Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Съншайн, ендокринолозите в Ямбол не стават. Аз съм с хашимото и да не ти разправям какви глупости ми наговориха. Мога да ти препоръчам в Сливен, ама не че и там са кой знае колко кадърни
А можете ли да ми препоръчате магазин за детски тапети. По скоро стикери за стена

# 151
sas3, стикери за стена съм улучвала най-често в Кауфланд. Виждала съм и в магазина за немски стоки на Венера.

# 152
  • Ямбол
sas3 доста се предлагат в 1 магазин,не знам името,ето насоки.
Караш по крайречен,Биков мост нагоре,под моста караш направо и после в дясно след него,ако ти говори нещо това обяснение,в 1 нова сграда е магазина долу.

# 153
благодаря ви

# 154
Никид, тука някъде ли е това?
Скрит текст:

# 155
  • Ямбол
Мapия да,точно! Peace

# 156
Е, значи обясняваш супер, щом дори и аз съм разбрала  Laughing По принцип съм доста зле с ориентацията  bowuu

# 157
  • Ямбол
радвам се,дано съм била полезна,м/у другото магазина предлага и 3D тапети и паркет и много неща,ама няма да им правя реклама,че не са ми платили  Laughing
А в Техномаркет отново днес и поч.дни има частично намаление на техника 50 %

# 158
Никид, ходихме до магазина и харесахме тапети. Ще поогледаме още малко, но най-вероятно ще са от там. Изборът наистина е голям

# 159
  • Ямбол
sas3 радвам се,да покажеш после Simple Smile

# 160
Съншайн, ендокринолозите в Ямбол не стават. Аз съм с хашимото и да не ти разправям какви глупости ми наговориха. Мога да ти препоръчам в Сливен, ама не че и там са кой знае колко кадърни
А можете ли да ми препоръчате магазин за детски тапети. По скоро стикери за стена
Здравей,
знам за жалост. И в Сливен минах, не ми се коментира само ми взеха парите и до там. Даже и лечение не ми дадоха!!! А къде ходиш ти? Peace
Съншайн, не мога да помогна, но постът ти ме подсети за един репортаж, който вдъхва оптимизъм. Става въпрос за момче с проблеми с щитовидната жлеза, което споделя през какво е преминало - Болест на щитовидната жлеза

Благодаря ти, ще го изгледам и пак ще пиша. Peace

# 161
Ходя при д-р Момчева в поликлиника централ, защото ми я препоръча лекарят, който ми води бременността.

# 162
  • под дъгата
Съншайн, тук би могла да намериш информация.

# 163
Съншайн, тук би могла да намериш информация.
Благодаря Peace

# 164
Детски клуб Мечо пух затвори врати http://mechopuh.run-bg.com/bg/index.pl?_state=Company

Общи условия

Активация на акаунт