Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 974
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мами, питах Ви за педиатър. Така и не стигнахме дотам. Направо ни приеха в болница, но вече сме добре и сме си в къщи. Иначе чух добри отзиви за д-р Делева. Ще я посетя и ще пиша Wink

# 166
Ееееее, много лошо... и тъжно, де  Tired

# 167
Ех, много жалко. Оттолкова време детето ме молеше да го заведа и аз все отлагах. Ще е страшно разочарован. Миналата година там му празнувахме РД и постоянно повтаря, че и тази година ще е там Sad Sad

# 168
Аз пък въобще не съжалявам за Мечо Пух,винаги ми е било студено,тясно и скъпо там.В Сливен центъра им е мнооого по-голям и не ми искат по 70лв за два часа децата да играят Sick.Там си имат цена за менюто на дете и играят по 5-6часа без да ми искат пари за това.Не се старая да помня кога трябва да ги изведа от детския кът Tired

# 169
Остава ни надеждата, че са затворили заради лошата си стратегия, а не поради упадъка на града ни  Peace

# 170
Момичета преведоха детските Peace

# 171
Здравейте !
Скоро не сме се включвали ....
За педиатър малкия  го записахме при д-р ваня Иванова и сме доволни ... Simple Smile
Мони ходи на танци в Тандем , с желание и мерак ... а аз като го оставя на училище и се разхождам  из центъра ... мами желаещи за кафенце има ли ?

# 172
За всички с малки деца - днес ще има майчинство Simple Smile
За тези, които не посещават фейсбук - организира се бебешко кафе с ЛЛЛ - петък, градски парк, малкия розариум, 11 часа.
https://www.facebook.com/events/507378262662061/

Слънчев ден от нас!

# 173
Наистина ли ще пуснат майчинството Shocked Не мога да повярвам да не им е уруки Laughing

# 174
Нас ще ни няма на 3.05,приятна срещичка и весели празници на всички Peace

# 175
Ехоооо къде избягахте всички.Ходите по разходки нали,стопли се и айдееее cheers

# 176
  • Ямбол
тук ни зиме,ни лете някой се обажда,не само че са се заключили вкъщи,ами и езиците са си вързали и не споделят "клюки"в ямболската. Party

# 177
Има детски Peace

# 178
  • Ямбол
Е ,поне за новинарски се ползва форума всеки месец   Laughing

# 179
Аз проверих сутринта и нямаше newsm78 довечера пак ще проверя.
На мен пък счетоводетелката ми закъсняла документите з втората година майчинство и сега ще чакам за одобрение и тогава ще получа огромната сума от 240 лв. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт