Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 931
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • В Космоса
Много благодаря, Impatiens! Hug
Само да ми припомниш кое беше Водопада, че съм позабравила ямболските отправни точки. Simple Smile

# 136
Веднъж и аз да се възползвам от гугъл стрийт  Simple Smile
На ул. "Търговска" е - на снимката вдясно са кафетата, има и една книжарница също, срещу тях е магазинът, а в дъното се вижда Безистенът.

# 137
  • В Космоса
Благодаря отново,  Impatiens! Hug

# 138
Съншай надявам се нещата при теб да се правят.На мен също ми го задават този въпрос по цяло лято(когато съм с по-прилепнали дрехи).Корема ми просто не се прибра ,а и преди бях с 10кг по-малко от сега.Направо ми прилошава ,когато ме питат дали съм бременна ,и то хора които ме виждат постоянно,всеки ден с години наред .Е това дете не го родих тяхното CrazyРазказвала съм хиляди пъти проблема си ,който имах след раждането ,милиони пъти обясних ,че няма да рискувам да забременея втори път ,и все едно и също всяко лято Tired

# 139
Детски обувки съм купувала от едно малко магазинче точно срещу училище "Св.Св.Кирил и Методий" (в дясно от фото "Стойчев"). Не зная дали все още го има, но не пречи да погледнете. Wink

# 140
Има го Peace скоро купих маратонки на дъщеря си от там.Цените им са доста изгодни.Нов магазин за детски обувки има под хотел България точно до Кума Лиса Wink

# 141
  • В Космоса
Благодаря ви! Hug

# 142
Има го Peace скоро купих маратонки на дъщеря си от там.Цените им са доста изгодни.Нов магазин за детски обувки има под хотел България точно до Кума Лиса Wink
това е магазин ,,Бързоходко,, който беше от другата страна на улицата,просто се преместиха понеже там не беше удобно за майките с колички да се качват по стълбите Peaceа

# 143
Аз съм доволна от детските обувки, които се продават в Ямбол. Например барзоходко и Яна

# 144
И аз това исках да пиша преди - причината да не се включвам често е, че просто нямам какво да споделя, когато се обсъждат ясли, детски кухни и т.н., това не ми е ежедневието  Peace В никакъв случай не го приемайте като забележка  Hug, чета ви редовно, но не мога да се включвам в тези разговори /все още/ Simple Smile
 ....
Две от тях все още не  Simple Smile
Изкушаваш ме да си поискам едното! Какъв пол са?
А на мен ми се иска да мога да споделям и участвам в теми с майки, бременни...но за сега не мога за жалост. Peace
Съншай надявам се нещата при теб да се правят.На мен също ми го задават този въпрос по цяло лято(когато съм с по-прилепнали дрехи).Корема ми просто не се прибра ,а и преди бях с 10кг по-малко от сега.Направо ми прилошава ,когато ме питат дали съм бременна ,и то хора които ме виждат постоянно,всеки ден с години наред .Е това дете не го родих тяхното CrazyРазказвала съм хиляди пъти проблема си ,който имах след раждането ,милиони пъти обясних ,че няма да рискувам да забременея втори път ,и все едно и също всяко лято Tired
И аз се надявам и се боря за това. Моите за жалост не са 10 кг., а имам проблем с щитовидната жлеза и от задъжам много вода направо е ужасно. Но по-ужасно ми става когато хората говорят неща за мен които нито са верни, нито ги касаят. Така, че те разбирам. Peace

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 14:44 от Съншайн

# 145
  • София
Здравейте Ямболски мами, нахлувам в темата Ви с въпросче-ориентирче. С детето сме на гости на нашите и той се разболя. Моля Ви да ми препоръчате къде да отида на доктор. Тъпото е,че съм без медидицински документи и едва ли ще стане по здравната каса...Моля за съвети! Благодаря предварително! Heart Eyes
 И аз търся компания за разходки и игри за района на Графа. Групата има и страница във ФБ ли?

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 20:01 от flygirl

# 146
Здравейте Ямболски мами, нахлувам в темата Ви с въпросче-ориентирче. С детето сме на гости на нашите и той се разболя. Моля Ви да ми препоръчате къде да отида на доктор. Тъпото е,че съм без медидицински документи и едва ли ще стане по здравната каса...Моля за съвети! Благодаря предварително! Heart Eyes
 И аз търся компания за разходки и игри за района на Графа. Групата има и страница във ФБ ли?
http://www.facebook.com/groups/271216892932417/
За лекар ще се въздържа,понеже аз не съм доволна от никоя при която съм била.Но ако никой не включи ще пиша пак Peace

# 147
  • София
Благодаря Wink

# 148
Здравейте,
има ли някой в темата който да пътува извън бг? И има ли някой който да има проблем с щитовидна жлеза при кой лекар се лекувате ако да? Може и на лс.
Благодаря желая на всички приятен ден.  bouquet

# 149
Съншайн, не мога да помогна, но постът ти ме подсети за един репортаж, който вдъхва оптимизъм. Става въпрос за момче с проблеми с щитовидната жлеза, което споделя през какво е преминало - Болест на щитовидната жлеза

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 13:56 от Impatiens

Общи условия

Активация на акаунт