Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 45

• 32 109
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз мислех тази зима да купя нови, но не заредиха нови модели и цветове, затова се канех да ги поръчам от щатите, наистина си ги харесвам доста и точно светъл цвят искам.
Но сега се изкуших и поръчах тези
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UTUIJG/ref=oh_details_o00_s00_i00
По-къси са с 5 см., но се надявам да ми харесат.

Светлите са уникално красиви - мноooго хващат око, но с тях ще трябва да се науча да прелитам  някак през нашите улици Mr. Green.   Аз поръчах шоколадовите, а си и търсех точно един от по-старите модели с връзки отзад Emily май беше, но ...  каквото -такова  Simple Smile

# 586
  • София
след дълго чудене си поръчах за мен нещо ретро и за малкия два чифта тези и ето тези в синьо за следващата зима
Мъжът ми ще се радва на Ел натуралиста и за мама поръчах спортния камел за 16 лири. Всичко това за по-малко от 130 лв. с кода за 20%. Hug Благодаря че споделяте всичките тези красоти  Heart Eyes
Вече нямам търпение да ги получа и да споделя отзиви.

# 587
 ooooh! Поръчах уж Хьогелите, ама не....  Confused
Имам писмо, че ми канселират поръчката, заради ползването пак на кода, а той бил само еднократен...то верно направих втори акаунт тази вечер, ама те бързаци и пратили вече геоксите, които взех одеве  ooooh! пу...
дано само няма проблеми с еднаквите адреси до превозвачи, то утре нп да си пусна едни от работа, с друго ай пи и евентуално друго име и карта, ама...кой ще ме чака до тогава  Confused

Иначе номерацията и съвсем различна в трите сайта за Хьогелите, ей на:
http://www.javari.de/H%C3%B6gl-fashion-2-105700-28000-Damen-Pump … p;nodes=533331031

http://www.javari.co.uk/H%C3%96GL-3-105700-0100-Womens-Courts-Sl … eywords=H%C3%96GL  Crazy

# 588
  • Варна
Аз поръчах тези. Ако някойй знае нещо лошо за тях, да свирка да ги отказвам.

# 589
  • софия
Не се сдържах и пуснах още едни ботуши, едни боти и кубинки на детето. Дано съм уцелила номерата, че не съм много по цифрите.

# 590
  • Sofia
след дълго чудене си поръчах за мен нещо ретро и за малкия два чифта тези и ето тези в синьо за следващата зима
Мъжът ми ще се радва на Ел натуралиста и за мама поръчах спортния камел за 16 лири. Всичко това за по-малко от 130 лв. с кода за 20%. Hug Благодаря че споделяте всичките тези красоти  Heart Eyes
Вече нямам търпение да ги получа и да споделя отзиви.

Всичко е страхотно  Peace

# 591
  • София
Аз пък с питане ...
Вчера поръчах три чифта последен номер. Блокираха си парите, статусът на поръчката мина от Not yet dispatched в Dispatching Soon. Легнах си спокойна и щастлива  Grinning, а сега сутринта виждам, че статусът е отново Not yet dispatched.
Това означава, че са канселирани най-вероятно и по-късно ще получа мейл за отказ, нали?
Много ги исках  Confused
Не аз, мъжът ми ... моите и на детето са ОК  Flutter

# 592
Ох, много съм лабилна.......... hit
За добро утро отнесох едни HÖGL.
Как да им устои човек............ на тази цена. newsm78

# 593
някой може ли да ми  спре интернета   посред нощ  от не спане  обух детето  пак   ooooh! кога ще ги носи тези обувки нз ...

# 594
  • Пловдив
Да са ви честити и точни новите покупки и със здраве да си ги носите   bouquet
Нямате изчитане, ейй  ooooh! Вчера се мотах по болници и се прибрах с мисълта, че ще се разтоваря при вас  Simple Smile Мъкаа  Stop Едва отварях и се изнервих само. Тази сутрин наваксах  Mr. Green Не успях да прочета всичките пропуснати страници, но ... общо взето съм в час Laughing  Laughing

# 595
# 596
  • Sofia
някой може ли да ми  спре интернета   посред нощ  от не спане  обух детето  пак   ooooh! кога ще ги носи тези обувки нз ...

Не, че ми е работа, ама защо му купуваш изкуствени  Rolling Eyes Стори ми се, че и преди пусна пак изкуствени, но може и да бъркам ника  Hug
Desi_2, този път не тЪ обичам - нищо като за мен... хм, или май напротив - обичам те  Joy Heart Eyes

# 597
  • София-Лагера
Anik ти почивай малко. Mr. Green

# 598
  • Стара Загора
Изтървах Ви....... Crazy
ама то тук пълно с изкушения само Heart Eyes
Колко е тока на тези?
http://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Womens-Straps-PFS10717/dp/B00 … 4&tag=bgma-20

# 599
Аз пък с питане ...
Вчера поръчах три чифта последен номер. Блокираха си парите, статусът на поръчката мина от Not yet dispatched в Dispatching Soon. Легнах си спокойна и щастлива  Grinning, а сега сутринта виждам, че статусът е отново Not yet dispatched.
Това означава, че са канселирани най-вероятно и по-късно ще получа мейл за отказ, нали?
Много ги исках  Confused
Не аз, мъжът ми ... моите и на детето са ОК  Flutter
Нинка, и моите поръчки, направени снощи са със статус Dispatching soon. Също бяха последни чифтове.

Общи условия

Активация на акаунт