Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 34 660
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Горна Оряховица
Момичета, с какво се разгримирате?
Препоръчвам мицеларна вода. На по-ниски цени са тези на Буржоа (аз съм много доволна от нея) и на Евелин, мисля, че имаше.

Ама на Евелин е по-гадна дори от кауфландската, пробвах я. Мама си беше взела  Mr. Green .

Иначе и аз съм за мицеларна вода, или лосиона на Жаки. Последния е смес от бебшко олио, шампоан и вода. Моят бъркоч е със съвсем малко шампоан, много масло и много, ама много, розова вода. Сигурно става и с обикновена, но на мен ми дойде муза да сложа розова.

А относно мицеларната вода - взех си на SVR и много ми хареса, май повече от Биодермата  Heart Eyes .
Иначе още издирвам голяма бутилка от бебешката мицеларна на Биодерма, но никъде не намирам нещо над 100мл  Crossing Arms .

# 616
Фокси,аз махам грима на цялото лице с дегримьор за очи на Нивеа,а после мия с почистващо гелче за лице,понякога с частички като лек пилинг.Като цяло не обичам продуктите,които отмивам веднага да са скъпи Mr. Green

# 617
  • Стара Загора

Аааа това не са моите очи и клепачи, далеч не са толкова красиви.  Joy
Просто ги видях в нета и ми харесаха, та ги публикувах тук.  Hug
Твоите гримове обаче наистина са божественярски.  Heart Eyes Изобщо няма значение с какви гримове ги правиш, важен е само крайния ефект и основата.  Heart Eyes

Уф, Божкеее Blush Аз понеже такова..нали се сещаш...съм нова и още не съм ви запомнила много-много лицата (поне от това, което съм видяла досега) Blush Blush Blush Абе имах спомен, че май беше със сини очи ти, ама си помислих, че може и да бъркам. Излагация голямаааааа  Laughing

Със сини очи съм, да.  Grinning

# 618
И аз направих същия бъркоч като Боряна, по първоначална идея на Жаки.Розова вода, масло от жожоба и много малко бебешки шампоан.

# 619
Момичета, с какво се разгримирате? Аз използвам разни измиващи гелове и подобни (никога сапун), обаче знам, че е по-добре да ползвам нещо като тоалетно мляко. Вие какво бихте ме посъветвали? И много моля, без много скъпи продукти Mr. Green

Очите ги разгримирам и аз с една бърканица - розова вода, бебешко олио, бебешки шампоан и вода  Peace По съвет на Жаки преди забърквах само последните три съставки. Но от скоро добавх и розовата вода, и почистването става още по-лесно  Peace По-евтино от това, няма на къде  Grinning
За лицето почиствам с тоалетно мляко с розова вода и след това с нещо измиващо - пяна или гел.

# 620
  • в 1001-та нощ
в момента дегримирам със смес от розова вода (истинска от розоварна) и масло (каквото имам)

Всичко сваля перфектно, преди ползвах мицеларна вода на биодерма, виши ....

Зa очите харесвам много дегримьорите на ланком (bi-facil), estree lauder, decleor  Peace

# 621
  • Отвъд алеята зад шкафа
Скрит текст:
Момичета   bouquet много сте мили, много благодаря  Hug усмихвате деня ми с още един разцъфнал цвят  bowuu Heart Eyes

Нямам търпение да се прибера, да издомакинствам и приспя децата (голямото и малкото - тате и син) и да направя оня грим с петролената очна линия, за който вчера във фейса говорихме с Али   Blush снощи имах шанса да си легна по-навреме и ме превзе съня  Blush та се отказах, но днес го мисля  Hug

И да споделя една радост, от непозната за мен и много мила съфорумка - получих хайлайтъра на сефора, много съм щастлива и много благодаря още веднъж  Blush

Скрит текст:

Алена, честито. Аз също си го взех преди няколко дни и съм очарована от него. При мен като го сложа върху цялото лице (в малко количество разбира се) създава ефект на порцеланова кожа или мокра, не знам как да го обясня по друг начин. И мирише приятно. Ако имаш възможност погледни и другият хайлайтър на Сефора, също много ми хареса.

# 622
Ивче,
Скрит текст:
на няколко места чета, че лаковете на Есенс са 4-Free,
но не ги видях на първа сраница в лаковата тема, знаеш ли дали това е така?

# 623
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Момичета   bouquet много сте мили, много благодаря  Hug усмихвате деня ми с още един разцъфнал цвят  bowuu Heart Eyes

Нямам търпение да се прибера, да издомакинствам и приспя децата (голямото и малкото - тате и син) и да направя оня грим с петролената очна линия, за който вчера във фейса говорихме с Али   Blush снощи имах шанса да си легна по-навреме и ме превзе съня  Blush та се отказах, но днес го мисля  Hug

И да споделя една радост, от непозната за мен и много мила съфорумка - получих хайлайтъра на сефора, много съм щастлива и много благодаря още веднъж  Blush

Скрит текст:

Алена, честито. Аз също си го взех преди няколко дни и съм очарована от него. При мен като го сложа върху цялото лице (в малко количество разбира се) създава ефект на порцеланова кожа или мокра, не знам как да го обясня по друг начин. И мирише приятно. Ако имаш възможност погледни и другият хайлайтър на Сефора, също много ми хареса.

този ми го пратиха с куриер и не съм гледала какво друго има  Blush Blush Blush кой е другият  Rolling Eyes

довечера, като правя пробата с очната линия - трябва да тествам и новите червила  newsm68 newsm44 и този хайлайтър  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 624
  • Отвъд алеята зад шкафа
a.l.e.n.a другият ми го представиха като лимитирана пудра хайлайтър от пролетната им колекция, но не мога да намеря снимки в нета. Струва 29 лв, в Сефора е в дясно при техните сенки. Иначе на цвят е бежаво-златист, на ръка стои много хубаво, с блестящи частички (за разлика от розовия, който няма частици, а седефен ефект). На лампите в магазина частичките блестяха много хубаво, после навън не си личаха. И при двата продукта ефектът се забелязва много на осветление и слънчева светлина, така че не трябва да се прекалява.

# 625
  • Стара Загора
Ивче,
Скрит текст:
на няколко места чета, че лаковете на Есенс са 4-Free,
но не ги видях на първа сраница в лаковата тема, знаеш ли дали това е така?

Честно да ти кажа не знам. Сега от теб чувам, погледнах си 2-3 техни лака, но нищо не пише тях. Ако се сетиш къде си чела информацията дай линк.  Hug
Знам единствено за някои от високите класове, че са 3 или 4 фрий, но за Есенс ...

Много хубав грим.  Heart Eyes

# 626
Ивче, ето тук последно гледах:
http://www.alllacqueredup.com/2011/08/alus-365-untrieds-essence- … html#.UQp6Wkds_3Q

иначе сенките им са пълни с парабени, но явно е така при евтината козметика, не знам при по-скъпата дали в прахообразните има толкова парабени  newsm78

# 627
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a другият ми го представиха като лимитирана пудра хайлайтър от пролетната им колекция, но не мога да намеря снимки в нета. Струва 29 лв, в Сефора е в дясно при техните сенки. Иначе на цвят е бежаво-златист, на ръка стои много хубаво, с блестящи частички (за разлика от розовия, който няма частици, а седефен ефект). На лампите в магазина частичките блестяха много хубаво, после навън не си личаха. И при двата продукта ефектът се забелязва много на осветление и слънчева светлина, така че не трябва да се прекалява.

чудесно, ще го разгледам, като ходя за нейкид 1  bowuu

# 628
ще си направя и аз един бъркоч, решено е Mr. Green
Аз ползвам в момента една чудесия (то не е нито гел, нито пяна, нито вода...) поръчана от iherb , но иначе съм ползвала подобни неща и на Нивеа, Лореал и Гарние. Искаше ми се пробвам нещо по-различно.
Попитах ви ,защото си мислех, че масово ползвате тоалетни млека или подобни.
Но сега определено реших да забъркам тайните съставки, които вие така любезно ми споделихте Hug
Ако още по-любезно споделите и какви други средства използвате за грижа за кожата... цена няма да имате  bouquet  Интересува ме най-вече какъв крем/маска/бъркоч да ползвам, за да не ми се омазнява толкова Т-зоната. Зимата-бива, ама лятото.... лъщя все едно с олио съм мазана  Sad Пробвала съм сигурно всичките кремове на Лореал, Гарние, Дева и Билка. Досега най-много съм била доволна от Хепидерм на Лореал, но ще се радвам да споделите и вашето мнение Simple Smile

Ако въпроса ми не е за тази тема, спирам да питам.

# 629
  • в 1001-та нощ
да не е желето?

и аз го взех, но не съм го пробвала още  newsm78 доста неща от сайта ползвам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт