били вашите гимназии  Simple Smile

# 338
  • в 1001-та нощ
ама щраквай ги такива гримчета, моля  bowuu Heart Eyes

аз съм в размисъл за утрешния грим, иска ми се готиното синьо, но не пасва на предвидените дрехи и ще го оставя, вероятно за четвъртък или петък  newsm78

имам да показвам и едно целено на шисейдо, което е по-ярко и искрящо, но пак светло  Blush Blush може би другата седмица  bowuu

# 339
Да ви покажа днешното ми лилаво със Smoked (недоближимо до това на Адри  Heart Eyes ), но мисля, че този път ми се получи по-добре от предния.

А може ли за отзиви за перманентните минерални двойки на МАК в зелено (37 лв. са)???  newsm78

# 340
  • София
изпуснах ви дирята
сядам да правя пин ъпа
както обикновено ли се пращат снимките на мис Нели

страхотни снимки и придобивки виждам

# 341
Учила съм в Езикова гиимназия и съм се гримирала, когато имам настроение.

Много ме дразнят негативните коментари и критики тук в тази тема, а и в други. Някои хора нямат възпитание и такт. На всички ни много неща не харесват, но си мълчим. Дай сега да скапвам настроението на хората защото не обичам това, и това, и това, и това. Като не обичам, не нося и това е.

# 342
Учила съм в Езикова гиимназия и съм се гримирала, когато имам настроение.

Много ме дразнят негативните коментари и критики тук в тази тема, а и в други. Някои хора нямат възпитание и такт. На всички ни много неща не харесват, но си мълчим. Дай сега да скапвам настроението на хората защото не обичам това, и това, и това, и това. Като не обичам, не нося и това е.

+1  Peace И за езиковата, и за коментарите!

Охх, утре не знам с какво да се гримирам...искам да е нещо в лилаво, но какво и как... ще го мисля сутринта.  Rolling Eyes
Иска ми се да използвам лилавото тату и лилавия глитър на ГР. Ако някой има идеи (в снимки или клипче) да помага! Praynig

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 22:17 от Норе

# 343
Аз започнах да се гримирам на 16г.: черен молив и бледо розово червило Simple Smile

# 344
Едва успях да наваксам с четенето

Искам само да поздравя
foxy81, Elle-meme, Alena и Womanberry за страхотните гримчета в новата тема Simple Smile) Прекрасниии сте  bouquet

Womanberry, кой е цветът, който си използвала в двата грима(блестящият прасковен цвят с медни отенъци или.. не знам и аз как да го обесня)

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт